Thess Boberg

Joden Finns Kvar

Publicerad 2012-12-21 20:59:40 i Allting&Ingeting,

Maya indianerna hade alltså fel. Jorden har inte gått under. ÄN ialla fall, men vi människor påskyndar ju processen hela tiden.

Nu har jag jullov, gissa om det har varit efterlängtat!! Hittills har jag fått högsta betyg på allt jag gjort i skolan, och jag var endast 5p ifrån att få full pott på salstentan. Gissa om jag vart glad!!

Idag har jag varit hemma hos mor och far. Guess what! JAG har åkt längdskidor! Coolt va?! Det gick fort som faaan. Jag ramlade bara en gång.

Snart är det jul!!! Mys!!

Är du nöjd nu mor? Nu har du fått ett nytt inlägg ;)

Ha de! Ha de!

Underbara Helg!

Publicerad 2012-12-08 20:10:01 i Kära Dagbok,

Hej, goddag, hallå!
Det går bra nu, tror jag. Lite sömnproblem fortfarande, men jag hänger inte läpp. Tvärt om är jag jävligt glad för att jag mår bättre och för att jag är så jävla bra. Jag har börjat lyssna på min kropp och igår var jag duktig som bara drack två cider, vilket min kropp var tacksam för. 
 
Den 29 november firade jag och Alex 3 år tillsammans och 2 år som förlovade. Underbart! Vi käkade god mat på Stadshörnan och sedan såg vi sista Twilight filmen.
 
Förra helgen var vi upp till Kilafors. Mysigt, men kallt som attan!
 
Jag har börjat tycka det är kul med skolan igen. Förutom Alex, så är mitt val att plugga på universitet det bästa valet jag gjort. Jag älskar att lära mig nya saker och att känna mig smart. Visst, ibland är det tufft och stressigt, men alla fördelar väger över allt det negativa. Idag kan jag säga att jag är stolt över att vara student!
 
Igår firade vi Julia. Detta gjorde vi med beerpong, galet roligt. Med trevligt folk kan de ju inte bli annat än en grym kväll!
 
Idag har jag och mor varit på äventyr, igen. Alltid lika kul! Vi åkte till Rissne och firade min kusin, Marie, som fyller 30 idag. Så det blev en mysig dag med släktingar.
 
Nu blir det chips, dip, vatten och Så mycket bättre!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela