Thess Boberg

I'm Baaaaaaaack!

Publicerad 2012-06-22 10:14:35 i Kära Dagbok,

Efter två underbara veckor utan internet, som jag faktiskt har njutit av, är jag nu tillbaka till surfvärlden. Tragiskt, jag vet. 
Här kommer en snabb update om mitt liv i friheten.
Jag har arbetat nästan heltid sedan jag slutade skolan. Jag fick VG på sista uppgiften. Jag har firat Tess som tagit studenten. Jag har avnjutit några glas vin på södersidan av huvudstaden med min bror och mina kusiner. Ja, vad ska jag mer säga, jag har njutit av promenader och mysiga hemmakvällar med mannen min. Det har rullat på fint helt enkelt.
Idag är det midsommar och jag var uppe i ottan  för en liten löprunda och 200 situps. Nu är jag redo för en dag med lekar, grillning och världens härligaste människor.

Ha de! Ha de!

FREEDOM!!

Publicerad 2012-06-03 21:48:36 i Allting&Ingeting,

Jag är färdig med sista tentan för den här terminen!! Nu måste jag bara hem till mor och far och skriva ut den, sedan ska jag till skolan och lämna in den. HURRA!! Håll tummarna för att jag blir godkänd så att jag har sommarlov fram till september.

Dock upptäckte jag en sak som gjorde mig mindre glad. När jag kom in här på bloggen såg jag lite från ett inlägg från en annan blogg. Vad ser jag då? Jo, någon som har en svala tatuerad i nacken. Jag har pratat om att jag vill ha en sådan efter min morfar, och nu är det någon annan som har det. JÄVLA BAJS! Tur att jag har tänkt att min svala ska se annorlunda ut, då kanske jag kan göra den ialla fall.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Big Bang Theory.


Längtan!

Publicerad 2012-06-02 09:53:59 i Kära Dagbok,

Snart.. snart.. snart kan jag få mitt liv tillbaka!!
Jag har en hemtenta som ska in på tisdag, sedan tar jag sommarlov. Igår hade vi sista seminariumet för den här terminen. Efter det gick jag till biblioteket och pluggade. Alex skulle på grillfest på kvällen, så jag fick en hel kväll för mig själv. Så jäkla typiskt att jag behövde plugga. Men jag fick mycket gjort ialla fall.

Snart kan ni få läsa om lite roligare saker än mina tråkiga plugginlägg!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela