Thess Boberg

You Are Amazing

Publicerad 2010-10-21 17:48:46 i Allting&Ingeting,

Jag har aldrig träffat någon som anstränger sig såå mycket för att jag ska vara glad! Du är den finaste människan i hela världen och jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Helgen!

Publicerad 2010-10-17 18:37:25 i Kära Dagbok,

I fredags åkte jag och hjärtat hem till Grillby. Igår åkte vi in till mormor och firade henne. Sen på kvällen kom Maria, Jan-O och Ronny över, så då käka vi lite ost och kex och så blev det en hel del vin och annat gott ;)
Kort sagt har det varit en bra och mysig helg.
Jag känner inte för att skriva så mycket just nu. Det är mest foton i mitt huvud just nu ;)

Höstbilder

Publicerad 2010-10-12 17:35:24 i Foton,

Fick några finfinabilder =)


Fina bilder va?! Jag ska ut om några dagar igen och fota lite mer när nästan alla träd är röda ;)

Det Är Höst!

Publicerad 2010-10-12 13:59:09 i Kära Dagbok,

Idag mår jag ganska bra. Visst jag hostar fortfarande och min näsa svider för att jag har snytit mig så mycket. Men annars är det bra.
Jag har funderat lite. Det är fint väder. Träden är otroligt höstfina. Jag har lagt in underbara låtar på min mp3. Jag ska nog bege mig ut för att ta en skön höstpromenad och ta fina höstfoton!
Sen när pappa kommer hem ska jag ut och köra lite. Så ska jag hem till hjärtat ♥ Jag tänkte ju att jag skulle vara snäll och inte smitta ner hela familjen Båvenmark som jag lyckades göra i augusti när jag blev förkyld. Men gaaaaaw! Det är så jobbigt att vara ifrån Alexander!! Det är så tomt och tråkigt. Jag känner mig inte hel utan honom. Så jag tycker det var starkt av mig att vara ifrån honom i nästan en vecka!
Ja men nej, nu ska jag dammsuga lite, och sen ska jag ut =)

Ha de!

Jag Älskar Musik!

Publicerad 2010-10-11 12:28:39 i Allting&Ingeting,

Jag vaknade 7 imorse. Jag bara hosta och hosta, så det var omöjligt att somna om. Men jag mår mycket bättre idag ialla fall. Ett plus!
Jag har inte gjort så mycket idag. Jag kollade på Disturbia och sen har jag bara lyssnat på musik. Jag hade tänkt att jag skulle plugga idag, men jag har fastnat i musiken. Jag lyssnar på dessa låtar om och om igen, och jag sjunger med. Jisses va kul det är att sjunga när man är hes ;) Och jag är så arg på mig själv för att jag inte fixat ny sträng till gitarren. Jag vill spela nu!!!!!

Little House - Amanda Seyfried


Paperweight - Joshua Radin


Åh de är så fina!!!! Jag är förälskad! Så fort det kommer en annan låt så byter jag tillbaka till Little House eller Paperweight. Det är därför jag inte kan plugga än. Jag spelar låtarna om och om igen  och jag är inte tyst.
Bra där Thess! Great!

3 År Sedan

Publicerad 2010-10-10 22:23:26 i Allting&Ingeting,

Jag var lite uttråkad. Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle kolla på film, lyssna på musik eller sova. Så jag tänkte att jag skulle kolla igenom bloggen istället. Jag skulle börja med mitt första inlägg och jobba mig upp. Men jag kom inte så långt. Jag fastnade på augusti 2007 och där hittade jag 2 bilder på mig som jag inte sett på år och dagar.
Dessa 2 bilder var mina absoluta favorit bilder under den här tiden.


Drygt 3 år sedan. Men så stor skillnad tycker jag inte att det är. Lägg på några kilon, mörkare hårfärg, lite mindre smink och vips så ser jag ut idag. Och jag som tyckte att jag var så förändrad. Men ja, jag har ju haft lite olika hårfärger, lite olika frisyrer, mycket smink, lite smink, och nu är jag tillbaka till 2007.

Åh, jag hittade även den här bilden. Också en som var min favorit.


Gud vad jag älskar att kolla på gamla bilder! Det är så underbart på något konstigt sätt!

Dear John

Publicerad 2010-10-10 14:45:23 i Låt Filmen Rulla,

Innan jag somnade igår kollade jag på Dear John, och jisses vad jag grät. Tårarna seriöst sprutade. Den var så otroligt sorglig. Visserligen hade jag räknat med att den skulle vara sorglig, men utav en helt annan anledning.

För dig som har tänkt att du ska se Dear John, läs inte detta!!

John och Savannah blir kära efter 2 veckor. Sedan måste John rycka in i kriget och de måste vara ifrån varandra i ett år. Efter den 11 september 2001 bestämmer sig John för att stanna kvar i armén och då måste han stanna i ytterligare 2 år. Då hade jag räknat med att John skulle dö i kriget och att det skulle bli sorgligt utav den anledningen. Men så var inte fallet. John får ett brev från Savannah där hon berättar att hon har träffat en annan och ska gifta sig med honom. Gissa om jag böla!
Så för mig var det väldigt oväntat.

Men ja, om man gillar sorgliga, romantiska krigsfilmer, då ska man absolut se den här. Jag ska se den snart igen bara för att se om jag kan hålla tillbaka tårarna, men jag tror det kan bli svårt.


Vadå Vila?

Publicerad 2010-10-09 17:51:46 i Kära Dagbok,

Hur sjuk jag än blir så kan jag inte bara ligga ner och ta det lugnt. Idag har jag varit uppe på viden. Nu har jag plockat ihop alla böcker från skolan så nu ska de kastas. Varför ska man spara på sådant skit för? Däremot sparade jag alla mina berättelse böcker och mina ritböcker från skolan. Det var väääääldigt många, men det var nog genom dem som jag tog mig igenom jobbiga perioder när jag var liten. Dessutom var det väldigt roligt att kolla på alla teckningar.
Vidare hittade jag alla 81 gogosar. Sedan hittade jag min ferbie, så jag tänkte att jag bara måste kolla om han fungerade. Så jag tog med honom ner och stoppa i batterier. Han levde!! Ialla fall i några få minuter. Sedan dog han och nu vill han inte vakna igen! Så otroligt sorgligt!!

Ja, men nu ska jag nog ta och vila lite. Få se vad jag kan göra imorgon. Rensa ut all skit vi har i matkällaren, som för övrigt inte är någon matkällare utan mer ett förvaringsrum.

Nu ska jag kolla klart på New Moon och sen blir det Eclipse ♥

Hur Gör Ni?

Publicerad 2010-10-07 20:42:30 i Allting&Ingeting,

Seriöst folk! Hur gör ni?
Jag tänkte att nu när jag var förkyld så ska jag ta ett långt bad. Jag har varit här i 20 minuter nu och jag har så tråkigt. Jag har redan käkat upp mina mandariner och jag har redan tvättat håret. Hur klarar ni av att ligga i badet i minst en timme? Hur gör ni?
Jag har fixat upp mysfaktorn till 200% Tända ljus, svensk mysig musik, frukt som jag redan käkat upp, men jag är så uttråkad!
Nej, nu tar jag och slår igång ett avsnitt av Hem till Midgård. Då blir jag kvar i alla fall 20 minuter till.
Hejja Thess!

Nu...

Publicerad 2010-10-06 12:42:06 i Kära Dagbok,

...verkar det som att min långvariga förkylning tänker bryta ut nu. Efter en och en halv månad. Har sjukt ont i halsen och nu hostar jag också. Innan så hade jag lite ont i halsen på morgonen och var lite snuvig, men gör det riktigt ont x|
Hoppas det bryter ut nu så att jag kan bli helt frisk någon gång!

Idag ska jag och mamma börja vår teoriutbildning =) Det går jävligt bra med körningen. Ååh så duktig jag är! Jag har kört på e-18 tre gånger nu =D Så duktig!

Igår var jag jätteduktig! Jag städade Alex rum. Åh vilken snäll flickvän jag är ;)

Ja, det var det jag hade att skriva. Nu ska jag fortsätta söka jobb... bläää!

VARNING! Deppigt Inlägg

Publicerad 2010-10-03 16:15:11 i Kära Dagbok,

Idag har jag en deppdag. Jag har känt mig så nere den senaste tiden, det har till och med kommit en del tårar idag. Men jag får faktiskt ha en dag som jag tycker synd om mig själv. Jag har inget jobb. Jag har långtråkiga dagar. Jag har insett hur tråkig jag har blivit. Jag som var så galet sprallig förut. Jag var så spontan. Jag var så busig. Jag kom alltid på en massa konstiga idéer. Det är som jag och Jojjo sa i tisdags, vi hade alltid så roligt förut, vi gjorde alltid så konstiga och spontana saker och vi skrattade hela tiden. Men nu kan vi inte komma på en enda galen sak som vi kan göra.
Usch! Just nu hatar jag mig själv för att jag har vuxit upp. Jag vill inte vara vuxen just nu. Jag vill vara 15 år och vara så där busig igen. Vad hände egentligen?
Jag gick från att vara en glad och sprallig tjej som hade fullt upp hela tiden till att bli en tant som inte har något att göra om dagarna. Jag kände mig inte som en i mängden, jag kände att jag var unik och speciell. Nu verkar jag blivit normal. Visst det är inget fel att vara normal, men jag vill inte vara som alla andra. Visst man säger att alla människor är unika, men nu menar jag unik unik, någon som verkligen sticker ut. Jag var lite så förut, nu är jag bara helt fucking normal.
Visst längtar jag till den dagen när jag har ett jobb, när jag har en stor mage, ett fint hem, en fullspeckad vecka, ett liv som bara rullar på. Men just nu står jag bara och trampar på samma ställe. Det händer ingenting. Jag söker en massa jobb, de flesta låter så himla positiva, men sen får jag inget svar av dem.

Förlåt för att jag är så tråkig och deppig just nu. Och förlåt för att jag gör ett inlägg om det. Men jag ville bara släppa ut mina känslor och gråta en skvätt. Jag har så tråkigt om dagarna nu så det är svårt att hålla humöret uppe.

Prutt och bajs!

Arbetslösadagar

Publicerad 2010-10-02 19:39:29 i Kära Dagbok,

Nu var det ett tag sen jag bloggade.
Förra måndagen träffade jag Julia och Moa. Vi bakade och kollade på Disney ;)

Annars gjorde jag inget speciellt förra veckan. Jag började virka bara för att jag blir så förbannat uttråkad av att vara arbetslös.

Lördagen den 25 september, kl 12.19, föddes Maleya! Den sötaste bebis jag någonsin sett! Stort grattis till Sandra!

Den här veckan har jag haft lite att göra.
I måndags var jag på möte på kommunhuset.
I tisdags åkte jag hem till Jojjo i Jakan.
I onsdags drog jag och Julia ner på stan och där träffade vi Moa.
I torsdags var jag otroligt uttråkad igen.
Igår jobbade jag på turistbyrån. Sen träffade jag Tess.
Idag åkte vi in till min moster Annett i Vällingby. Mamma körde in så körde jag hem ;) Det gick finfint.

Nästa vecka börjar jag och mamma på teorikurs. Annars har jag inget planerat. Så vi får se vad jag hittar på.

Ha de!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela