Thess Boberg

Så Onödigt

Publicerad 2013-03-09 23:28:48 i Allting&Ingeting,

Nu varnar jag känsliga läsare för äckliga detaljer i inlägget!
 
Jag fick för mig att jag skulle få äta lördagsgodis till mello. Det gick ju bra!
I och med att jag inte ätit så mycket godis på senaste tiden käkade jag på tok för snabbt. Jag åt inte så jättemycket godis, men det jag åt vräkte jag i mig, vilket resulterade i att jag blev sjukt illamående. Tanken slår mig att jag förmodligen kommer att spy innan kvällen är slut, men jag vill inte detta, så jag andas lugnt och tänker att det inte är någon fara. Efter ett tag ger jag upp, så jag sätter mig framför toan och tänker "Spy spy spy spy" och vips kom allt godis upp igen. 
Nu har jag borstat tänderna två gånger, jag har haft en ansiktsmask och jag har kört på crosstrainern i 5 minuter och jag känner fortfarande BLÖÖÖÖ! Så ovärt! Så onödigt!
Jag hatar socker. Man blir beroende så lätt och det gör ingen nytta! USCH!
Och det sjuka i allt det här är att jag inte vill kasta resten av godiset, för det vill jag ha med på tisdag. Trots att det får mig att må dåligt. Trots att det nyss fått mig att spy upp en vidrig sötsur sörja. Sjukt?! MYCKET!
Ja, ja, jag är ju bara människa. Imorgon är det en ny dag, då är det nya tag!
 
GOD NATT!

Update!

Publicerad 2013-03-05 20:54:16 i Allting&Ingeting, Kära Dagbok,

Dagarna åker med raketfart! 
Praktiken går suveräntbra. Jag har genomfört tre aktiviteter (som var kravet för att få godkänt) och jag har fyra dagar kvar och många idéer på andra aktiviteter som jag vill genomföra. Så jag kommer inte ha några problem att få ihop en bra presentation. Känns riktigt skönt, med tanke på hur mycket jag oroat mig för praktiken.
 
Om exakt en vecka är jag påväg till Thailand! Känns så jävla AWSOME!! Självklart har jag fortfarande lite resfeber, men det är inte alls lika illa som för drygt en vecka sedan. Nu längtar jag bara så otroligt mycket.
 
Så, nu har ni fått en liten update från mitt stressiga men sjukt braiga liv.
 
Ha de! Ha de!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela