Thess Boberg

I Want To Be An Actress!

Publicerad 2009-07-31 19:12:20 i ,

Usch! va jag saknar teatern nu! De är hemskt! Jag vill inget hellre än att bli skådespelerska.. vilken dröm de är för mej! Ååååååh! kan inte teatern börja nu! Jag håller ju på att gå under!
Ibland har man något som man verkligen går in för.. Man verkligen kämpar.. De är de jag gör med teatern! Jag går in i min roll och jag är rollen fullt ut! Å jag älskar de! De finns inget bättre!

Kryssning

Publicerad 2009-07-31 18:17:00 i Allting&Ingeting,

Nu har jag varit på kryssning med familjen =P de har varit trevligt.. go mat och dricka =) De blev en lyckad kryssning =P
MEN! nu kommer jag till de tråkiga.. Men! Igår kväll när jag höll på med tandtråden låtsnade en liten bit av min plastbit som jag har på tanden.. Så nu känns de ganska vasst där och jag kan inte dricka utan sugrör för de ilar för mycket =/ jobbigt som faan... så idag ringde jag och boka tandläkartid.. "Kan du komma idag klockan 13.40?" Baajs! de kunde jag ju inte eftersom att vi inte skulle komma till Stockholm förns 15.30 =( Så nu får jag vänta ända till på tisdag =( Har ju skit svårt att äta och dricka.. men aja de får gå.. så är de bara.. Sen blire fest imorn så då måste jag ha med mig sugrör xD
Aja, så är de..

Här kommer lite bilder från kryssningen x)




Wallander - Kuriren

Publicerad 2009-07-29 23:24:13 i Låt Filmen Rulla,

Just de! Imorse kollade jag på den nya Wallander filmen, Kuriren.. Ja, den va väl helt okej.. måste erkänna att jag är riktigt trött på dom där filmerna.. tyckte att de räckte me dom som har gått på TV tusen gånger nu.. Men ja, som sagt helt okej.. men jag kan säga så här.. om man inte är ett Wallander freak så behöver man inte betala för att kolla på den..man missar inget om jag säger så.. jag är inget W-freak, men jag tyckte att jag skulle kolla på den i morse å jag såg att den hade kommit upp på sidan, så ja jag slog i gång den.. Annars hade de nog blivit Twilight igen xD å de hade väl i för sig varit bättre xp är inte så förtjust i svenska filmer..
Men ja, som sagt, den va helt okej.. 2 av 5 kan den väl få x)
Den fick duga..

My Dear Friends!

Publicerad 2009-07-29 23:15:28 i Allting&Ingeting,

Jaha.. idag har jag mest varit i Enköping.. åkte hem till Julia.. sen gick vi förbi och hämta upp Moa.. så gick vi på stan en sväng.. shoppa lite.. sen blev de Vita Elefanten =P Kyckling med jordnötssås =P mummms.. vin till de också.. gott gotti gott gott =P Jao, sen gick vi runt lite på stan..
De va en trevlig kväll =D<3
Ja, de blev en kort sammanfattning av dagen =)

Va Trött Jag Blir!

Publicerad 2009-07-29 09:34:39 i Allting&Ingeting,

Jag la mig någon gång efter 1.. sen vakna jag vid 4 tiden.. ingen aning om varför,men jag vakna då i alla fall.. den hörde jag när Jimmy gick upp kvart i fem.. sen gick mamma och pappa upp vid 6.. å sen vid strax före 9 va händer då? Jo då kommer de en lastbil hem till oss, från Bygg och Bo! Så nu håller dom på att lasta av material! Jag har faan inte sovit den 4 i natt! LÅT MEJ SOVA!!
Nu kan jag inte sova för att de är sånt jävla liv där ute.. å dessutom är jag för hungrig.. så nu har jag gett upp! Nu går jag och käkar frukost!
De här känns inte som att de kommer bli en bra dag =(
Later...

Morgondagen!

Publicerad 2009-07-28 23:46:07 i Allting&Ingeting,

Imorn ska jag in till Enköping och fixa lite grejor.. Sen ska jag hem till Julia å hjälpa till att passa lilla Kalle =D Sen ska vi till stan på grillnatta =D De ska bli trevligt =)
Å nu ska jag va en riktig tråkmåns igen xp jag ska lägga mej och läsa xp men jag vill ju läsa ut den här nu.. för sen ska jag låna Twilight av Julia xD eftersom att jag har sett filmen så kommer nog boken bli bra =P så nu kan jag nog läsa den =D Men först 14 år till salu!

Snatti Natti

Verklighetsbaserat Är Dom Bästa Böckerna!

Publicerad 2009-07-28 23:24:12 i Allting&Ingeting,

Just de.. igår kväll skulle jag ju läsa lite då.. de gick faktist bra.. men jag läste inte den boken som jag höll på med x| Alltså ännu en bok som jag gett upp! Jag kan inte läsa böcker som inte är verklighetsbaserade.. de funkar bara inte.. De är några få böcker som jag lyckats läsa som inte har någon sanning i sig.. men de e nog högst 5 st tror jag xp
Jag tycker om att läsa ibland.. men de är i så fall på kvällarna om jag inte har något annat att göra.. eller om jag är ute på sjön och ska sola ryggen.. annars har jag svårt att lägga ner tid på en bok.. Visst om jag blir tvingad till de så kan jag väl läsa på dagtid, men då är de verkligen akut! De skulle aldrig falla mig in att bara sitta en dag för att läsa.. aldrig i helvetet! Förlåt men jag har lite svårt att förstå folk som gör de.. man är ju inte social för fem öre.. ofta man hellre läser en bok än att träffa folk.. jag tycker inte att de finns någon bra ursäkt till att läsa på dagen.. vill man vara osocial så visst fine.. Men de är ju bara va jag tycker men jag vet att jag inte är ensam om de xp
Just de.. för att återgå till mitt läsande.. jag släppte som sagt den där boken som jag höll på med.. får se om jag orkar läsa klart den nån gång..
Nu började jag läsa 14 År Till Salu.. och jag är fast! De är självklart en verklighetsbaserad bok, annars skulle jag inte fastna i boken x) Usch så hemsk den är och de e ju därför jag inte kan släppa den! De här är en riktigt bra bok! Jag har redan läst nästan 70 sidor.. tror jag läste fram till strax före 2 inatt xp kunde verkligen inte släppa den!
LÄS DEN!

De mesta som är verklighetsbaserat de är sånt man bara måste läsa! De är fakta! De är verkligheten! Och jag är ju inte ensam om de, men verklighetsbaserade böcker är dom bästa böckerna =) så är de helt enkelt!
Jag menar, om man pratar böcker med nån.. inte för jag vet varför man ska prata böcker xp kul samtalsämne xp noooooot.. men de brukar ju va bokprat i skolan.. å sen om man har läst nån verklighetsbaserad bok så vill man gärna rekommendera den för folk.. men skit samma.. om man pratar om böcker med folk så har dom flesta verklighetsbaserade böcker som favorit böcker =)
Min är Bakom Stängda Dörrar.. det är en extremt bra bok! Har läst den 2 gånger tror jag xp
Det Ska Bli Ett Sant Nöje Att Döda Dig.. min andra favorit.. Av Magdalena Graaf..
Gömda.. En som dom flesta älskar..
Pojken Som Kallades Det.. också en favorit för dom flesta..

Så om man vill komma igång och läsa.. så läs inte nån jävla Camilla Läckberg, Jan Guillou.. läs verklighetsbaserad! De är faktist dom bästa, enligt mej och väldigt många andra =)

Whatever Works

Publicerad 2009-07-28 22:46:17 i Låt Filmen Rulla,

De har varit jättetrevligt ikväll =D
De va så kul att få träffa Isabell igen.. de va ju så längesen.. så vi sa att vi måste ses nån mer gång i sommar =)
Vi va och käka lite grekiskt sen gick vi och såg Whatever Works.. Den va rolig faktist =D Helt klart sevärd.. Sån sköön gubbe xD I början tänkte jag "Men va faan e de här nu då?" Men sen blev den faktist rolig.. Den va bra helt enkelt =)

I Love Pirates

Publicerad 2009-07-27 23:41:00 i Allting&Ingeting,

Imorn ska jag till Uppsala och träffa Isabell =D Vi har inte träffats på evigheter nu.. De måste vart i slutet av maj tror jag.. ja, nån gång då när teatern sluta.. så de va ett tag sen.. men imorn ska vi ses =) Vi ska ut och käka så ska vi på bio sen =) trevligt =)
Å nu ska jag faktist vara jävligt tråkig.. jag ska, när Pirates 3 är slut, så ska jag nog lägga mej och läsa.. vill bli klar me den här boken nån gång.. den e jävligt seg. Är riktigt besviken på den här boken. Jag läser ju Mari Jungstedts böcker och nu är jag inne på den fjärde boken, Den döende Dandyn. Å den är så seg! Så nu vill jag bara att den ska ta slut, men jag har ju bara läst typ 90 sidor så de e mer än hälften kvar xp De här kommer säkert va en sån bok som jag bara ger upp för att jag vill läsa nått mer vettigt xD
Så mm.. jag ska va jävligt tråkig nu xp en riktig tråkmåns! men jag är för seg för att gå ut och om jag lägger mig och kollar på film kommer jag somna ifrån den.. om jag läser kanske jag kan hålla mej vaken.. får se om jag klarar de xp

Så nu säger jag som jag och Tess säger..
Snatti Natti

1981

Publicerad 2009-07-27 20:42:37 i Allting&Ingeting,

Guu va många kändisar de är som är födda 1981!
Chad Michael Murray, Britney Spears, Jessica Alba, Chris Evans, Rachel Bilson, Elijah Wood, Kelly Rowland, Paris Hilton, Ebba von Sydow, Craig David, Natalie Portman, Daniel Da Silva, Beyonsé Knowles, Alexis Bledel, Nicole Richie, Zlatan, Natasha Bedingfield!
De e en del! xD

Filmdag

Publicerad 2009-07-27 18:16:20 i Låt Filmen Rulla,

Ja de blev en lyckad kväll igår! =D som vanligt =D vi hade väldigt kul! Mycket skratt =D Tänk va mycket vi kan hitta på i denna tråkiga by x) Men de är ju bra tycker jag =P De brukar ju aldrig finnas något att göra här i Grillby, men jag och Tess har lösningen på de mesta xP De är bara å vara ute och gå på kvällarna så hittar man på nått ställe där man kan flumma, busa, bara ha kul! =D Igår blev de lite vattenkrig =D De va skojjigt =P De är ju inte så ofta man har de nu för tiden, så de va kul att vi hade de nu =D De blev lite kallt, men de e ju sånt man får räkna med x)

Idag har jag mest kollat på film =)
De har alltså varit en skön filmdag som jag har haft =P
Först blev de Pearl Harbor <3 Åååååh va den e underbar! Gråter varenda gång jag ser den!
Rafe: Danny you can't die. You can't die. You know why? Cause you're gonna me a father. You're going to be a father.
Danny: No you are.
Asså guu va jag bölar där.. jag vet inte hur många gånger jag har sett den här filmen.. 100 gånger typ.. å jag gråter varje gång xp

Sen blev de Titanic <3 Ja, å den har jag ju älskat sen jag va 7 år å jag kommer fortsätta älska den så länge jag lever tror jag =) Den är ju så underbar, den är så fin.. å så mmmmm <3 ah jag bara älskar den!

Nu håller jag på att kolla på Pirates of the Caribbean <3 Orlando Bloom, Johnny Depp <3 jummy!
Ja, så de har blivit 3 av mina favorit filmer =D

Sen har jag tänkt se klart på Pirates trilogin =D bara för att jag älskar dom filmerna =D

Min Lilla Mage

Publicerad 2009-07-26 13:22:01 i Allting&Ingeting,

Ojojoj vilken mage jag har fått nu =D wooooohoooo! jävligt stolt =D

Happ.. nu ska vi väl in till farmor en sväng =D trevligt =P
Får väl se när vi kommer hem sen =)

Later...

Morn Morn!

Publicerad 2009-07-26 11:30:52 i Allting&Ingeting,

De va skojjit igår kväll xD Som vanligt! =D Vi la oss på vägen och kollade på regnet =P sååå jäkla härligt.. alla droppar kom i facet =P de skönaste va ju på läpparna =D sen fick man några droppar i öronen å de va ju inte så skönt precis xD
Snatti natti Tess xD

Jaha.. nu ska jag väl ut och träna lite x) ojojoj vilken narkoman jag har blivit xD Me like xD nooot! men de e ju tjejmilen snart så jag måste ju träna.. sen kan jag gå tillbaka till att träna typ en gång i veckan.. men nu får de bli flera gånger i veckan.. de här blir 5 gången den här veckan xp

Later,,,

T2

Publicerad 2009-07-25 23:31:37 i Allting&Ingeting,

Naaaj.. nu ska jag ut en sväng med Tess =P
Man kan ju inte bra sitta inne hela källen =D

Later!

Jag Och Mamma Kan Köra Bil!

Publicerad 2009-07-25 21:19:19 i Allting&Ingeting,

Nu har jag och mamma övningskört xp De gick faktist riktigt bra! De va mycket lättare att köra med den här lilla bilen =D så sööt e den också =D
Jao, nu sitter vi här och kollar på tv och dricker en varsin Gin och Tonic =P gott gott =P
Jao,, har väl inte så mycket mer att säga =)
Ha en trevlig kväll =D

Runaway

Publicerad 2009-07-25 15:03:06 i Allting&Ingeting,

För en vecka sen snurra den här låten runt i huvet på mej.. som den hade gjort i några veckor då.. Den passa så bra in på mej då.. allt hon sjöng de va precis så jag kände.. De i fet stil va dom grejerna som snurrade runt mest i huvet på mej..

Men nu e allt bra igen =)

Pink - Runaway

I've got my things packed
My favorite pillow
Got my sleeping bag
Climb out the window
All the pictures and pain
I've left behind
All the freedom and fame
I've gotta find
And I wonder
How long it'll take them to notice that I'm gone
And I wonder
How far it'll take me

To run away
It don't make any sense to me
Run away
This life makes no sense to me
Run away
It don't make any sense to me
Run away
It don't make any sense to me

I was just trying to be myself
You go your way,
I'll meet you in hell
All these secrets that I shouldn't tell I've got to run away
It's hypocritical of you
Do as you say not as you do
I'll never be your perfect girl
I've got to run away

I'm too young to be
Taken seriously
But I'm too old to believe
All this hypocrisy
And I wonder
How long it'll take them to see my bed is made
And I wonder
If I was a mistake


I might have nowhere left to go
But I know that I cannot go home
These voices trapped inside my head
Tell me to run before I'm dead
Chase the rainbows in my mind
And I will try to stay alive
Maybe the world will know my name
God won't you help me run away!


Run away
It don't make any sense to me
Run away
This life makes no sense to me
Run away

I could sing for change
On a Paris street
Be a red light dancer
In New Orleans
I could start again
Choose a family
I could change my name
Come and go as I please
In the dead of night
You'll wonder where I've gone
Wasn't it you
Wasn't it you
Wasn't it you that made me run away

I was just trying to be myself
You go your way
I'll meet you in hell

All these secrets that I shouldn't tell
I've got to run away
It's hypocritical of you
Do as you say not as you do
I'll never be your perfect girl

I've got to run away
Life don't make any sense to me
Run away
This life makes no sense to me
Run away
Life don't any sense to me
Run away
Life don't make any sense to me

This life makes no sense to me
It don't make no sense to me
It don't make any sense to me
Life don't make any sense to me

De är verkligen en grymt bra låt!
Älskar den som faan <3

Vem Är Äldst?

Publicerad 2009-07-25 14:06:42 i Allting&Ingeting,

Vem ser äldst ut?
Gwen Stefani eller Angelina Jolie?



Själv tycker jag att Angelina ser ut att vara äldre än Gwen Stefani..
Men så är icke fallet!
Gwen Stefani är född 1969
Angelina Jolie är född 1975

Gwen Stefani fyller 40 år i år. De kan man inte tro, eller hur?!
Hon har ju finare kropp än vad jag har och jag är ändå 22 år yngre! Orättvist eller hur?!

Ett År Utan Dej <3

Publicerad 2009-07-25 13:49:50 i Allting&Ingeting,

Jävla skiiiiiiit! De va ju inte soligt idag ='(
Nu har jag jobbat 2 och en halv timme istället xp

Idag är det ett år sen vi tog bort Nisse ='(
Rest in pease min lilla bebis <3
Saknar dej pojken <3


AJAJAJAJ! Nu brände jag tungan också! Jävla skiiit!
Aooooch!

Äm jao.. nu vet jag inte va jag ska hitta på idag..
Funderar på om jag ska träna lite..
Äsch.. får se va jag hittar på =)

Jag Är Jävligt Pepp!

Publicerad 2009-07-25 01:07:08 i Allting&Ingeting,

Naaj.. nu ska jag faktist ta och gå och lägga mej =)
Om vi ska ut på sjön imorn så måste jag vakna hyfsat tidigt.. så mm.. men jag e ganska trött också så jag kommer nog somna fort =)
Ååååååååå hoppas verkligen de blir fint imorn! E jävligt pepp på att åka vattenskidor =D

Natti Natti

Låtar På Hjärnan!

Publicerad 2009-07-25 00:58:53 i Låt Filmen Rulla,

Jag har haft 2 låtar på huvet i flera dagar nu xD de e från The Hangover xD SÅåååå jävla roliga xp
Så de gör i för sig inget att jag går och nynnar på dom hela tiden.. men ändå xD

Om de fortfarande är någon som inte har sett den så se den för faan! Sååå jävla rolig! De är faan den roligaste filmen jag har sett på länge! =D

Soligt Imorn! PLEASE!

Publicerad 2009-07-24 23:40:53 i Allting&Ingeting,

Jaha.. nu har mamma köpt en fin bil =D En blå Renault Clio =) Såå nu jäklar ska vi börja övningsköra =)
Nu sitter jag i soffan och kollar på Gangs of New York å dricker vin =)
Vi har precis kollat på Wedding Crashers =)

Hmmm..
Har inte så mycket att skriva nu.. är ganska trött.. har ju suttit i bilen typ hela dan känns de som xp
Jag hoppas att de blir fint väder imorn för då ska vi ut på sjön =D såååå härligt! Då jäklar ska jag sola.. sen ska jag åka vattenskidor =D
Naaj.. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen =)
Later..

Jag Blir Tokig!

Publicerad 2009-07-24 13:29:49 i Allting&Ingeting,

Jag är sååå fruktansvärt shoppingsugen så de är inte klokt!
Jag får in pengar från ÖoB på måndag.. men jag vill ju inte shoppa upp dom pengarna =| jag vill ju hitta på saker..
Usch va svårt de ska va! Varför kan jag inte va stenrik för?! xp
Nu har jag fått tider på ÖoB också =P Yenny ska till London så jag ska jobba 10, 11, 12, och 13 augusti =D MONEY MONEY MONEY! De blir väl.. får se nu.. typ 1437 kr =p För 4 dagar.. 3 timmar varje dag.. soft! THANK YOU! Vill ha fler tider på Joar också! JAG VILL JOBBA! Visst de e jävligt sköönt att ha de där på ÖoB.. 3 timmar per dag.. 7.30 - 10.30 Sen har jag hela dagen ledig =P Men ändå.. de e faan så mycket roligare och jobba på Joar.. fram till 4 på morgonen xp OB1 och OB2 =D=D=D MONEY MONEY MONEY!
Just de jag ska få pengar för att jag  jobbar här hemma också.. De får jag den 28.. Hittills i sommar har jag tjänat 1950 kr på staketet.. å de e ganska mycket kvar xp Men de e ju ändå ganska sköönt.. då har jag typ 2500 kr i augusti.. Men sen får jag inget sen i slutet av augusti.. så dom här 2500 ska räcka 2 månader.. i för sig har jag jobb kvar här hemma så då får jag lite.. sen blir de på ÖoB men de får jag i September..
Mmmm jag vill va rik!
GE MEJ PENGAR SNÄLLA NÅN!

JAG VILL SHOPPA!
Har ju hittat massor jag vill köpa!

Jaha.. nu ska vi väl snart åka iväg till Linköping (tror jag de va) för mamma ska köpa en bil x) både jag och mamma ska övningsköra xD Jag hatar dock att köra.. men mamma i skit pepp xD

Later...

Gårdagen

Publicerad 2009-07-24 11:03:34 i Låt Filmen Rulla,

De va skoj igår =D
Vi kollade på film.. Push med Chris Evans <3

Den va bra faktist =) Sen är de ju så att både jag å Tess älskar Chris så vi satt ju hela tiden å halvt stönade å sa "Åh han e så heeeeet!" xD De finns en del grabbar som vi blir heltokiga när vi ser dom.. man bara mmmmmmmmmmmm xD
Som Tess sa "Jag blir alldeles konstig i kroppen när jag ser honom"
Men Chris Evans är ju sjukt het i Fantasic 4.. Han är en player där.. lite bad boy =P Nu hittar inte jag min favorit scen på Youtube.. men de är i alla fall när han är på sjukhuset, så stoppar sjuksköterskan in tempen i munnen på honom å så säger hon "Wow your hot"
Chris: "Well thank you, so are you"
Sen efter ett tag så ska han dra ut och då ger han henne tempen så säger han "That's yours" Sen pussar han henne "Mm that's mine"
Ååååååh! Han är så mmm <3
Me like!

Ja, i alla fall.. vi drog ut i byn sen en sväng..
Å de spöregna! De va sååå jävla härligt! Å vi gick som dom brukar göra i filmer, när dom står å tittar upp mot himlen å så regnar de på dom.. Sååå härligt!
Ja, så vi gick runt lite.. Sen satte vi oss på trappan vid skolan.. å då såg vi att de släcktes i tunneln.. så vi trodde ju självklart att de va några snorungar som krossat lamporna.. Sen efter ett tag så ringde Tess mamma: "De är strömavbrott"
Wooooohooo! Halva Grillby släcktes! För där vi satt där lyste de.. men på andra sidan järnvägen va de strömavbrott! Wooohoo! Vi drar dit! Åå jävlar va mörkt de va där! Man är ju inte van vid att de är så mörkt på vägen.. men de va skit mörkt =D Härligt!

Å jag kom på en skitkul grej igår!
Jag blev så stolt över mig själv!

När vi satt på trappan lekte Tess lite ganster xp
Så jag tänkte att jag skulle leka lite blatte xD
Yoyo motherfuckers!
Jag e en blatte.. vill du ha en kaffe latte?


Asgarv bryter ut!

Jag kom på den bara sådär!
Klick! Pang! Boom!
De va sköj!

Jag e en blatte.. vill du ha en kaffe latte?!

Kom ihåg vem de va som kom på de!
ME BABY xD


Later...

Halloj Gymmet!

Publicerad 2009-07-23 18:39:00 i Allting&Ingeting,

Nu har jag kollat klart på Twiligth och nu har jag druckit en flaska vatten så nu jäklar ska jag ut och träna =)
Jag är ju för dukigt ibland xD
Tredje gången den här veckan =P
Stolt x)
Naaaj.. ut och träna va de ja =)
Later..

Jäkla Regn!

Publicerad 2009-07-23 17:17:29 i Allting&Ingeting,

Nu blir jag enormt trött på de här jävla vädret!
Nu har de varit regnigt och mulet hur länge som helst! Nu får de faan räcka! JAG VILL HA SOL!
Tänkte att jag skulle måla lite efter att jag hade lagat mat..
Men icke då.. Då skulle de komma regn när jag kom ut!
Morrrr! Va arg jag blir!
Aja, då får de väl räcka med 4 och en halv timme x)

Ska träna sen.. men först måste jag vila magen och dricka vatten =)
De är ju tjejmilen snart =) Så de är bara att träna, träna och åter träna x)

Nu ska jag kolla klart på Twilight <3
Later..

Lunch

Publicerad 2009-07-23 13:19:27 i Allting&Ingeting,

Tjoohoo!!
Har jobbat 2 timmar nu så nu är de dags för lunch =)
Sen ska jag ut och jobba igen xp
Hard Work Work x)
Ska kolla om de finns nått på TV som jag kan kolla på medan jag käkar =)
NUDLAR of course xD
Jag älskar nudlar <3
Samyang Ramen <3
mmmmummms!
Nu har jag hot flavour..
mmm.. varmt varmt..
mm gott =P
Japp den va goo..
Stark och god =P de gillar jag xp

Later..

Ice Age 3

Publicerad 2009-07-22 22:35:26 i Låt Filmen Rulla,

Neeej! Nu ger jag upp!
Har gjort 2 quiz till och filmen funkar fortfarande inte =(
Va lessen jag blir! Jag ville verkligen se den nu! Aja.. får väl försöka igen någon annan dag =)
Såg att Ice Age 3 hade kommit så nu ska jag kolla om den funkar =P
Hoppas Hoppas!
De verkar som att de brukar vara lite problem när de e nya filmer som kommer in.. men aja.. de får man väl stå ut me =P Jag slipper betala och jag slipper ladda ner =D

Terminator Salvation

Publicerad 2009-07-22 21:59:59 i Låt Filmen Rulla,

Kollar på Terminator Salvation..
Men de har gått typ 20 minuter av filmen sen buffrar de bara x|
Bajs också!
Har pausat för jag tänkte att den skulle få ladda lite..
Har till och med svarat på 2 quiz på facebook..
å funkar fortfarande inte!
Gissa om jag blir lessen!
Hur länge ska jag behöva vänta!
Jag vill se klart nu!

Bara Frukt & Grönt Dag

Publicerad 2009-07-22 19:56:41 i Allting&Ingeting,

De har faktist gått riktigt bra att bara äta frukt och grönsaker idag..
Trodde att jag skulle bli jättehungrig men de blev jag inte..
Jag käkade fruktsallad till frukost.. Grönsaker till lunch och middag xp
De va svårt att hitta på va man skulle äta.. asså vad för slags grönsaker jag skulle ha till lunch å så xp
De finns ju inte så mycket att välja mellan xp
Jao, men som sagt de har gått riktigt bra =D men jag längtar efter mat..
NUDLAR!! Ååååååh va gott de ska bli med nudlar imorn =D Å sen på kvällen blir de oxpytt med creme fraich och soya =P

Mina Lockar

Publicerad 2009-07-22 17:18:22 i Allting&Ingeting,

Jao, så här ser jag ut nu då xD
Inte så stor skillnad.. men idag har jag lite lockar..
Känns lite trist att ha håret så här hela tiden..
Men nu e de i alla fall uppklippt igen..
Men de är ju så när jag håller på att spara ut de..
Då får jag stå ut med att ha samma tråkiga frisyr xp
Hemskt men så e de..

Tjoohoo!

Publicerad 2009-07-22 16:00:16 i Allting&Ingeting,

Nu har jag klippt mej xp
Maria är verkligen bäst =D
Kom dit och så fråga hon hur vi skulle göra..
Jag sa som de va att jag va jättetrött på mitt hår så jag ville ha något annorlunda..
Neej, sa Maria, du håller ju på att spara ut..
De är ju den här längden som är jobbigast men jag måste stå ut xp
Så hon toppade bara och så klippte hon upp de =)
Sen ville hon locka håret på mej så ja, de fick hon väl xD
Alltid lika kul att prata me henne =D
Hon tyckte jag skulle klippa mig oftare för vi hade så mycket att prata om..
Sen fick jag ett kort förra gången när jag klippte mej.. de va så att jag kunde få klippa mej för 190 kr och de gäller typ bara en gång.. men sen sa hon att jag fick ha de så ända tills studenten =D Såå jävla snällt =D

Jag lägger upp bilder sen =)
Nu ska jag dricka nån liten drink här som jag har gjort xp
Jordgubbar och annans =P mummms
Å så ska jag spela lite gitarr =)

Later...

Good Morning

Publicerad 2009-07-22 09:47:17 i Allting&Ingeting,

Morn Morn!
Jaaa, jag är uppe tidigt xp
Har börjat ställa klockan så att jag kommer upp vid 9 xp

Har precis käkat frukost..
Fruktsallad =P mmmummms!
Idag ska jag som sagt bara leva på frukt och grönt xp
Får  se hur de går xp

Nu ska jag ut och måla xp
Sen ska jag klippa mej =D

Later..

FU

Publicerad 2009-07-22 00:14:21 i Låt Filmen Rulla,

Ojdå.. jag kollade på Fired Up.. men så somna jag visst xp
Såg kanske en kvart av filmen xp
Bra där Thess..

Faan va trött jag blev..
Å hungrig e jag också känner jag nu..
Aja.. orkar inte käka nått nu..
Naaj.. jag tror faan jag ska sova nu xp
Natti Natti

Bara Frukt & Grönt

Publicerad 2009-07-21 20:09:10 i Allting&Ingeting,

Jaha.. nu e vi hemma..
Eller ja.. vi har varit hemma ett tag x)
Köpte påslakan =D

Sen när vi kom hem kände jag bara för att träna xp
Så jao, jag gick ut i gymmet och tränade idag igen xD
Nu ska jag bli träningsnarkoman tänkte jag xp
Å imorn ska jag pröva på att bara leva på frukt och grönsaker xp
Kom på de när jag stog i duschen..
Fråga mej inte varför xD för de vet jag inte själv..
Men jag tänkte att de kunde ju va kul å testa på de nån dag xp
Jaaaa.. jag är lite knasig ibland ;p

Later...

IKEA

Publicerad 2009-07-21 17:01:54 i Allting&Ingeting,

Nu ska jag Jimmy och mormor åka till underbara Uppsala..
Ska åka till IKEA å sen vet jag inte..
Får väl se vart vi tar vägen =)

Later...

2009-07-21

Publicerad 2009-07-21 15:04:53 i Kära Dagbok,

Jao, idag har jag inte gjort så mycket..
Har målat lite men sen börja de regna, såklart..
Ja de e väl typ de..
Sen har jag och mormor kollat på Mamma Mia =)

Imorn ska jag klippa mig =D
Såå sköönt =D

Jao.. nahe.. nu vet jag inte va jag ska göra..
Ska kolla fejjan och bilddagboken och lite sånt nu tänkte jag =)

Later...

Min Fula Boll

Publicerad 2009-07-20 23:53:02 i Allting&Ingeting,

Just de!
Jag gjorde en liten smaskig smootie åt mej och min bror idag xD
De e en liten blandning av blåbär, smulltron, hallon, mjölk och honung xp
Mummms =P


Imorn har jag tänkt att jag ska ringa om klipptid..
Jag blir galen på mitt hår!
De kan i för sig bero på att jag inte har klippt de sen i mars xp
Men jag vill ju att de ska växa ut..
Vill ha långt hår igen!
De va verkligen skit naajz när jag kunde ha mina små toffsar..
men håret växte enormt snabbt då..
så dom där små toffsarna blev väldigt långa toffsar till slut =/
Nu vill jag bara ha tillbaka mitt långa hår..
De går segt som faan..
Men de e de väl värt..
Hoppas jag xp
Nu brukar jag bara gå omkring med en liten boll på huvet för jag vet inte va jag ska göra med håret..
Ibland orkar jag göra flätor, men de e inte ofta xp
I KNOW i'm lazy!
Aja, hoppas jag får en klipptid snart =D


Nu har jag inget att göra så jao.. ska väl kolla på en film tänkte jag =)

Natti Natti

17 Again

Publicerad 2009-07-20 22:42:49 i Låt Filmen Rulla,

Har precis sett 17 Again..
It was pretty good =)
Helt klart sevärd =)
Den va ganska rolig =P
Har tyckt att Zac har varit söt..
Men inte så där extremt snygg som många andra tycker..
Men jao, när han kom ut ur bilen efter sin lilla makeover såg han inte så dum ut xp
Då va han faan het
Men de va väl just då..
annars e han bara söt =)

Ja, men som sagt..
Helt klart sevärd =)

The Hangover

Publicerad 2009-07-20 20:51:11 i Låt Filmen Rulla,

Åh vilken underbar film!
Älskar den som faan!
Om du inte har sett den än så kolla på den!
Gå å se den på bio eller vänta tills den kommer ut på dvd..
De här är en film som måste ses av alla!
Såååååå in åt helvete jävla rolig xD

Jaha... får se va jag ska kolla på för film nu då..
Har en del att välja bland =P
 Later...

Jag Är Så GLAD!

Publicerad 2009-07-20 19:01:39 i Låt Filmen Rulla,

Jag kan se The Hangover (Baksmällan) hur många gånger jag vill!
Ska se den nu bara för att den äger! =D
LOVE LOVE LOVE
De är faan den roligaste filmen jag har sett på länge..
Å nu ska jag äntligen se den igen..
Tänkte att jag skulle köpa den när den kom ut på dvd..
men de behöver jag inte nu xD
Orka vänta så länge xD



Tess du får komma över sen nån dag så ska vi kolla på den =D
Eller om jag kommer hem till dej xD
Du måste se den! =D

Naaaj..
THE HANGOVER NU DÅ
<3

Bild

Publicerad 2009-07-20 18:52:50 i Allting&Ingeting,

Orkar inte lägga upp så många bilder nu..
Så jag lägger bara upp den här otroligt fina bilden på T2 x)

Vi Äger!

Publicerad 2009-07-20 17:13:55 i Allting&Ingeting,

De blev en lyckad kväll igår =D
Mycket skratt och lite tårar faktist..
Skratt blire varje gång i för sig.. så de va ju inge nytt..
Men den här gången va vi riktigt känsloamma..
Guu va jag grät där ett tag..
Horrible memories, leave me alone!
Jao, men de va i alla fall en skojjig kväll xD
Ska lägga in lite bilder sen när jag har lust =)
Jag och Tess har känt varandra sen hon föddes, så de e snart 16 år..
Men dom 2 senaste åren har vi fått extremt bra kontakt igen..
De har varit 2 riktigt roliga år!
De betyder verkligen skit mycket för mig att du alltid finns där för mig
Jag kan berätta allt för dej..
Precis allt..
Jag har alltid otroligt roligt när vi träffas
Du är min bästa kompis och jag vet faan inte va jag skulle göra utan dej!
Älskar dej gumman
T2 <3


Idag va jag, mamma och mormor upp i skogen för att plocka bär x)
Å jag är en jävel på att plocka bär xD

Jao, sen har jag tränat..
Sen lagade jag mat..
Å ja, nu sitter jag här och vet inte va jag ska hitta på..
Funderar på att fixa en latte och spela lite gitarr =P
Aja..
Later...

T2

Publicerad 2009-07-19 21:15:15 i Allting&Ingeting,

Ska ut med Tess en sväng snart =P
Alltid lika tevligt =D
Faan va skulle jag göra utan Tess?!
Vem skulle jag flumma med då?!
Vem skulle jag spendera nästan alla sommarlovs kvällar med?!
Naaaaj!
Mitt liv skulle faan inte vara lika roligt om jag inte kände Tess xD
Vi är tvillingarna Thess & Tess xD
T2 <3
Love you my best friend!
<3


Hemma

Publicerad 2009-07-19 17:46:22 i Allting&Ingeting,

Nu e jag hemma...
I onsdags stack jag härifrån å åkte hem till mormor..
Min tryghet <3
jao, så nu har jag varit i Hallonbergen ett par dagar x)
Behövde komma bort från allt ett tag..
Å va ser jag då när jag går in på msn?
Jo jag har 18 olästa mail..
Men snälla vem faan skickar mail?
Jaaa, jag säger då de xp
Sen hade typ alla laddat upp nån bild på bilddagboken å blääää!
Man blir ju helt slut xp

Nu sitter jag på bolkongen och dricker ett glas vin xp

Just de..
Den 30 juli ska vi tydligen på kryssning =)
trevligt =P

Jao, men nu vet ni att jag lever i alla fall xp

I Am So Damn Bored

Publicerad 2009-07-15 01:39:22 i Allting&Ingeting,

Filmen startade inte =|
Å jag hade inte tålamod för att sitta å vänta..
Har pratat lite med folk istället..
Vissa som jag inte har pratat me på tusen år känns de som xp
Aja.. så kul har min kväll varit..
Tror jag döööör!
Ojojoj..
Jag är ju hopplös..
Jag kan inte vara hemma en enda kväll utan att ha tråkigt..
Jag blir så uttråkad..
Jag vill hitta på nått..
Jag vill dra iväg..
till Göteborg, Malmö, Umeå, Gotland, Mallis, Indien, Afrika, Finland..
vart faan som helst..
Jag kan åka ut till fånö också.. typ 20 min härifrån..
Jag vill bara bort..
Jag kan verkligen inte bara vara hemma..
Jag får ju tuppjuck xp
Imorn ska jag måla också..
Åååååååååh wiiiiiihooo!
Nu vill jag ju verkligen vakna imorn x|
Ååååååååååh va jag blir trött på mig själv!
Jag gör ju inget annat än att klaga..
Men just nu har jag faktist inget bättre att skriva om xp
Ska jag gå och lägga mig då?
1.30..
hmmm!
TRÅKIGT!!
men jag har fan inget annat att göra..
Dessutom har jag ont i svanskotan nu xp..
plus att jag har skit ont i nacken..
De som är bra är.. är..är..
äsch! jag kan faan inte komma på nått x|

Neej..
jag går väl och lägger mej då xp
boooooring men va faan ska jag göra xp

Natti Natti

Saw 5

Publicerad 2009-07-14 22:51:08 i Låt Filmen Rulla,

Har tänkt att jag ska se på Saw 5 xD
Om den bara vill komma igång nån gång =/
Jag såg den förut med Julia och Jessi i skolan..
Men de va ju så längesen..
Så jag kommer ju inte ihåg ett skit..
Så nu väntar jag bara på att den ska starta x)

Later...

LOTR Parodier

Publicerad 2009-07-14 18:00:43 i Allting&Ingeting,

Kollade på Sagan Om Ringen nyss..
Jag har aldrig varit speciellt förtjust i dom filmerna..
Men jag kan ändå kolla på dom lite då och då..
I know weird x)
Men ja, dom blir ju bättre ju oftare jag kollar på dom ;P
Kan ju ha med Mr Bloom att göra xp men i alla fall

Å jag kom på att tänka på parodierna xD
sååå jävla roliga!
Jack Black

Parodi Del 1

Parodi Del 2


Jag vet!
Jag är väldigt lättroad xD
Har skrattat åt dom i flera år å jag skrattar typ lika mycke nu xD
Jag är otroligt lättroad xp

Bilder

Publicerad 2009-07-14 17:14:28 i Allting&Ingeting,

Jao.. här kommer lite bilder..



Dags för klädpoker! På med alla kläder!

Tess förlora.. shorts av

Jag förlora.. ett par byxor av

Tess förlora.. en t-shirt av

Jag förlora.. en tröja av

Tess förlora.. flisisen av

Jag förlora.. natt-tröjan av

Tess förlora.. tröja av

Tess förlora igen.. en till tröja av

Jag förlora.. en strumpa av

Tess förlora.. ett par byxor av

Jag förlora.. en till strumpa av

Tess förlora.. en socka av

Tess förlora igen.. ett linne av

Tess förlora igen.. en till socka av

Tess förlora igen.. ett par byxor av

Jag förlora.. en t-shirt av

Tess förlora.. en strumpa av

Tess förlora igen.. andra strumpan av

Jag förlora.. en strumpa av

Tess förlora.. byxor av

Jag förlora..andra strumpan av

Jag förlora igen.. byxor av

Resten av poker bilderna stannar på min och Tess dator xD
Otroligt porriga bilder xD
It Was Fun!

När båda satt i underkläder fortsatte vi att spela..
Men den som förlora skulle ta på sig kläderna igen xD
Tess förlora typ hela tiden så jag fick sitta där i bh å trosor.. x|
brrr de va lite urrigt xp
Men efter ett tag fick jag klä på mig..
Typ när Tess va helt påklädd xp


Ja, de va en skojjig kväll i alla fall xD
Vi äger!

Frukost

Publicerad 2009-07-14 13:30:40 i Allting&Ingeting,

Nu e jag hemma =)
Har precis kommit ut ur duschen så nu ska jag käka frukost =P
De blev inte riktigt som vi hade planerat igår..
Men vi hade ändå jävligt kul xD
Jag lärde Tess poker..
Sen körde vi klädpoker xD

Så de blev en hel del kort xp
218 st tror jag de blev ;P
Lägger upp lite bilder sen =)

Naaj.. nu e jag hungrig..
Later...

There's A Lot Of Things To Do Before You Die

Publicerad 2009-07-13 18:49:30 i Allting&Ingeting,

Har precis lyssnat på Johnossi (som vanligt)
There's a lot of things to do before you die..
Jaaa, de är ju de!
De finns massor jag vill göra..
Sen finns de grejer som jag känner att jag bara måste göra xD
Som att tälta i skogen t.ex.
Herre guuuud jag har ju bott här i Grillby i 18 år och jag har aldrig tältat i skogen..
Jag visste inte att man fick göra de..
Men sen berätta Jojjo att man fick de..
Så japp..
Jag å Tess ska va lite busiga och tälta i skogen xD
De kommer bli skiit kul xD

De kommer säkert bli en massa bilder..
Så de är bara att hålla utkik (stavas de så?) xD

Hörs imorn!


Ny Kategori

Publicerad 2009-07-13 15:23:27 i Låt Filmen Rulla,

Har gjort en ny kategori xD
Movies..
Bara för att jag skriver ganska mycket om filmer å skådisar..
kanske borde fixa en med musik också xp

Nu ska jag packa lite xp
Wooooohooo!
De ska bli sååå jävla kul ikväll xD

Later....

Vaknade Tidigt Idag

Publicerad 2009-07-13 14:11:30 i Allting&Ingeting,

Har precis jobbat 3 timmar..
Vaknade kl 10.36 av att mobilen låg å vibrera..
"Jaha, vem faan är de som smsar nu då?" Tänkte jag..
Men de sluta inte vibrera..
Tar fram mobilen och jag tyckte de stog MorMin..
Så jag svara..
Jaha.. då va de från ÖB..
Jag fatta inte ett skit först men sen förstog jag va hon mena..
Ja skit samma..
Sen såg jag.. Oj jag har ju fått sms..
Från Yenny 8.28..
De va om jobb på ÖB..

Asså faan.. nu måste jag ju ha ljudet på när jag sover..
Jag brukar ha på ljudlös och då brukar jag vakna..
Men icke då..
Så mm..
Högsta volym när jag sover nu oxå..
Faan om jag inte skulle vakna nu xp

Jaha.. nu e jag vrålhungrig (som vanligt) xD
Dags för lunch =P

Later...

Går Å Lägger Mig Tidigt Idag

Publicerad 2009-07-13 01:19:49 i Allting&Ingeting,

Jag tror faktist jag ska ta å gå å lägga mig nu... JAG
De va ett tag sen jag gick och la mej så här tidigt.. om man inte räknar med dom gånger när jag behövt gå upp tidigt.. men de räknas ju inte..
Men jag har inget att göra..
Så naaaj..
Nu ere för trist å bara sitta här..
Jag är inte trött i för sig..
Men äsch.. De blir jag säkert när jag lägger mig ner x)

Så jao.. Då säger väl jag..
Natti Natti

Let Me Sign

Publicerad 2009-07-13 00:06:13 i ,

Faan då Julia!
Nu e jag också helt fast i den här filmen!
Kollade på den nyss xD
Å nu sitter jag och lyssnar på låtarna xD
hahahahah
I skolan kommer väl vi sitta å nöta de här xp

Robert Pattinson - Let Me Sign

Robert Pattinson - Never Think

My Hero <3

Publicerad 2009-07-12 18:30:46 i Allting&Ingeting,

Nu har jag tränat x)
Åååå så stolt jag blir ;P
En andfådd Thess sjöng My Hero medan hon slog på säcken xD
hahahaha
Jao.. naaj.. nu ska jag väl fixa lite mat =)

Later...

Angels & Demons

Publicerad 2009-07-12 16:35:50 i Låt Filmen Rulla,

Håller på att kolla på Angels & Demons (Änglar och demoner)
Men jag hänger inte med så mycket så den är inte så bra xp
Jag å Tess håller på att planera för imorn..
så ja de e väl därför den inte är så bra xp
Vet inte va den handlar om xp
Men jag ska se den sen nån gång xD
Har tänkt att jag ska ut och träna snart x)
Later....

Piss Väder!

Publicerad 2009-07-12 14:50:34 i Allting&Ingeting,

Jävla regn!
Jag kan ju inte måla när de regnar!
Va trött jag blir!
När ska jag kunna tjäna pengar nu då?!
Ååååååååååååååh!
Nu blir jag trött på de här piss vädret!
Nu kollar jag på film istället x)

Revolutionary Road

Publicerad 2009-07-12 13:15:33 i Låt Filmen Rulla,

Har precis sett Revolutionary Road..
Jag vet inte..
50-tals drama är väl inget för mej..
Men.. ja den va väl helt okej..
Jag gillar ju både Kate Winslet och Leonardo DiCaprio..

Som sagt den va helt okej..
Men om man inte har sett den så har man inte missat nått..
De är inte direkt nån film jag kommer prata om x)

Naaj, nu ska jag ut och jobba =)

I Don't Do Mornings

Publicerad 2009-07-12 11:13:52 i Allting&Ingeting,

Vaknade strax före 10 idag av att min familj förde ett jävla liv..
Blir jag glad?
Neeeej, jag har redan ett jävla morgonhumör..
Min familj brukar vara rädd för mig när jag går upp å käkar frukost när jag ska till skolan x)
Dom vågar inte säga nått för att jag sitter och sover och ser ut som ett åskmoln xp

Har ingen aning om va jag ska hitta på idag..
Borde faktist gå ut och måla så att jag tjänar lite pengar..
Men just nu känner jag för att kolla på film..
Så jaaa.. jag tror jag kolla på nån film ;P
Hinner ju måla sen xp

Later...

Julia Hade Rätt!

Publicerad 2009-07-12 02:18:23 i Låt Filmen Rulla,

Okej då Julia..
Han e snygg!

Har precis sett Twilight..
Den va bra..
Måste ses igen xD
Jag tyckte att Robert Pattinson va ful förut..
Men aaah nu ser han ju ändå ganska bra ut xp
Tänk va en film kan göra va xD
Dock tycker jag bara att han ser bra ut i filmen xp
De e nått med hans roll..
Han blev bara snyggare och snyggare xD


Nu ska jag nog sova tror jag =)
Natti Natti

He's Just Not Into You

Publicerad 2009-07-12 00:10:12 i Låt Filmen Rulla,

Nu har jag och Julia sett He's Just Not Into You =)
De va väl en ganska bra film..
Väldigt söt =)
Å jag är såå kär i Justin Long just nu!
Åååååååh! Faan va gla jag skulle va om jag bara hade en sån kompis.. underbart!
LOVE LOVE LOVE!
Han är helt klart den sötaste i hela filmen!
Han är ju så underbar!!
Ååå jag har lust å se den igen bara för att han va så underbar xD


White Lion

Publicerad 2009-07-11 21:24:57 i Allting&Ingeting,

Jaha.. nu sitter jag här å käkar jordgubbar och lyssnar på bandit =)
Mysigt?
Mmmjao.. njaa.. gott är de i alla fall.. men lite trist..
Vill hitta på nått..
Men jaa.. va faan ska man hitta på..
Jag kan i för sig messa Tess.. hon vill alltid hitta på nått =p
Mmmmm..
Ah... får se va jag hittar på =)
Nu ska jag i alla fall lyssna på When The Children Cry..
Sååå jävla fiin ♥

Värmen Kom Tillbaka...

Publicerad 2009-07-11 20:29:07 i Allting&Ingeting,

...jag blir ju skit deppig i de här vädret..
Okej jag är väl inte så deppig just nu..
Men jag lär ju bli deppig om de fortsätter va så här grått =|
I för sig har jag ju goooa vänner som gör mig glad xD

Faaan nu e jag skit pepp på att tälta xD
hahahah xD
Jag och Tess har ju lite flummiga idéer om va vi ska hitta på xp
Såå mmm de får nog bli snart xD

Just nu har jag lite tråkigt..
Jag kollade på Dumb & Dummer..
Den är ju skit rolig..
MEN, jag kände inte för att bara sitta och kolla på film =/
Vill hitta på nått busigt xD
hahaha.. ja, jag har väldigt tråkigt xp
Aja..får se va jag hittar på nu =)

Later...

Märsön <3

Publicerad 2009-07-11 18:49:45 i Allting&Ingeting,

Happ.. Nu e jag hemma..
De har varit skitkul! =D
De va jättretrevligt igår kväll =) Vi grilla å spela lite kort..
Idag drog vi ner till bryggan och bada..
16 gradigt vatten.. brrr de va kallt.. men kul xD
De va jättekul idag också =P
Tecken och slå.. blås upp..xD ja vi är ju lite tokiga xp
De har varit jättekul i alla fall =D
De måste vi göra om =D

Sen när vi kom tillbaka till stan började jag å Tess komma på lite saker som vi ska göra xD
Vi har bl.a. tänkt att vi ska tälta xD
Hahah.. ja vi är lite knasiga ibland.. men faan va kul vi har xD
Va skulle jag göra utan dej?

Naaaj.. nu ska jag packa upp x)
 Later...

Marley & Me

Publicerad 2009-07-10 14:52:32 i Låt Filmen Rulla,

Har precis sett Marley & Me =)
Den va bra =)
Väldigt, väldigt, väldigt sorlig på slutet ='(
Ojojoj va jag har gråtit..
Hahaha sen kom mamma in och hon börja gråta fast hon inte sett hela filmen..
Men de e väl så..
Har man varit hundägare så vet man va dom går igenom i slutet..
De är väldigt roligt när man har sin lilla bebis...
men när den blir för gammal måste man låta den somna in..
Å det är just det där steget som är sjukt jobbigt..
Efter att vi hade tagit bort Nisse så kände jag "Neej, aldrig mer"
Det är är mitt första år i hela mitt liv som jag inte har hund, (eller ja, djur över huvudtaget)
Visst blir man sugen på att skaffa hund igen, men jag skulle inte palla att gå igenom de sista steget en gång till..
Inte än i alla fall..
De får dröja några år..

Men ja, som sagt..
En bra film..
Absolut sevärd!
Men man får nog räkna med en och annan tår


Papa Roach

Publicerad 2009-07-10 12:04:34 i Allting&Ingeting,

Ååååååååå va glad jag blev nu =D
Jag älskar att lyssna på Bandit på morgonen =P
Nu när jag slog igång radion kom.................
Papa Roach - Hollywood Whore
THANK YOU!!
Åååååå va jag älskar Bandit..
Hur kunde dom veta att jag ville höra just den låten? xD
Dom spelar den typ jämt..
De tycker jag är bra för jag älskar Papa Roach <3
Å om inte Bandit spelar den så spelar jag den xp

Godmorgon!

Publicerad 2009-07-10 11:54:47 i Allting&Ingeting,

Idag ska vi iväg till Märsön till Julias stuga! =D
Ska bli så kul!
Så mysigt xD

Så, ja, jag måste väl börja packa =)

Later....

I Love Movies

Publicerad 2009-07-10 02:59:59 i Låt Filmen Rulla,

Har precis kollat på The Last House On The Left..
Riktigt bra faktist!
Den va hemsk å de gillar jag..
Men jag vill ju ha en hoppa till skräckis..
Men den här va bra!
De ska tydligen finnas en ganska gammal oxå.. men jag har sett den från 2009..
Den rekommenderar jag verkligen =)

Naj.. nu ska jag sova =)
Natti Natti

I Love The Tears In Your Eyes

Publicerad 2009-07-10 01:07:19 i Låt Filmen Rulla,

Ååååh nu är de scenen när Orlando kör bil och ska sprida ut sin döda pappa..
Å han gråter..
De e bland dom finaste grejerna jag vet..
En kille som gråter..
De är ju så underbart gulligt..
Jag skulle också vilja se de IRL som vissa andra har gjort, här om natten till exempel..
De är såå fruktansvärt sött =)

Naj.. nu ska jag fortsätta kolla på filmen igen xp
Snart e den slut..

I Love Hmmm

Publicerad 2009-07-10 00:49:56 i Allting&Ingeting,

Just de!
Jag skaffade Facebook idag xD
Finally xp
Nu känner jag mig lite duktig faktist..
Får vi ser hur de går..
Jag vet inte hur många ställen jag är medlem på, de är nog några jag glömt å sen är de några jag skiter i xp
Jag håller mig till bloggen och bilddagboken, så får vi se hur de går med Facebook xp

I Love Spontana Saker

Publicerad 2009-07-10 00:19:40 i Allting&Ingeting,

Ååååååh nu har jag sett scenen när Orlando och Kirsten pratar i telefon i flera timmar..
Dom känner inte varan och så pratar dom i flera timmar å sen åker dom å träffar varan..
Ååh de e ju för gullit..
Faan va härligt!
Så spontant..

Okej.. de är bara film.. men jag ska faan göra så nån gång xD
Ååååh de e ju för sött..
Mmm de här är nog den gulligaste filmen jag vet =)
LOVE LOVE LOVE!
Jag blir så glad när jag ser den =D


I Love Elizabethtown

Publicerad 2009-07-09 23:24:18 i Låt Filmen Rulla,

Oj va de regnar ute =/
Såå trist.. fast ändå mysigt på nått sätt =)
Kollar på Elizabethtown..
En till otroligt söt film <3
Orlando e ju så sjukt söt..
Å man vill ju va som Kirsten..
Ah jag älskar den här filmen..


I Love Shoes

Publicerad 2009-07-09 20:22:04 i Allting&Ingeting,

Mina päron brukar klaga på att jag har skor överallt..
Att jag har för många skor..
Men jag tycker inte att jag har så många..
Så jag tog fram alla..
19 par..
Men sen hittade jag 3 par till..
Så 22 par..
+ 2 nya..
så ja, 24 par..
Men de e ju inte så mycket..
Jag använder ju inte alla...

Jag hittade fram några som jag inte använt på över 1 år..
Sånna som jag trodde jag hade slängt men som ändå ligger kvar x)
Jag har ju säkert 5 par jag kan slänga..

Rätta mig om jag har fel, men de är väl inte så mycket med 24 par...
Jag kan ju inte ha mina gröna Converse till mina gröna jeans..
Jag kan ju inte ha mina blåa flip-flop till mina oranga jeans..
Jag kan ju inte ha foppatofflor på stan..
Jag kan ju inte ha stövlar mitt i sommarn..
Jag kan ju inte ha ballerina skor i snön..
Jag har en massa anledningar till att ha 24 skor xD
Så NEJ jag har inte många skor..
Jag måste köpa ett par nya när jag ska köpa ett par byxor jag vill ha ;P
Då blir de 25 par xp

I Love You

Publicerad 2009-07-09 17:21:18 i Allting&Ingeting,

Jag kom på en sak..
De är inte så ofta man tackar dom man älskar..
Man uppskattar ju att dom finns där..
Men man säger de aldrig..
Inte jag i alla fall..
Kanske för att jag oftast flummar till saker xp

Ni vet vilka ni är!
Ni vet att jag älskar er!
Jag vill tacka er för att ni är mina vänner!
Jag vet inte vad jag skulle göra utan er..

Egentligen skulle jag kunna skriva flera brev om hur mycket jag tycker om er..
Ett brev om en underbart flummig person som jag alltid har roligt med, och som dessutom har ett otroligt fint namn..
Ett brev om en person som alltid finns där för mig, No mather what, som jag dessutom kan göra spontana flummiga saker med, t.ex. gå en ganska korkad promenad för att sedan kasta oss ner i diket för att gömma oss för bilarna..

Men som sagt!
Ni är flera stycken och jag tror att ni vet vilka ni är..

Tack mina vänner för att ni finns!


I Love Yes Man

Publicerad 2009-07-09 15:51:00 i Låt Filmen Rulla,

Har precis kollat på Yes Man..
Ååååååå den filmen är så underbar!
Jag älskar den!
Den är så otroligt söööt!

Jag kommer ihåg när jag och Jojjo såg den på bio..
Man satt hela tin och sa "Naaaw"
Den är så rolig å den är så sööt!
HELT ENKELT UNDERBAR!

Nu ska jag börja laga mat..
Funderar på om jag ska ha en film igång ;P
De e ju sköj xD
Marley & Me..
Pineapple Express..

Eller..
Dumb and Dumber..
 
Aja.. får se vilken de blir x)
Later...

I Love... Dag

Publicerad 2009-07-09 15:40:32 i Allting&Ingeting,

Jag såg att jag hade skrivit I Love.. i mina rubriker.. Så de här får bli min I Love.. dag xD

Här är mina inköp =)

Linne - NewYorker - 69kr

Skor - NewYorker - 49 kr

Cheap Monday skor - Weekday - 50 kr

Later...

I Love Weekday!

Publicerad 2009-07-09 13:22:10 i Allting&Ingeting,

Happ.. nu e jag hemma x)
De blev bara spontana inköp idag..
Hittade inget av de jag hade planerat att köpa xp
Så de blev ett par skor från Cheap Monday för 50 kr..
Ett par skor från NewYorker för 49 kr..
Å ett linne från NewYorker för 69 kr
Så jaa.. typ 170 kr xD
Jag är faktist stolt över mej själv =)
Åååå va jag har fyndat ;P

Naaj.. nu e jag vrålhungrig..

Later...

I Love Bandit

Publicerad 2009-07-09 08:55:35 i Allting&Ingeting,

Mmmmmmm x|
Jag kan inte fatta att jag kom upp..
Jag sitter och halvsover x|
Känner mej som..
Jag vet inte vad.. en zooombie kanske..
När mobilen ringde vid 8 fatta jag inte va de va för ljud först..
Sen fick jag för mej att de va nån som hade jävlats med mig å satt på nått larm..
Sen kom jag på..
"Neej, juste jag skulle ju iväg och handla"
Å då kände jag bara "Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Jag orkar faan inte!"
Så jag la mej ner igen..
Men sen kom jag på på en gång.. "Men, jag VILL ju ha dom där grejorna! Jo jag åker"
Så jag tvingade mej upp xp
Sen slog jag på radion..
Foo Fighters - The Pretender
Mmmmmmm I LOVE BANDIT!

Ja, och nu är de väl ingen som läser de här förns efter 11.. för de e väl ingen som är dum nog att gå upp nu när de e sånt här pissväder.. De e bara jag som e shoppingtokig xD De är min ursäkt xp

Naaaj.. Snart ska jag dra iväg och sova lite på bussen =)

Later...

Uppsala

Publicerad 2009-07-09 00:21:55 i Allting&Ingeting,

Jo fan!
Jag sticker iväg och shoppar en snabbis imorn..
Har redan tittat ut va jag ska handla =D
Guu va härligt 2 timmar i Uppsala..
De va ett bra tag sen..

Mmm =) så får de bli..
Så jag måste lägga mej nu..

Natti Natti

Ge Mig!

Publicerad 2009-07-08 23:15:55 i Allting&Ingeting,

Ååå jag vill åka och shoppa!

Hitta dom här underbara topparna på H&M



Vill åka och shoppa imorn..
Men jag känner ändå..
Va faan..
Lägga ner pengar på kläder xD
Nog för att jag älskar att shoppa..
Men jag lägger hellre pengar på att göra saker..
Men jag tror inte jag kan motstå dessa..

Hmmm..
Får se hur jag gör =)

Sean Bean

Publicerad 2009-07-08 21:16:29 i Låt Filmen Rulla,

Jag sitter och kollar på National Treasure..
Å då såg jag att Sean Bean va me..
Han är med i jävligt många bra filmer..
Han är typ alltid med i filmer som blir ganska kända..
The Lord Of The Rings x3
Troy
National Treasure
Flightplan

Mmm.. han e riktigt bra den där 50 åriga britten..
Riktigt bra faktiskt!

Liseberg

Publicerad 2009-07-08 19:47:21 i Allting&Ingeting,

Åååh!
Jag har verkligen lust att sticka ner till Göteborg..
Gå på Liseberg..
Nån som har lust?
Gärna nån som kan betala för mej xD

Fy faan va härligt de skulle va att bara kunna dra iväg ett gäng..
Typ 10 pers eller nått..
Bara sticka ner å ha sköj!

Åååååååh va jag vill ha pengar!
Give me some money please!

Horoskop

Publicerad 2009-07-08 18:23:03 i Allting&Ingeting,

I vanliga fall brukar de vara kul att läsa mitt horosop..
De är faktiskt ofta de stämmer..
Men njaaa..
Nu vet jag väl inte riktigt

Expressen:
Oxen
Vecka 28 (6 juli-12 juli)
KÄRLEK Du måste bara vara lycklig, för här talar stjärnorna om att du ska ha verkligt fin framgång med allt som gäller romantik. Var ändå rädd om dig själv och var bara med den du vill. ARBETE/HÄLSA Nu verkar det verkligen jobbigt för dig, takten på arbetet är ju nästan stressande. Försök att ta det lugnt, du hinner nog ändå. Din hälsa klarar sig, men vila när du kan. EKONOMI Det kan vara barn eller djur eller båda som du nu kostar på en del, det kostar, men bör vara en fin investering. Snåla med spel. Köp dig istället själv en gåva.
Lyckotal: 5, 9, 14, 27, 37, 40, 47 Bästa lyckotal: 37

Veckorevyn:
Trots att det är mitt i sommaren blir det gott om vardagar. Ibland händer det helt enkelt ingenting alls. Låt dina vänner komma med idéer så blir det mer fart, även om du inte alltid kommer att vara förtjust i resultatet. Inte sommarens bästa veckor, men rätt ont om problem.
kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Aftonbladet:
Onsdagen blir väldigt produktiv men när kvällen kommer har du svårt att varva ner. Viss grälrisk.


Njaaa.. naaj.. tycker väl inte att nån stämmer =/ men okej.,.
Alltid kul att läsa xD

Jonathan Tucker

Publicerad 2009-07-08 16:49:39 i Låt Filmen Rulla,

Den här grabben är riktigt begåvad!
En av mina förebilder.. Helt klart!


Första gången jag såg honom va i The Texas Chainsaw Massacre där han spelade nörden Morgan..
Han va riktigt jävla duktig i den..
Jag beundrar honom verkligen..
Det är i en scen då han måste stoppa en pistol i munnen..
Dom gjorde minst 20 tagningar av den scenen..
Guess what! Han gjorde så att han spydde alla tagningar..
Han tvingade sig själv att spy minst 20 gånger!
Vilken jävla kille!
Snacka om att verkligen gå in för rollen!
Jag beundrar honom verkligen!

Sen såg jag honom i Hostage (Gisslan) där han spelar Dennis..
Han spelar bad guy!
Jag faller verkligen för bad guys!
Bad guys är oftast såå in åt helvete jävla heta..
Eller så är de så att dom blir de bara för att dom är evil xD

Jag vet inte va de är..
Men om jag skulle träffa en bad boy skulle jag nog falla för honom xD
Jag vet inte va de är..
Men.. mmmmm dom är oftast jävligt heta..
Till och med Tucker blir het när han spelar bad guy =P


















Ja som sagt..
Jag beundrar verkligen den här grabben!
Han är sååå jävla begåvad!
Helt otroligt!

Sårskorpan Är Inte Min Vän!

Publicerad 2009-07-08 16:02:22 i Allting&Ingeting,

Jag har fått ett sår på vristen..
Jag vet inte när jag har fått de..
Jag vet inte hur jag har fått de..
Jag vet bara att de kliar och att jag vill pilla bort skorpan..
Men de ska jag inte..
Men grrrrr..
De kliar ju så förbannat mycket!
Men va faan har jag fått de ifrån?
De är för mig en gåta..

Har precis pratat med Jojjo..
Nu sitter jag och kollar på Into The Blue..
Ååååh! Jag skulle faan kunna dö för att få strula med Paul Walker..
Sååå heeet!!
Jag tror faan jag dör av att bara titta på människan.. guu va snygg han e!


Dags Att Räkna Får

Publicerad 2009-07-08 01:55:31 i Allting&Ingeting,

Jag e faktist lite trött..
Herre guud!
Jag har ju bara varit vaken i typ 12 timmar xD
Knasigt är de xp

Ååååå i helgen ska vi till Julias sommarstuga =D
Skitkul!! Längtar som faan =D



Jaha.. nu har jag inget att göra heller =/
De här sista programmet om MJ va ju inte nå vidare kul =|
Har i för sig inte kollat så mycket på de.. har pratat me folk istället..
Men ändå..
Dee typ bara om hans ekonomi.. å de skiter väl jag i.. de är jag inte intresserad av..
Jag ville ju höra mer musik..
Men naaaj.. de fick jag ju inte x(
grrr

Naaj.. jag tror faktist jag ska krypa ner i sängen nu x)

Jaa.. så får de bli =)

Natti Natti

Ett Litet Dun På Mitt Bord

Publicerad 2009-07-08 01:40:02 i Allting&Ingeting,

Jag har ett litet dun från en kudde som har hamnat på bordet..
Den flyger så lätt..
De är bara att nudda vid den så flyger den lite..
Jag skulle också vilja flyga sådär lätt..
Men jag har insett att jag aldrig kommer kunna flyga så där lätt..
Jag kan inte fly när jag har problem..
Problemen kommer ändå att hitta mig..
Man måste bearbeta och ta sig igenom de där jobbiga..
Men ibland orkar man inte..
Ibland måste man få fly..
Men jag vet..
Om jag fly kommer problemen ikapp..

De är nog inte många som fattar de här inlägget..
De är inte meningen heller..
Jag har som sagt den här bloggen för min egen skull..

Du Va Så Cool!

Publicerad 2009-07-08 00:22:06 i Allting&Ingeting,

Faaan publiken va verkligen heltokig när dom såg MJ!
Helt galna verkligen!
De visar ju bara hur stor han faktist va!

Han va sååå jävla cool!
Han va grym på scen!
Han va riktigt jävla häftig!

De är verkligen ett musikalist geni, en legend som har lämnat världen

Jag tror att de är väldigt många som kommer lyssna på hans musik i sommar..
Jag är en av dom x)


Tårar

Publicerad 2009-07-07 21:52:34 i Allting&Ingeting,

Usch va jag gråter nu ='(
Har följt minnesstunden för Michael Jackson..
De har runnit lite tårar då och då..
Men nu brast det verkligen för mig..
När Marlon Jackson höll sitt tal börja jag stor böla..
Sen gick Michaels dotter Paris fram till micken och sa hur mycket hon älskade sin pappa..
Tårarna bara sprutar..
Usch de är ju så hemskt!
Även fast jag inte kände Michael så stor bölar jag..
Mamma gråter också..

Ni som inte kollade på de här idag..
Ni har verkligen missat något!

Nu ska jag kolla på Michael Jackson - The Dangerous Tour


R.I.P. Michael Joseph Jackson
The King Of Pop

Vi Äger

Publicerad 2009-07-07 21:18:15 i Allting&Ingeting,

Vi är 2 galet glada filurer x)
Vi har väldigt kul när vi träffas..
Även om de bara är promenader så har vi jävligt kul..
Även om vi bara pratar så har vi skit kul!
Vi har alltid kul ihop du och jag =D
Vi äger!


Älskar dej raring

Jackson 5

Publicerad 2009-07-07 16:36:28 i Allting&Ingeting,

På 4an är de asmycket om Michael Jackson fram till 12 ikväll =D
Asbra tycker jag =D
Har precis kollat på första filmen och nu börjar den andra =D
Jacksons: An American Dream

Later..
<3

Home

Publicerad 2009-07-07 15:51:56 i Allting&Ingeting,

Nu är jag hemma igen..
De va sköönt att få komma bort en stund =)
De va längesen vi sov över hos varan..
Vi kollade på Hotell liggaren och jag tror inte att jag har hört Jojjo skratta så mycket i hela mitt liv xD
Vi gick och la oss vanlig tid, typ 3 eller nått..
Sen vaknade vi vid 13.. sååå sköönt!
De va längesen jag sov så länge.. otroligt sköönt =)

Jag drömde så konstigt inatt..
Jag drömde att jag va nere i Malmö (ingen aning varför)
Jag va där tillsammans med nån kille (ingen aning om vem)
Vi va och käka på nån restaurang..
Å sen när vi gick därifrån börja de tjuta om killen (varför man nu har larm på en restaurang)
Å jag blev såå jävla arg på honom..
Å han sa "Neeej, men jag har inte snott något"
Sen kom snuten också å dom jävlarna kalla mej för hora!
Ååå jag va sååå jävla arg!

Tur att de bara va en dröm x)

Flera Bilder

Publicerad 2009-07-06 20:48:09 i Allting&Ingeting,

Nu kommer det flera bilder xD
Fast dom här är från skolavslutningen..
Den kvällen va vi hemma hos Moa =D
De va jag, Moa, Julia och Bella, och inte att glömma, lilla Ellen <3
137 bilder..
Men då har jag ändå inte tagit emot alla..
Så återigen.. jag tar bara några stycken =)

Enjoy





Dom här 2 bilderna ovanför har en lite rolig historia xD
Julia: Ja Thess, visa din bh bara..
Thess: Åh Julia tittar på mina bröst















Naaj, nu får de räcka xD
De blev en del bilder x)
Vi körde Våghals därav några hel knasiga bilder xp
De blev väldigt många bilder på mej oxå..
Hmmm.. jag tror att Julias kamera gillar mej..
Eller så ere jag som gillar den xD
Later..

Bilder

Publicerad 2009-07-06 19:18:38 i Allting&Ingeting,

Ja, de blev väldigt många bilder xD
310 stycken för att vara exakt.. och då har jag ändå inte tagit emot alla..

Här kommer några bilder från grillkvällen den 25 juni (tror jag de va i alla fall)


















Naaaj, nu orkar jag inte lägga upp fler..
Men de har blivit nåra stycken iaf xD

Later...

PENGAR!

Publicerad 2009-07-06 14:52:36 i Allting&Ingeting,

Har målat lite idag ;P
Hittills har jag tjänat 1400 kr =P
Money Money Money!
Å de är mer än hälften kvar.. så mmmm de blir nog en liten slant de här =D

Nu håller jag på att ta emot bilder av Julia =D
Så då kommer de en massa bilder sen =D
Wooohoo!
Bilder är alltid roliga =P

Later...

Somna In I Bädden Så Fin

Publicerad 2009-07-06 00:42:27 i Allting&Ingeting,

Neeej, jag känner mej verkligen jättetrött =/
Får nog ta och krypa ner under täcket nu tror jag xp

Imorn kväll ska jag hem till Jojjo så ska jag sova där..
De blir sköj!

Naaj.. sova va de ja..

Natti Natti

Dear Diary

Publicerad 2009-07-05 23:44:22 i Kära Dagbok,

Gäsp!
Jag är påväg att somna!
Vilken tråkig film!
Hur kan den ha fått så bra kretik.. de fattar jag inte =/
Ja, men då vet jag ju de i alla fall x)

Vad har jag gjort idag då?
Ja, jag har målat staket, sen har jag spelat lite monopol på datorn.. De va skitkul xD
Får se va jag hittar på imorn..
Ska kanske måla lite då också om de inte regnar =)
Money Money Money!

Jag har ett gigantiskt blåmärke på sidan av låret...
De e bara jag och Tess som vet va de kommer ifrån x)

Ja, får se om jag orkar sitta uppe..
Jag e faan skit trött =/

Parfymen

Publicerad 2009-07-05 21:23:46 i Låt Filmen Rulla,

Sitter och kollar på Parfymen..
Men den verkar lite halvkonstig =/
Snark!
Men man vet ju aldrig..
Den kanskeblir bra om en stund..
Man kan ju alltid hoppas =)

Teater

Publicerad 2009-07-05 20:25:35 i ,

Ge mej en scen och ge mej ett manus!
Vill stå på scenen nu!
Ååh va jag längtar tills i höst då teatern börjar igen..
De skulle va så härligt att få vara lite kreativ igen!

Tänk om jag kunde få jobba på scen varje dag..
Då skulle jag vara sååå jävla glad!
Helt underbart

I Wish I Could Fly

Publicerad 2009-07-05 19:23:48 i Allting&Ingeting,

Jag önskar att jag hade vingar så att jag kunde flyga härifrån..
Bara flyga iväg och inte komma tillbaka på ett bra tag..

Säger som Hanna Hall i Forest Gump

Dear God
Make Me A Bird
So I Can Fly Far
Far Far Away From Here


Thess & Tess På Nya Äventyr

Publicerad 2009-07-05 18:27:43 i Allting&Ingeting,

De blev en riktigt flummig kväll igår!
En till natt vi aldrig kommer att glömma =)
Guuu va jag älskar å flumma så här mycket som vi gör..
Vi e faan heltokiga!
Älskar de som faan!
Jag skiter i om de skulle finnas nåra som skäms över mig, eller tycker att jag är jobbig, eller som tycker att jag e omogen eller jag vette faan..
Folk får tycka va faan dom vill om mig..

Men när jag och Tess flummar har vi skitkul!
De roligaste jag har gjort på lovet hittills är nätterna när jag och Tess flummar..

Dessutom har jag bestämt mig för att jag inte ska ångra eller skämmas över något jag har gjort..
Jag kan ju lära mig något av dom knasiga sakerna vi gör..
Jag ångrar ingenting!
Och jag skäms inte för vem jag är!
Jag älskar mig själv och de tänker jag fortsätta göra..


Tess Svara!!

Publicerad 2009-07-04 22:20:27 i Allting&Ingeting,

Jag har trist!
Har precis messat Tess =P
Hoppas hon har lust att dra ut!
Annars får jag väl gå till skolsta å dra till Västerås till Lukas, men jag orkar faan inte gå =/
Åå va jag hatar att ha tråkigt en.... va e de idag?
Är det lördag idag?
Tappar ju bort mig när det är lov..
Men jag tror det är lördag xD
Jag hatar att ha tråkigt en lördag =( bläääääää!

Ska kanske ta och klä på mig nu xD
Har precis kommit ur duschen xp

Later....

Den Osminkade Sanningen

Publicerad 2009-07-04 18:55:15 i Allting&Ingeting,

Ja de här e nått ni inte e vana med xp
Jag har hästsvans..
Dessutom är jag osminkad!
Detta hör inte till vanligheten xp
Hästsvans är verkligen något jag brukar hata att ha.. men jag tänkte "Äsch va faan de får bli de nu när jag jobbar"
Å jag orkade inte sminka mej..
Så varsågod! Här har ni den osminkade sanningen!


De e tur att jag har blivit lite brun..
Annars hade jag sett sjuk ut..
De kan jag lova x)

Later..

Music!

Publicerad 2009-07-04 18:31:32 i Allting&Ingeting,

De blev en riktig musikblanding när jag jobbade..
Hade på Alla spår och så hade jag blandad..
Så den hade nästan 1400 låtar att välja mellan x)
Mycket bra musik..
The Hives, James Blunt, Led Zepplin, Nirvana, Foo Fighters, New Found Glory, Fall Out Boys, Johnossi, Gavin Degraw, Magnus Uggla, Lars Winnerbäck, Linkin Park, Panic At The Disco, Nickelback, Michael Jackson, Fergie, Rolling Stones.. Ja de är väl dom jag kommer ihåg x)
De va en massa godingar som jag inte lyssnat på på evigheter..
Sen va de nån låt jag aldrig hört x)
Känns ju lite kul.. Har lagt in några låtar som jag aldrig hört ;P men dom va ju bra dom också xp

Ja, å sen när jag står där och målar, så kände jag "Jävlar va de vibrerar i marken, va faan" Så tittar jag upp och ser hur svart de är bortåt..
Helvete!
Målar på snabbt som faan.. Hinner precis klart när de kommer en störtskur.. vilken tur man kan ha ibland =D

Nu sitter jag i köket och fixar lite med maten och lyssnar på Bandit.. gött =P

Later...

Music Mitt Strå!

Publicerad 2009-07-04 12:15:15 i Allting&Ingeting,

Det känns nästan som att jag inte gör något annat än att jobba just nu =/
Så trist!
Fast igår blev de bara typ 2 timmar..
Sen drog jag ut med Tess istället..
Så de blev inget mer målande igår..
Men i alla fall..
De känns som att jag bara fixar med de där jäkla staketet..
Men jag ska försöka att inte klaga..
De e pengar i alla fall =)

Naj, på med mp3 å ut å få grå färg på hela kroppen x)

Later...

10 Timmar

Publicerad 2009-07-04 11:27:21 i Allting&Ingeting,

God morron!
Jag har sovt 10 timmar inatt!
Såååååååå otroligt sköönt =)
De va ett tag sen jag sov så länge =)

Jäklar va de blixtra igår!
Å imorse börja dom där jävla fåglarna å skrika!
Kan ingen bara skjuta ihjäl dom!
Hatar fåglar!
Dom bara skitar ner och så stör dom en på morgonen!
USCH!
Vidriga djur!

Ska nog sätta upp en stor fågelskrämma utanför mitt fönster x)

Eller så sitter jag med luftgeväret å skjuter mot dom! hahahah xD
Då kanske dom flyger bort i alla fall!

Later....

You Can't Die On Me

Publicerad 2009-07-03 15:02:36 i Kära Dagbok,

Hard Work Work!
Ojojoj va de e varmt..
Jag tror att jag får ta en paus från målandet nu..
De e på tok för varmt..
Får väl gå ut och jobba sen om några timmar ;)

Nu är de nått fel på min Mp3 också..
Så jag känner mig skit depp för de =(
You can't die on me my little friend!
Ska se om jag lyckas få den att funka igen..
Annars har jag faan ingen lust att jobba igen..
Jag kan ju inte jobba utan musik!

Så nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag fixa nått mumsigt att dricka sen ska jag fixa min mp3 =)

Jack Black <3

Publicerad 2009-07-03 12:24:37 i Låt Filmen Rulla,

Aaaouch!
Jag har ett myggbett på ryggen!
De kliar som faan!
Varför ska de finnas mygg för?!
Dom e bara snuskiga, sen e dom elaka också..
Dom tar mitt blog!
BLODSUGARE!


Naaaj, om man ska ta å göra lite nytta =/
Ut och måla..
Åååh jag e så sugen på att flumma..
Dra till grönan!

Just de!
Ikväll kommer Envy på TV =D
HURRA!!
Den e ju skiiiiit rolig!



Naaj, ut och måla va de ja =/

Later...

Bella 18 År!

Publicerad 2009-07-03 02:17:15 i Allting&Ingeting,

Grattis Bella!
Nu e du äntligen 18!
=D



Å vem va först med att ge paket?
JAG! xD
Stolt!
xD

Ja, vi va ute i byn i nåra timmar =)
Sen vid 0.45 kom jag på.. "Visst faan! Du e ju 18 nu Bella! Grattis! Nu ska du få paket!"

Jaha.. naaj.. nu ska jag väl krypa ner i sängen tror jag =)
Ska väl jobba imorn, om inget annat dyker upp d.v.s x)

Natti Natti

Telefonen Dog! PANIK!

Publicerad 2009-07-02 18:42:51 i Allting&Ingeting,

Idag har vi varit ute på sjön hela dagen =)
Sköönt =)

Å någon gång efter 1 dog min mobil!
Fyyy faan va hemskt de e!
Ute på sjön och mobilen är död..
Jag som aldrig har avstängd telefon..
Usch! Jag mådde faan dåligt då!
Tänk om nån försökte få tag på mig..
De kan ju hända nått..
Yenny kanske hör av sig om jobb..
Å då e min mobil död!
Man vet ju själv hur de e..
Man messar nån å sen får man inte svar förns flera timmar efteråt..
Man blir ju så jäkla besviken på den då..
Jag kan nästan bli förbannad..
Man vet ju inte vad man missar när mobilen är avstängd!

De kan hända nått..
"Naaj, men sorry, jag har inte mobilen på så du får svar om några timmar"
Tack för den...här ligger jag och gråter och jag ville prata med just DIG.. snäll kompis där.. nooot!

De kan vara nån som frågar om man ska dra iväg nånstans..
"Ojdå, jag fick ett sms för 2 timmar sen, dom vill att vi ska dra iväg nånstans.. ja men jag e på"   "Jaha, de va försent, va synd"    "Undra varför dom aldrig frågar mej om saker längre?"

Jag har fixat nu så att jag har mobilen på högsta volym, å den starkaste signalen..
Så om jag inte skulle svara så är min mobil död..
Annars finns jag alltid där för mina vänner =)

De e tur att jag inte är ensam om att känna panik när mobilen dör x)
haha

Naaj, nu ska jag duscha =)

Later...

Vi Äger

Publicerad 2009-07-02 03:48:03 i Allting&Ingeting,

Nu är jag hemma igen =)
De blev en lång promenix inatt =)
En tirpp till kyrkogården till och med xD
Vi har pratat om allt mellan himmel och jord x)
Såå sköönt att umgås med dej Tess =D
Vi har alltid kul tillsammans =D
Vi äger!
Love you!

Nu ska jag gå å lägga mej x)
Om en timme ska jimmy upp å jobba xp

Just de!
Vi såg en som åkte iväg i sin lastbil..
han skulle antagligen till jobbet xp haha nänä.. nu ska vi hem å sova x)

Aja..
Nu säger jag
Natti Natii =)

Ja, Man Är I Alla Fall Stilig

Publicerad 2009-07-01 23:56:50 i Låt Filmen Rulla,

Kom precis hem från bion!
Såååååå in åt helvete jävla rolig xD

Vesslan: Blåsten talar till oss
Crash och Eddie: Va säger den?
Vesslan: Jag vet inte, jag är inte blåst

Såååå jävla klockrent!

ÄLSKAR ICE AGE!

Den måste ses!
Underbar film!



Neej, nu ska jag höra om Tess har lust å dra ut en sväng..
Annars vet jag inte va jag ska göra =/

Later..

Det Är Så Varmt!

Publicerad 2009-07-01 18:58:49 i Allting&Ingeting,

Åååh de e så varmt överallt!
Jag tror jag dööööör!

Kan inte klockan ticka på nu?!
Vill att klockan ska bli 9 nu!!
Då ska jag, Jojjo, Tess, Moa, Emelia, Emma å Bella se ICE AGE 3! =D
Synd att inte Julia och Jessi kunde följa med =/
Men ah, vi får väl ha roligt utan dom den här gången då..
Vi får klara oss på 7 helt enkelt

Naaj, jag ska nog ta och fixa mej lite tror jag =)

Idag blir de oranga jeans å min Johnossi t-shirt =P

Later...

Duschen I Mitt Hjärta

Publicerad 2009-07-01 17:37:10 i Allting&Ingeting,

Jag kom på en sak när jag stog i duschen x)
Tänk.. duschen är ju en extremt smart sak..
När man fryser kan den värma en..
När man svettas kan den svalka en..
När man är smuttsig kan den göra en ren..

Mmm.. duschen är nog en av mina absoluta favorit platser =)

Ja, jag bara kom på de x)

Jag har ju mina stunder jag xp

Magen Ropar Kurra Kurra

Publicerad 2009-07-01 17:04:51 i Allting&Ingeting,

Helt slut och hungrig!
Har jobbat 4 timmar idag.. duktigt?!
Men de e ju så tråkigt att bara stå där och måla..
Sen blev de ju så varmt så jag drog av mej tröjan.. igen..
guu va jag går omkring i bh mycket nu på sommaren x)
Grannarna går förbi å kollar lite extra som om att Herre guud e hon dum i huvet eller...
men neeeej, eller ja, man vet ju aldrig xp, men de e ju svin varmt xp

Nu ska väl jag och Jimmy laga mat xp
Åh jag vill ha mat NU!
Men först ska jag dusha =)

Thess Blågubb Ice

Publicerad 2009-07-01 15:15:16 i Allting&Ingeting,

Kände att jag ville ha en goo svalkande drink innan jag gick ut..
Så jao, världsmästare på att göra drinkar som jag är då da xD
Super goo =P
Mmmmumms!

Mycket enkel att göra också =P



Thess Blågubb ice
Jordgubbar ca 5 st
Lättdryck - Blåbär Lime ca 2 dl
Mineralvatten (naturell) ca 2 dl


Jag mäter ju inte när jag häller upp, så de här är mest va jag tror..
men det är på ett ungfär i alla fall =)
Man får blanda så man tycker de smakar gott =)
Min e jättegoood =P

Guuud va jag e smart på sånna här grejer..
Drinkar och smooties och milkshakes de e min grej de ;P


Längtar

Publicerad 2009-07-01 14:50:51 i Allting&Ingeting,

Happ, nu har jag varit inne i stan en snabbis x)
Typ 40 min x) precis lagom
Tur att de går snabbt att gå igenom Enköping xp

Jaha, nu ska jag väl ut och måla igen =/ kill me!
Boooorrring!
Sen måste jag fixa lite inför ikväll =D
Längtar som faan! ICE AGE 3!!

Dear Diary

Publicerad 2009-07-01 12:37:43 i Kära Dagbok,

Har målat xp duktig va?!
Så stolt..
ska åka in till stan om en stund.. måste fixa lite saker..
Sen ska jag väl hem och måla igen =/ bläää
Sen blir de bio ikväll =D

Ice Age 3

Publicerad 2009-07-01 02:32:24 i Låt Filmen Rulla,

Ja, vid 9 cyklade jag hem till Jojjo =p
Vi spela spel, käka glass å hade de bara trevligt..
Sen kom vi på!
ICE AGE 3 börjar gå imorn! DEN MÅSTE VI SE!!!
Så, ja, vi smsa lite folk.. så imorn 21.30 ska vi se ICE AGE 3!!
Wooooooooohooo!
Så, ja, vi kolla på första Ice Age xD

Ja, sen skulle jag hem då da..
Jojjo cykla med en bit! xp Duktigt gjort tycker jag!

Å sen när jag kom in i Grillby så va de bara en liten igelkott som va uppe..
Å då tänkte jag "Va faan, har folk gått å lagt sig redan, den e ju bara 9"
Ha, jo tjenare, kom på sen att ja visst faan, klockan e 2 x)

Tack Jojjo för en trevlig kväll =D
Ses imorn å då blir de ICE AGE 3!!! =D



Naaj, nu ska jag borsta tansingarna, sen ska jag sova =)

Natti Natti

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela