Thess Boberg

En Snabbis Update!

Publicerad 2011-08-31 19:06:36 i Kära Dagbok,

Hallojsan!
Här kommer en snabb update!
Fredag: Jobbade och åkte sedan hem till Grillby.
Lördag: Åkte upp till Kilafors till Alex mormor och morfar. Det blev lite svamplockning, över 10 liter, sedan blev det god middag.
Söndag: Åkte från Kilafors på kvällen, sedan åkte jag och Alex hem till Grillby.
Måndag: Jobbade, sedan åkte jag hem till Grillby och träffade Bella senare på kvällen.
Tisdag: Jobbade, sedan drog jag hem till Alex.
Idag: Har jag jobbat.
Imorgon: Ska jag jobba, sedan ska jag hem till Grillby.
Fredag: Ledig, så då ska jag bara vara hemma hos mor och far och slappa.
Lördag: MÄRSÖN!!


FÄRDIG!
Tack och hej!

Nu Är Det Helg!

Publicerad 2011-08-26 16:52:54 i Kära Dagbok,

Nu har jag jobbat klart för den här veckan. Så nu ska jag ta mitt pick och pack och åka hem till mor och far. Imorgon ska jag och Alex åka upp till Kilafors och hälsa på hans mormor och morfar.

Så nu tar jag helg från datorn.
Ha de! Ha de!
Puss&Kram! Hejhej!

Jag Gråter Blod...

Publicerad 2011-08-25 13:58:30 i Allting&Ingeting,

...ett av mina armband från Thailand har blivit skadat. Det är som att den har tappat en kroppsdel, typ en arm eller ett ben. En pärla har gått sönder och finns inte mer. Eller ja, någonstans finns den ju, men jag vet inte var, och uppenbarligen är den halv eftersom att snöret inte har gått av.
Detta är väldigt tragiskt tycker jag. Snyft. Snyft.
Tur att jag har två till som tröstar den sårade.

(Så här såg det ut en gång i tiden. Nu är den sliten en av de långa pärlorna är borta)

Ja, förutom denna hemska händelse så har det varit en bra dag.

Ha de! Ha de!
Puss&Kram! Hejhej!

Barn Alltså!

Publicerad 2011-08-24 19:43:22 i Kära Dagbok,

Unge på dagis: Känn här (pekar på byxorna)
Jag: Oj va blött det var..
Unge: Jag har kissat på mig.

Barn alltså. Ibland är de så roliga fast att de gör något äckligt! Man kan ju inte låta bli att skratta nu efteråt. Det finns ju handsprit, vilket jag älskar!!!

Ja, men annars har det inte varit något speciellt idag, inte för att det där var något speciellt heller, men det var lite småroligt.

Ha de! Ha de!
Puss&Kram! Hejhej!

Update

Publicerad 2011-08-22 13:07:37 i Kära Dagbok,

Hallojsan!
I lördags var det Mälaren runt, vilket innebär kräftskiva. Det blev en trevlig kväll. Det komiska var att det var vi som är yngst som höll oss lugna och hyfsat nyktra/helt nyktra. Men som sagt, en trevlig kväll.

Idag fick jag vara med på planerings möte på jobbet. Kändes riktigt kul att få vara med och ialla fall låtsas en ordinarie.

I morgon blir det jobb från 9-16.30, can't wait!!

Ja, det var väl en snabb update.

Ha de! Ha de!
Puss&Kram! Hejhej!

Source Code

Publicerad 2011-08-20 11:35:16 i Låt Filmen Rulla,

Igår kväll kom min älskling hit, så vi kollade på Source Code. Den var bra, men väldigt udda. En film som man måste hänga med i från början till slutet, annars fattar man nada. Helt klart sevärd.
Colter Stevens vaknar upp på ett tåg. Framför honom sitter Christina och hon pratar med honom som att de känner varandra, men Colter har ingen aning om vem hon är. Han är ju en militär, han har krigat i Afganistan, hur har han hamnat på tåget och varför kallar Christina honom för Sean?
Som sagt, en bra film som är lite udda, helt klart sevärd!


Cornelis

Publicerad 2011-08-19 22:20:35 i Låt Filmen Rulla,

Tror att jag har glömt att skriva om den här filmen. Kommer inte ihåg när jag såg den, men jag kom på nu när mamma och pappa fick titta på den att jag har ju inte skrivit om den.
Jag gillade den här filmen. Jag älskar musiken och dessutom så fick jag lära mig lite om Cornelis som jag faktsikt inte hade en aning om. Jag har ju bara lyssnat på musiken, så jag har inte haft en enda aning om att han faktiskt var ett svin.
Filmen handlar om Cornelis liv. Hur han blev tvingad som en liten pojke att lämna sin familj och flytta till Sverige. Hans musik. Hans svineri. Hans familj. En fakta film om Cornelis helt enkelt.
Som sagt, jag gillade den här, däremot kan jag tänka mig att de som inte gillar hans musik kommer att ha lite svårt för den här filmen.

Win Win

Publicerad 2011-08-19 17:18:25 i Låt Filmen Rulla,

Har precis kollat på Win Win. Den var helt okej. Men ingen film som man absolut måste se.
Mike och hans familj har en tajt ekonomi, så han bestämmer sig för att bli "Good Man" till Leo. Vad han inte hade räknat med var att han skulle få träffa Leos barnbarn, Kyle, som snart kommer förändra hans liv för alltid.
Som sagt, helt okej, men inte en film som man måste se.

Tältning

Publicerad 2011-08-19 14:15:57 i Foton,

Igår kväll drog jag och Tess iväg för att tälta i skogen. Jepp, vi är såååå normala, noooooot! Det blev lite vin och spel, prat om gamla minnen från sommaren 2009 och massa skratt.














Captian America: The First Avenger

Publicerad 2011-08-17 22:02:39 i Låt Filmen Rulla,

Har nyss varit och sett Captain America med Alex och Julius. Den var riktigt bra faktiskt. Me Like!
Steve Rogers är en tanig grabb som vill hjälpa till i andra världskriget, men han blir inte godkänd av armén. Inte förns han möter Dr. Abraham Erskine. Kommer han att kunna hjälpa Steve att bli stor och stark eller kommer han att förbli en tanig kille?
Som sagt, jag gillade den här filmen. Bättre än Spiderman, och jag gillar Spiderman. Absolut sevärd!

Filmer

Publicerad 2011-08-17 13:56:25 i Låt Filmen Rulla,

Your Highness
Igår kväll kollade jag och Alex på Your Highness. Den var lite udda kan man säga. Vissa grejer var ju roliga, men det var ju inget speciellt.
Prins Fabious fästmö har blivit kidnappad, så nu måste han och hans bror prins Thadeous rädda henne. Det blir Thadeous första uppdrag, kommer han att misslyckas som han alltid gör eller kommer han att bli en man på resan?
Som sagt, inget speciellt, vissa grejer var roliga, men det är ingen film som man måste se.



Filmer jag glömt att skriva om...

The Adjustment Bureau
Såg den här filmen för väldigt länge sedan. Den var ganska bra faktiskt, men man måste verkligen hänga med från början till slutet annars kommer man inte att fatta någonting.
David Norris möter Elise Sellas och han blir kär i första ögonkastet, men det är några som inte vill att de ska vara tillsammans, de påstår att det inte har ett öde tillsammans, så de gör allt de kan för att förhindra dem från att träffa varandra igen. Kommer David någonsin att få se Elise igen?
Jag gillade den här filmen, helt klart sevärd, men som sagt, man måste verkligen hänga med från början till slutet.


Paul
Även den här filmen såg jag för väldigt länge sedan. Inte min typ av humor dock. Vissa grejer var roliga, men det är ingen film som jag vill se igen.
Serietidnings-nördarna Graeme och Clive är på pilgrimsfärd i USA, där stöter de på alien Paul och nu ska de hjälpa honom att komma hem.
Som sagt, vissa roliga grejer, men det är inte en film som jag vill se igen.


Take Me Home Tonight
Ytterligare en film som jag såg för ett tag sedan. Har typ glömt bort hela filmen, inte ett så gott tecken kanske.
Matt Franklin jobbar i en videobutik, han vet inte vad han ska göra med sitt liv. En dag kommer hans drömtjej in i butiken, Tori. Han ljuger om vad han jobbar med och tillslut visar det sig att de kommer att gå på samma fest. Kommer han att få sin drömtjej eller kommer allt att gå åt helvete som det alltid gör för honom?
När jag kollar på trailern så kan jag komma ihåg vissa saker, men det var inget som var asroligt.
Som sagt, jag har glömt bort i princip hela filmen, inte ett bra tecken.

Filmer Jag Glömt Att Skriva Om

Publicerad 2011-08-16 17:38:14 i Låt Filmen Rulla,

Unknown
Jag och Alex såg den här filmen för flera flera veckor sedan. Den var ganska bra. En väldigt bra story.
Martin och hans fru åker till Tyskland, men när de kommer till hotellet upptäcker Martin att han glömt sin väska på flygplatsen, han hoppar in i en taxi för att hämta den. Men det sker en olycka och taxin åker ner i vattnet. Martin hamnar i en koma och när han vaknar upp är han okänd, inte ens hans fru vet vem han är. Har han bara drömt allt?
Som sagt, en bra film, helt klart sevärd.


Burlesque
Såg den här filmen för galet längesedan, men jag har glömt bort att skriva om den. Jag älskar musik. Jag älskar Cher. Jag älskar Christina Aguilera. Så ja, jag gillade den här filmen. Bra story och man kan ju inte annat än älskar Christinas röst.
Ali sticker till LA för att satsa på musiken. Hon börjar jobba som servitris på Burlesque för att den stora Tess kanske ska ge henne en chans. Kommer Ali få stå på scén eller kommer Tess att krossa hennes dröm?
Som sagt, en väldigt bra musik- kärleks film. S-E-V-Ä-R-D!


Det var de jag kom på nu, kommer nog flera lite senare.
Ha de! Ha de!
Puss&Kram! Hejhej!

Ansiktsboken

Publicerad 2011-08-16 17:24:32 i Åsikter,

Jag har ju funderat på att ta bort ansiktsboken flera gånger. Det var en vis kvinna som sa "Jag har hellre fem vänner som jag umgås med än 500 vänner på Facebook". Jag håller med henne, de vännerna som jag vill umgås med de umgås jag med. De andra är ju snarare bekanta och inte riktiga vänner. Men jag kan ändå inte lämna facebook. Jag vill kunna lägga upp mina foton och sedan är det vissa personer som jag vill försöka hålla kontakten med, men att vi inte kan ses så ofta. Så därför har jag ännu en gång rensat bort vänner, gör det hyfsat ofta ialla fall. Nu tog jag bort de som jag inte ens hälsar på när jag möter dem. Som tur är så tog jag bort vänner för inte så länge sedan så nu blev det bara typ 5 stycken som försvann.
Och då kan man tycka "Fan va löjligt att rensa vänner istället för att gå ur Facebook" Men som sagt, jag vill kunna lägga upp mina foton, men jag vill bara att folk som känner mig ska kunna se dem.

Nej, nu ska jag ta och göra färdigt ett film inlägg...

The Fighter

Publicerad 2011-08-16 16:23:23 i Låt Filmen Rulla,

Nu har jag kollat klart på The Figher. Den var helt okej, en verklighets baserad dramafilm. Christian Bale är ju så galtet bra så det är ju han som gör filmen sevärd.
Mickey är en boxare som har tränats av sin bror, Dickey. Problemet är att Dickey är drogberoende och frågan är om han är rätt person att träna Mickey.
Som sagt helt okej, det är Christian Bale som gör den sevärd.


Legion

Publicerad 2011-08-16 16:19:28 i Låt Filmen Rulla,

Igår kväll kollade jag och Alex på Legion. Den var helmysko, men den var ändå helt okej. Paul Bettany är ju en så otroligt bra skådis, så alla filmer som han medverkar i är ju sevärda.
Det är en grupp besatta människor som vill döda en speciell unge som inte fötts, och nu är det upp till Michael att skydda mamman.
Som sagt, den var helmysko, men ändå sevärd.


Helgen!

Publicerad 2011-08-15 10:49:36 i Kära Dagbok,

I lördags kväll åkte jag och Alex ut till Söder, för då skulle Alex springa midnattsloppet.
Igår åkte jag, Alex, Julia, Bella, Johnny, Moa, Jimmy och Tess till Grönan. Jimmy hade en jäkla tur på godishjulen, 4 stora chokladkartonger blev det!













Helloj!

Publicerad 2011-08-11 13:24:33 i Kära Dagbok,

Igår åkte jag, Alex, Sandra och Maleya till Uppsala för att överraska Ivana. Hon öppnade sitt café igår. Hon har fixat det jättefint där.

Ja, nu har jag kommit hem från jobbet, så nu har jag slagit igång en maskin med tvätt. 
Imorgon blir det jobb igen, 11-16.30. I know! Jag har väldigt sköna tider nu.

Nej, nu börjar det bli dags för mellis.

Ha de! Ha de!
Puss&Kram! Hejhej!

Jag Älskar Att Jobba!

Publicerad 2011-08-09 20:10:40 i Kära Dagbok,

Det är ju för underbart när man kommer till jobbet och har typ tio ungar som kommer skrikande mot en och skriker "THEEEEESS!" och ger en stor bamsekram! Det är ju exrtra kul när förskolans rektor ser det här. En bra start på dagen kan man säga. Då spelar det ingen roll att det är piss väder och högljutt vid mellanmålet, jag fick ialla fall en skitbra start på dagen!

Imorgon måste jag gå upp extra tidigt, börjar nämligen att jobba kl 7. Men jag slutar 12.30 och det är ju inte helt fel, då har jag i princip hela dagen kvar att pyssla med annat.

Har haft en väldigt skön dag idag måste jag säga. Jag började jobba kl 11, sedan slutade jag 16, då åkte jag hem, plockade ur diskmaskin och började med maten. Allt har bara flytit på finfint! Vilken härlig dag!

Tack för mig!
HejHej!

Back To Work..

Publicerad 2011-08-08 17:17:34 i Kära Dagbok,

... och jag älskar det! Jag har verkligen saknat att jobba på dagis. Känns helt underbart att ha en hel måndag inbokad.
Efter jobbet träffade jag Julius en liten stund. Alltid lika trevligt!

Nu har jag äntligen köpt en till extern hårddisk! Som jag har tjatat om att jag måste köpa en till så att jag har en back-up. Nu har jag ytterligare 2TB att fylla upp!

Ja, det var det jag hade att säga.
Tack och hej!

Bajs Väder!

Publicerad 2011-08-07 12:26:12 i Kära Dagbok,

Vi som skulle åka ut på sjön idag, men nej då, då ska det ju regna! Prutt!

Får se vad vi hittar på istället.
Imorgon ska jag jobba! HURRA!!!

Scream 4

Publicerad 2011-08-06 22:43:22 i Låt Filmen Rulla,

Jag passade på att kolla på Scream 4 i min ensamhet. Hade inga höga förväntningar med tanke på att jag tyckte att de gjorde ett bra avslut på trean, men ja, jag kan ju inte bara strunta i att kolla på fyran. Men ja, hur ska jag förklara detta på bästa sätt? Hade det inte varit en Scream film hade det nog varit en hyfsat bra skräckis ialla fall, men med tanke på att det var en Scream film så kände jag att den här filmen var ganska onödig.
Sidney kommer tillbaka till Woodsboro för att berätta om sin bok, men vad händer när Sidney är i Woodsboro, jo mr Ghostface dyker upp och vill döda henne och alla hennes vänner. Vem eller vilka är det som vill döda henne den här gången och kommer hon att överleva?
Ja, med tanke på att det är en Scream film så var det lätt att räkna ut mördaren. Medbrottslingen var inte så svår den heller. Det verkar som att jag har lärt mig reglerna från de första Scream filmerna.
Om man sett de andra filmerna så är det ju ett måste att se den fjärde, har man inte sett de andra så bör man nog göra det innan, de bygger ju på varandra trots allt. Helt klart sevärd, men om man sett de andra filmerna så är den ganska förutsägbar.

I Am Number Four

Publicerad 2011-08-06 11:28:16 i Låt Filmen Rulla,

Ja, som sagt, igår såg vi på I Am Number Four. Den var faktiskt bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Jag hade inte så jättehöga förväntningar om den.
"John Smith" är jagad av några helmysko elaka saker som vill döda honom och ta över hela Jorden. John måste alltså försöka stoppa sina fiender innan de dödar honom.
Jag vill inte berätta för mycket om den, det är lättare om man ser den själv. Men som sagt, en bra actionfilm, helt klart sevärd.

Tjabba Tjena Hallå!

Publicerad 2011-08-06 11:22:53 i Kära Dagbok,

Igår lekte jag med BellaBus. Det blev en promenix och sedan gick vi hem till mig och käka lite Chilli.
Senare kom Alex över så åkte vi till Uppsala en sväng. Senare på kvällen kom Bella över så kollade vi på I Am Number Four. (Skriver om den i ett nytt inlägg)
Ja, det var gårdagen. Får se vad som händer denna lördag.

Just nu längtar jag bara till på måndag! JOBBA JOBBA JOBBA!! HAPPY!

Musik I Mitt Hjärta

Publicerad 2011-08-04 23:33:40 i Music Mitt Strå,

Hahahah seriöst, jag har blivit kär i The Everly Brothers. Jag har även blivit kär i Otis Redding och Little Richard! Jepp så störd är jag.
Jag kan verkligen inte sluta lyssna på Bye Bye Love med Everly Brothers. Det är den och I've Been Loving You Too Long som går på repeat.

Nej, om tant Thess ska försöka släppa musiken och sova istället!
Wish me luck!

Natti Natti

Torsdag

Publicerad 2011-08-04 21:18:30 i Kära Dagbok,

Tjolahopp!
Idag har vi varit ute på sjön hela dagen, det blev en liten tripp in till Stockholm. Jag lyckades bada rumpan! Jag var ju tvungen att hänga ner rumpan för stegen, jag var så jävla kissnödig. Så jag och mamma har kommit fram till att vi skulle behöva en potta på båten.
Vi kom hem för typ två timmar sedan. Jag fixade lite chilli direkt och nu har jag duschat bort svett lukten. Nu ska jag försöka att inte fastna i musiken. Har inte lyckats somna före kl 1 på två dagar nu på grund av att jag fastnat i musiken, illa!

Janis Joplin

Publicerad 2011-08-03 23:36:13 i Åsikter,

Jag bara älskar Janis! Fy satan, hennes röst skulle jag inte ha tackat nej till. Sen var hon ju så orättvist ful-söt. Hon hade inte så vackert face, men ändå lyckades hon se så sjukt jävla söt ut! ORÄTTVIST!

Vissa kanske kallar det dubbelmoral, jag som hatar droger mer än något annat, jag älskar Janis Joplin och Keith Richard, jag tycker de var/är såå jävla coola! Men till skillnad från många andra så ser jag bara till artisten, inte vad de gör privat, det struntar jag fullkomligt i. Janis må ha varit alkoholist och drogmissbrukare, men det skiter jag i, hon var en grym sångerska, och jag bara älskar henne!

Min Man Är Bäst!

Publicerad 2011-08-03 22:42:05 i Allting&Ingeting,

Idag fixade han teorin, så nu har min älskling körkort!
Du är så bäst min älskade!!
ÄLSKAR DIG!
ÄLSKAR DIG MER!
ÄLSKAR DIG MEST!
SPEEEEEEEEEEEGEL!!

Hårda Ord Om Musik

Publicerad 2011-08-03 15:26:07 i Åsikter,

Idag har jag legat ute i solen och lyssnat på min underbara lista. Det är ju väldigt mycket R&B och det fick mig att fundera. Hur kan man kalla dagens musik Hip Hop OCH R&B? Vart faaaaan är R&B i allt det här "Yo Yo, Motherfuckers, vi sjunger om sex och pengar och vi tror vi är coolast i världen för att vi har tjejer med stora bröst, vi har stora smycken och diamanter i munnen" Sorry, men jag tycker att det är en så gigantisk jävla fel marknadsföring!
R&B för mig är Etta James, Aretha Franklin, Ben E King, The Supremes och många andra gamla fantastiska negrer. Men man skulle ju aldrig kunna slänga in HIP HOP i deras underbara musik, då är det ju inte musik längre, då är det ju något helt annat, inte musik ialla fall.


Det är ju inte många som kommer veta vilka fan 50-cent eller Beyonce var 50 år efter deras död. Marilyn Monroe dog för 49 år sedan, hon är fortfarande stor, vem har inte hört I Wanna Be Loved By You eller Diamonds Are A Girl's Best Friend?

Det kanske låter hårt, men jag tycker att det är lite fel att kalla vissa för "framgångsrika" musiker. Mozart var en framgångsrik musiker. Han dog 1791 och hans musik spelas än idag runt om i hela världen. The Beatles var framgångsrika, de blir ju nästan bara större och större. De slutade göra musik 1970.
Så länge vissa "framgångsrika" musiker fortfarande gör musik så kommer de att vara "framgångsrika". Tio år efter att de slutat göra musik är den här såkallade framgångsrika musikern bortglömd.
Därför har jag svårt att fatta hur vissa kan anse vissa musikgenrer som musik. Musik för mig ska leva vidare, men dagens "musik" slår inte på samma sätt som den gjorde förr.


I KNOW! Jag är så otroligt kräsen när det gäller musik. Jag vet inte varför jag är det, det har bara blivit så. Jag avskyr verkligen hip hop, rap, techno, det är verkligen inte musik för mig och jag förstår inte hur man kan få kalla det för musik. Men det är vad jag tycker.

Hårda ord från fröken, that's who I am. Jag har en så stark åsikt, sedan får folk tycka vad de vill, men jag kan inte hålla med dem.

Ja, det jag ville säga med inlägget var att gammal musik är det bästa och jag att tycker det är fel att kalla vissa låtar för R&B (Rythm & Blues). De borde hitta på ett nytt namn, typ S&S, Sing & Shake, eller Slakta & Spy.

Tack för mig!
Hej!

Musik-Nörd!

Publicerad 2011-08-02 18:36:22 i Music Mitt Strå,

Helloj! Fröken Spotify nörd är tillbaka!
Till att börja med vill jag berätta att min favorit version av Bob Dylans Forever Young är borta! Istället är det en tråkigare eller en opera version! KATASTROF!! Men men, det är bara att bita i det sura äpplet och nöja sig med den tråiga versionen.

Sedan har jag gjort ännu en ny spellista. Those Who Will Never Die. Det är bara gamla gooooa låtar. Tror faktiskt inte att jag har en enda låt som är gjord på 90-talet eller senare, men jag är inte helt säker.
I den här listan har jag blandat lite gamla odödliga låtar och artister, bland annat Cat Stevens, The Beach Boys, Buddy Holly, Van Morrison, The Doors, Little Richard och många andra. En glad och rolig lista, riktigt trevlig enligt mig.

Limitless

Publicerad 2011-08-02 09:38:31 i Låt Filmen Rulla,

Igår kollade jag på Limitless. På Imdb står det att det ska vara en Mystery, Sci-Fi, Thriller. Det kan jag inte hålla med om riktigt, jag tycker att det är en dramafilm om en konstig drog.
Eddie stöter på sin ex svåger, de pratar lite om Eddies författarskap som inte går så bra. Vernon har lösningen på detta. Han ger Eddie ett piller som gör att hela hjärna arbetar, vad han inte berättar är att pillret har vissa negativa biverkningar.
Jag tycker det var en lite halvkonstig film. Den är helt okej, men det är ingen film som man vill se flera gånger precis.


Låt Filmen Rulla

Publicerad 2011-08-01 17:01:13 i Låt Filmen Rulla,

The Hangover Part 2
I fredags var jag och Alex och kollade på The Hangover Part 2. Den var asrolig. Jag tycker att den var mer flippad än första filmen.
The Wolfpack is back! Den här gången är det Stu som ska gifta sig i Thailand. Grabbarna skulle bara ta en öl nere på stranden, MEN, de flippar ur en gång till och när de vaknar dagen efter kommer de inte ihåg någonting. De stöter på en massa problem, kommer de att hinna lösa allt innan bröllopet?
Som sagt, grymt rolig, den bara måste ses!

Arthur
Igår kollade vi på Arthur. Ännu en väldigt rolig komedi. Russell är ju så jävla grym!
Arthur är en bortskämd partyprisse. Han lever på pengarna från hans mors företag. Men nu börjar hans mor ställa lite krav på honom. Antingen gifter han sig med henne kollega eller så får han klara sig helt själv utan mammas pengar. Vad väljer han?
Som sagt, Russell är ju grym så det blir en riktigt rolig film. Se den!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela