Thess Boberg

Oooops!

Publicerad 2010-03-31 18:43:01 i Allting&Ingeting,

Fick in studiebidraget idag. Ämmm. Ja, nu har jag fört över lönen till sparkontot. Så på mitt bankkort har jag nu, 0,00kr. GREAT! Känns riktigt bra! Eller inte x( Men ja, så kan de gå. Har lite dricks kvar från helgen, sen får jag hoppas på lite dricks nu i helgen. Sen ska vi ju dela upp vinsten i företaget, så ja, jag hoppas jag slipper låna från sparkontot.



By the way! Jag och hjärtat firade 4 månader i måndags ♥
Älskar dej mest hjärtat ♥

I'm Sooo HAPPY!!!

Publicerad 2010-03-31 18:29:12 i Allting&Ingeting,

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii va jag e glad!!!!! =D

JAG HAR ETT PAR UNDERBART FÖRBANNAT SNYGGA RÖDA CONVERSE!!! ♥


Jag är överlycklig!! Ska gå med dom hela kvällen, sen ska jag ha dom imorn också =D Så nu e de dags att måla röda naglar ;D

Förra Veckan!

Publicerad 2010-03-29 11:04:12 i Kära Dagbok,

Vad hände förra veckan då?
Ja de vart en hel del plugg och virkande. Hade prov i svenska på tisdagen och våran lärare är helt störd i huvudet! Jag hade pluggat på svenskan i helgen, så jag tyckte att jag kunde hyfsat mycket om dom 6 svenska författarna. MEN sen på måndagen så sa hon att hon skulle skriva några titlar och en mening om vad de handlar om. Sen skulle vi para ihop författare + titel + handling. Det hade varit okej om vi visste titlar hon skulle ta, men vi hade ingen aning. Alla 6 författarna hade gjort säkert 40 titlar var, minst. Så vi skulle alltså lära oss 240 titlar och veta vad dom handlar om, på en dag! Så ja, de gick ju inte så bra att plugga på. Hur gick provet då? Inte så bra. Jag gissade på nästan allt. Så ja, man kan väl säga att våran svenska lärare VILL att vi ska få dåliga betyg och hon gör ALLT hon kan för att se till att vi får de! HATE HER!!!!

Ja, sen vart de som sagt en del virkande. För i lördags var det UF mässa på fyrishov i Uppsala. Vi sålde för typ 2000 så de va naajz, nu ska vi bara sälja resten av varorna, sen kan vi avveckla företaget =D LÄNGTAR!!

Just de! I fredags va vi hemma hos Julia och hade en liten taco och film kväll =) De va jag, Julia, Moa, Jessi och Jonas =) Sen kom jag hem vid 23 och då skulle jag sy på lappar på mössorna. Jag tänkte att det skulle ta en halv timme. Men det är så att vi har inte symaskin hemma, vi har en helvetes maskin. Så det tog typ 2 timmar. De bara krånglade hela tiden =( Så jag kom i säng vid 2 och sen gick jag upp vid 5 igen x| Sen va det mässa, sen började jag jobba på Joar kl 23 och kom inte i säng förns vid 5, så jag dygnade x| Men jag fick 170 kr i dricks så de va ändå ganska naajz =)

Ja, de va väl de jag orka berätta ;)

Fröken Röd

Publicerad 2010-03-29 10:06:25 i Allting&Ingeting,

Värt!
Jag kom till skolan vanlig tid och då säger folk att vi inte har någon lektion förns halv 1 och ingen lärare har sagt något! E de konstigt att elever inte tycker om lärare?
Ja, så nu struntar jag i den här skoldagen och är hemma och pluggar inför proven istället. Hann med morgonbussen hem som tur va.

Nu har jag beställt röda glasögon =D YAY! Och på onsdag ska jag köpa röda Converse =P SÅ NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJZ!!!!!


Gör ett inlägg senare om vad jag gjorde förra veckan =)

Later..

Done!

Publicerad 2010-03-21 19:24:33 i Allting&Ingeting,

Så nu har jag äntligen gjort klart mössan och nu har jag äntligen fått på mej kläder x)
Nu ska jag lägga över musik till mp3 eftersom att de har försvunnit 500 låtar för mej x( sen ska jag hem till hjärtat! Jisses va jag saknar honom. Har inte träffat honom sen onsdags morse, så de va jävligt längesen.

Imorn är de skola =( KILL ME!!!!
MEN sen är de teater på kvällen =D Me like!!

Ha de!

En Naken Tant Som Älskar Beatles

Publicerad 2010-03-21 17:30:58 i Allting&Ingeting,

Hmmm..
Detta måste nog se lite roligt ut. Här sitter jag i min ensamhet, jag sitter i bara trosor, jag är alldeles blöt i håret efter duschen, så sitter jag och virkar. Jag är alltså en tant som har glömt att ta på sig kläder XD Men ja, jag är helt insöad på The Beatles, så jag orkar inte lyfta på min feta röv för att gå 5 steg för att klä på mej, så istället sitter jag kvar och sjunger och gungar och fortsätter med min virkning.

Ja, de va allt för tillfället!
Tack och hej!

Fröken Blå

Publicerad 2010-03-20 16:55:14 i Allting&Ingeting,

Yay!

Jag tror jag vet vad jag ska ha på mej på studenten =P På ett ungefär ialla fall =P


Nån utav kjolarna, sen självklart nån top.
Självklart blåa Converse!
Sen ska jag ju köpa blåa brillor, så vi får se om jag använder dom då ;P




Tror detta kan bli riktigt naajz =)

Mp3 Eller Converse? Varför Måste Jag Välja?!

Publicerad 2010-03-19 15:23:16 i Allting&Ingeting,

Jisses!jag blir galen på mej själv. Min mp3 har ju cpat ihop sig totalt, så jag måste ju köpa en ny. Men ja, jag kan ju inte nöja mej med 8GB. Jag har de på den jag har nu, och räcker ju precis lagom, får plats med typ 500 låtar till, men neej, jag envisas ändå med att det inte räcker, så nu har jag hittat en 16GB för cirkus 1500. Och jag var sååååååå nära på att ta pengar från sparkontot för att köpa den. Jag har redan lånat 1500 från sparkontot och jag tänker inte låna mer nu, men gaaaaaaaaw jag vill verkligen ha en ny mp3 NU!!! Och om jag skulle köpa den där för 1500, hur blir de då med mina Converse och glasögon, ja de kommer ju dröja ännu längre innan jag får dom. Så nej nu jävlar ska jag vara duktig och kolla efter en billig 8GB!!

Wish me luck! =)

Men håll me om att den va jävligt naajzig ;D

Kill Me Now!!!!!!!!!!!

Publicerad 2010-03-18 20:25:49 i Kära Dagbok,

Jag är helt slut!!
Kan knappt prata utan att jag börjar gråta. Galet överkänslig alltså. Känns som att allt går emot mej just nu! Mitt i all skit, va händer då? Jo min mp3 lägger av och nu har jag cirkus 10 låtar istället för 1500. De har blivit såhär några gånger förut, men jag har alltid lyckats få tillbaka alla låtar efter ett tag, men nu har jag försökt både igår och idag, men det funkar inte. Okej, den är 5 år gammal så de är ju dags att skaffa en ny, men va den tvungen att vara så här dum just nu?!

Nej, just nu känns allt bara piss. Jag va hemma från praktiken idag och jag kommer vara hemma imorn också. Ja, det är så illa. Kan säga såhär, jag som alltid tänker på mat GLÖMDE att äta frukost här om dagen. Har jag för mycket i huvudet? OM jag har! De är just därför jag är så jävla slut. Jag har alldeles för höga krav på mej själv, och när jag är helt slut sätter jag ännu mera press på mej själv för att jag ska klara grejer. Inte bra.

När jag är i skolan kanske jag verkar bra, men efter många års erfarenhet så är det lätt för mej att dölja när jag mår dåligt. Jag kan inte visa för andra att jag mår dåligt, jag mår inte bättre av att folk tycker synd om mej.
När jag är hemma gråter jag hela tiden för att jag är så slut och så tycker jag synd om mej själv.
Enda gången jag kan släppa allt och mår riktigt bra är när jag är med hjärtat ♥

Så ja, jag tar en lång helg och pluggar och virkar och sen ska jag försöka ta det lite lugnt, försöka koppla av. Får se hur de går.

Oj vilket deppigt inlägg de blev, men jag är deppig just nu x|

Helloj!

Publicerad 2010-03-17 11:40:52 i Kära Dagbok,

Halloj!!

Jaaaaaaaaaa!! Nu e jag jätteglad =D Julia kom just på att New Moon släpps på dvd den 20 =D På lördag alltså!!! JISSES va jag längtar!!!!!!!!

Vad händer annars i mitt liv. Ja, när skrev jag sist?
I torsdags.
vad har jag gjort sen i torsdags?
Jag har virkat en jävla massa. Sen jobba jag i lördags. Sen har jag pluggat lite. Sen fyllde mamma år i måndags =D Grattis till henne <3 Ja, sen igår vid 9 så kom jag på att vi hade prov idag i religion. Hade jag pluggat nått? Naaj, typ inte, jag pluggade lite i söndags. Då läste jag typ hälften av frågorna, sen börja jag stor böla för att jag är så jävla slut och jag e så stressad. Så ja, de gick ju inte så bra att plugga. Sen hann jag inte plugga i måndags å sen glömde jag bort de totalt igår kväll, så ja, hur gick de på provet då? Jo de gick faktist ganska bra =P Svara på allt. Kollade av Julia på en fråga, sen kollade jag i häftet som jag hade låg på golvet, så joo då, de gick ganska bra ;D

Ja, annars så händer det väl inte så jättemycket i mitt liv just nu. Jag är väldigt stressad och jag är galet överkänslig, så ja, de är väl inte så jättekul just nu. De ska bli riktigt skönt med lov som e vecka 14. De enda jag oroar mig för att det skulle gå riktigt bra för oss på mässan, vilket i och för sig skulle va kul, men det betyder att jag inte kommer vara ledig på lovet, utan jag måste sitta hemma och virka =( Trist som faan, men vad ska jag göra, de e bara att bita i de där förbannat sura äpplet.

Ha de!!

Bilddagboken

Publicerad 2010-03-11 13:19:11 i Kära Dagbok,

Halloj!

Nu har jag lunch. Så jag sitter i min ensamhet och lyssnar på svensk musik och virkar. Sen tänkte jag, naaaj nu va de bra längesen jag va inne på bilddagboken, 1-2 månader typ. Så jag tänkte att nu va de dags. Ojojoj va jag hade missat mycket =O visste inte att folk fortfarande va inne på bdb. Hade till och med vänförfrågningar. WTF. Som tur va så va de typ samma personer som hade lagt upp bilder, men de va inte nåra bilder dom hade lagt upp! Aja, får väl gå in lite då och då när jag kommer ihåg de xp

Jaha, börjar halv 3 igen. Sen ska jag hem och käka, sen är de möte, sen hem till till hjärtat. Nu ska jag fortsätta med mitt virkande.

Åååh Cornelis!!! =D Perfect <3

Jag Virkar Och Jag Virkar Och Jag Virkar....

Publicerad 2010-03-10 22:39:40 i Kära Dagbok,

Tjoohoo!

En snabb uppdatering.

Jag har fått en väldigt rolig roll på teatern =P Love it!

Jag, Julia och Jessi åkte till Västerås igår och köpte garn till företaget. 40 nystan = 20 mössor. Så nu jäklar måste jag virka hela helgen. Sen käka vi buffé på Pizza hut =P mummmmmmmms! GUESS WHAT! Jag har lärt mej att käka mjukglass! Stolt!

Idag har jag virkat på varenda lektion, som vanligt. Sen när jag kom hem fortsatte jag med mitt virkande. Sen träna jag lite, sen duscha jag, och vad ska jag göra nu? Jo jag ska kolla på Pirates och fortsätta med mössorna xp De tar ju aldirg slut!

Imorn är det praktik, sen är det möte hos Yz och sen ska jag hem till hjärtat ♥

Ja, de va väl de jag hade att säga. Nu är jag jättekissnödig så jag måste rusa till toan innan jag kissar på mej!!!!!

Natti natti

Helgen!

Publicerad 2010-03-08 16:23:21 i Kära Dagbok,

Halloj!

Lite snabb update nu då.

Kryssningen. Jao, de va väl kul. Blev så galet jävla full. Jag fick lite väl mycket av det goda om man säger så. Jag vet att vi va i estetarnas hytt, sen när jag stack ifrån dom andra (när de nu va) och fram till kl 2 så är de lättare att räkna vad jag kommer ihåg. Jag va så jävla borta. Sen mådde jag inge bra, så jag tänkte gå och lägga mej. Söta Lollo hjälpte mej till hytten, sen hoppa jag in i duschen och där satt jag i minst en timme. Sen kom jag ut, och tänkte sova. Men icke då. Då kom Jonas och Jim in, så då satt jag och prata me dom, sen kom Jojjo in och sa att jag inte fick sova. Så ja, de va bara att fixa sig igen. Sen runt 4 (tror jag) såg jag dansgolvet för första gången. Jag som bara brukar vara vid dansgolvet satte inte min fot där en enda gång xp jag bara for runt i olika hytter hela kvällen. Ja, sen kom jag väl i säng vid halv 7 kanske. Sen gick jag upp vid halv 9 igen för att de va så jävla varmt, å fy fan vilken huvudvärk. Vad gör jag? Jo jag hoppar in i duschen igen ;P de finns inget bättre än att duscha ;D Sen gick jag ut. Så satt jag utanför Taxfreen i min ensamhet. Jag hade lyckats tappa bort min nyckel så jag kunde ju inte gå tillbaka till hytten. Men ja sen kom de nån random kille som jag prata me. Vem ser jag sen? LOLLO =D Så jag ropa på henne. "Ja, va bra då behöver jag inte gå och lägga mej" säger hon. Hon hade varit vaken hela tiden och hon va skit full ;D Ja, så jag gick runt lite med henne =) Sen vid halv 12 va Julia i vår hytt igen så då gick jag ner dit =) Sen käka vi tacobuffé =P mums!

Ja, men skit samma. jag va ganska seg igår. Men idag e jag ännu segare. Jag ville verkligen inte till skolan imorse. Och även fast jag sov 8 timmar så va jag och är fortfarande skittrött. Men jag gick till skolan! Stolt!

Nu ska jag käka och sen bär de av till Uppsala och teatern =)
Sen ska jag hem till hjärtat ♥

Later..

Kryssning!

Publicerad 2010-03-06 16:01:37 i Kära Dagbok,

Halloj!!

Nu är jag redo och jag är riktigt taggad inför kryssningen =P Nu jävlar ska vi festa loss =D

Bella bus kommer om cirkus en kvart så ska vi dra in till Enköping! Sen är de bara att hoppa på bussen och sen jävlar bär de av!

Ha de gött!

Just De!

Publicerad 2010-03-05 23:34:22 i Allting&Ingeting,

Jag har kommit på 2 saker.

1. Jag åkte hem ikväll för att jag skulle plugga. Har jag pluggat? Nej! Och jag är galet sur på mej själv för detta.

2. Vet inte om jag har sagt de, men hjärtat har lovat att han ska köpa Converse till i sommar =D Jag behövde inte ens säga "KÖP CONVERSE!" Han sa de, frivilligt. Asså mmmmmmmmm. jag har ju den bästa pojkvännen. Okej, de är ingen nyhet, men han samlar + poäng hela tiden! I LOVE YOU ♥



Nu ska jag ta tag i svenskan. Jag måste ju läsa skiten oavsett hur förbannad jag än är på den där surpuppan! Våran otroligt söta svenska lärare har varit såå gullig och gett oss en väldigt stor uppgift. Vi ska läsa 4 sagor på minst 10 sidor till på måndag. Och vi ska kunna prata om dom, typ som en redovisning. Har vi fått lektions tid? NEJ! varför skulle hon ge oss lektions tid. De här är ju för G, om man inte klarar av den här uppgiften så får man inte godkänt i svenska B så varför skulle vi få lektions tid till de här? Nej, vi men dom här eleverna har inget liv. Skolan går ju i första hand, så då får man inte ha någon som helst fritid. För har Åsa bestämt att vi ska plugga hemma så ska vi banne mig plugga hemma. Om vi inte har gjort de blir hon skit sur för att hon inte kan bedömma oss, då måste hon ju sätta IG.
Gaaaaw! Jag blir galen på den där jävla surpuppan! Ursäkta mej, men får lärare bete sig hur fan dom vill eller?
LUGN THESS LUGN! 90 dagar kvar till studenten!! Stå ut!

Ja, som sagt. Plugga va de ja ='(

Jag Är Som En Groda Utan Ben

Publicerad 2010-03-05 22:15:40 i Allting&Ingeting,

Jag är ju hopplös. För att veta vad jag ska packa ner så måste jag prova kläderna, allt för att slippa packa en massa olika alternativ. Vad gör jag? Jo jag provar kläder och bestämmer mig för vad jag ska använda, vad gör jag sen? Jo jag lägger ner lite extra bara ifall att. Varför gör jag så? varför ska jag alltid ha med mej för mycket. Jag ska vara borta ett dygn. Varför kan jag inte vara som alla andra och bara ta med ombyte till kvällen. Nej för att jag är en sån som inte klarar av att ha samma kläder 2 dagar i rad. MEN! De ska bli skärpning! Jag ska faktist plocka bort kläder nu, så att jag bara har till imorn kväll. Jag måste ju lära mig att packa mindre nån gång ;D

Aaaaaaaaaaaj!!! Satan i gatan!! Jag är så torr om händerna, och nu blöder jag på långfingret! Shiiit jag är så torr så att huden spricker! Inte kul!

Nej, nu ska jag sluta snacka skit och fortsätta packa =)

Later..

I'm Home

Publicerad 2010-03-05 20:23:32 i Kära Dagbok,

Tjoohoo!
Guess what, jag e hemma i Grillby. Sandra kommer hem imorn så jag och hjärtat har städat idag.

Igår va de praktik, sen drog jag och hjärtat till Uppsala. Jag skulle till Rusta och handla garn till företaget, tror ni att dom hade de då? Nej! självklart inte! Jag hade ringt dagen innan och kollat och då skulle dom ha, men de va slut. Jag blev så jävla sur så vi åka tillbaka till stan och så gick jag in på H&M och köpte 2 tröjor ;P sen gick vi och käka på Max. Sen drog vi hem till Enköping så hyrde vi Kenny Starfighter =D Har inte sett den sen premiären, ååh den e så rolig ;D

Imorn är de studentkryssning! Jag börjar äntligen bli lite taggad. Har inte varit ett dugg pepp, men nu jävlar börjar jag bli taggad ;P Ska packa snart så att jag blir ännu mer taggad ;D men först ska jag käka och kolla på Braveheart ;)

Later..

Update

Publicerad 2010-03-03 12:02:17 i Kära Dagbok,

Helloj!

oj va jag har varit dålig på att uppdatera nu. Vad har jag haft för mig egentligen?
Ja, jag har njutit av lovet. Jag har gjort glass ;D jag gjorde daimglass och de va den godaste glassen ever enligt hjärtat. Så jag gjorde en favorit i repris. De blev mera daimglass och sen blev det jordgubbsglass med lakrits ;D Ja, kanske lite konstig glass, men jag som älskar lakrits tyckte att den va jättegod ;D
Ja, sen har jag virkat och virkat.
Sen jobbade jag i fredags.
Sen har jag umgåtts med hjärtat, och vet ni, de finns ingen underbarare människa ♥ Du har verkligen fångat mitt hjärta ♥

Ja, nu är ju lovet slut. Men vad gör tant Thess i skolan? Jo hon virkar för fullt ;D Duktiga jag. Jag måste virka typ hela tiden, vi måste ju ha massa mössor till den 27 mars.

Ja, nej, nu ska jag återgå till mitt virkande, sen är de lektion, sen blir de skridskoåkning för Hp3. Jag kommer döööööö!

Later..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela