Thess Boberg

Du Är Bäst!

Publicerad 2010-05-30 21:21:00 i Kära Dagbok,

Helloj!

Igår var det den 29 maj, det betyder 6 månader tillsammans med Alexander ♥ Du är underbar! Du är bäst! Du är mitt allt! Du är en så underbart vacker människa och jag älskar dej mest i hela världen! Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig ♥ Jag är så lycklig!

Och apropå ingenting, jag e skitstolt över mej själv. Jag har lyckats lista ut hur man taggar en vän i sitt logg inlägg på facebook. JA, jag kanske är lite seg, MEN jag är så fruktansvärt oteknisk xp

Och apropå ingenting igen, jag har äntligen skaffat spotify. JA, jag är väldigt seg, MEN jag har inte orkat fixa de när jag har varit hemma, och jag har inte varit hemma så mycket nu. OCH, jag har faktiskt gjort en grym rock spellista, just nu har jag 423 grymma rocklåtar! Så e du vän med mej på fejjan så måste du gå in å lyssna på vilken bra lista jag gjort ;D

Imorgon bär det av till Uppsala med klassen, vi ska till facket x| Sen på kvällen är det poängjakten =P

Ja, men nu har jag väl inget mer att säga tror jag.

Mösspåtagning!

Publicerad 2010-05-28 18:14:50 i Kära Dagbok,

Helloj!
Igår va de mösspåtagning =P De va naajz! Själv mösspåtagningen på skolan var mycket roligare än va jag trodde den skulle vara. Härlig stämmning!
Sen drog vi hem till Isabella och grilla. Hela klassen förutom 3 stycken. Så de va naajz! Sen drog vi till joar och festa!
En riktigt lyckad dag och kväll =D
Dock blev jag lite väl full. På vägen hem märkte jag hur tequilan hade tagit skruv. Jag va helt klar i huvudet, men vägen gungade ovanligt mycket. Men va fan, Anton bjöd ju, så de var bara att tacka och ta emot ;D
Jag var i alla fall beredd på en rejäl baksmälla. Men jag vaknade strax före 12 och mådde hur bra som helst. Visst, lite seg har jag väl varit, men annars har de ju varit bra ;)

Nu ska jag snart dra in till stan. Sen börjar jag jobba 23.

Ha de!

Jag Älskar Min Lilla Djävul!

Publicerad 2010-05-26 15:47:59 i Kära Dagbok,

Halloj!

Julia och jag är faktist väldigt duktiga! Vi fortsätter att få likadana betyg. Självklart är det fina betyg vi får också ;D Det gillar vi starkt!

Idag började jag 10.25. Jag slutade 10.30! Fick bara reda på hur det gick på religionsprovet och slutbetyget. VG, både för mej och Julia =D

Sen gick vi och pratade med Maggan. G i antingen praktisk marknadsföring eller personlig försäljning. Kommer inte ihåg vilken av dem det var. Det som vi inte fick G i fick vi VG i. Sedan fick vi MVG i Arbetsmiljö och MVG i praktiken =D I know! Vi är duktiga ;D

Igår blev jag lite butter på grund av ett sms bråk jag hade med en liten dramaqueen. Ett sådant bråk när dramaqueenen gör en liten grej till en gigantisk bamse grej. Ett sådant bråk när det är så fruktansvärt synd om dramaqueenen. Ett sådant bråk när inte dramaqueenen har gjort något som helst fel. Ett sådant bråk när jag är oförstående för att jag inte förstått att personen varit deprimerad. Ja, ni fattar grejen.

Idag har det mest varit skrattretande XD Jag känner att det bor en inre djävul i mej! Höhöhöhö!Höhöhö! Grejen är den att jag vet att jag inte gjort något fel. Jag agerade som typ alla skulle gjort. (Och nej, det är inte bara enligt mej. Jag har fått bekräftat att jag gjort helt rätt) Men ja, den här lilla dramaqueenen vill ju helst att jag ska säga att allt är mitt fel så att han kan gå vidare.

Nu är bråket över i alla fall. (For now) MEN, det har ju visat sig att om jag inte tycker om en person, då märker den personen det. Jag själv märker inte att jag visar det. Men personer runt om märker det väldigt tydligt. Ibland är det positivt att visa vad man tycker, ibland är det negativt. Men i det här fallet njuter jag av det ;P Jag gillar den lilla djävulen som bor inne i mig just nu ;D höhöhö! höhöhö!

FÄRDIG!!

Publicerad 2010-05-24 23:25:28 i Allting&Ingeting,

Jag e sååååå glad!!
Svenskaläxan är klar! Jag kan äntligen säga att jag är ledig! Betygen sätts på onsdag! 3 MVGn idag! Jisses! Säg en enda anledning till att jag ska vara sur!
De här måste jag fira!!!
Vart är mina russin?!!

Tiden Springer Ifrån Mig

Publicerad 2010-05-24 18:42:46 i Kära Dagbok,

Hejsan hoppsan!

Nu är jag äntligen klar med den här förbannade teckenspråksfilmen, jäkligt skönt. Nu ska jag bara göra svenskan, sen är jag klar med allt skolarbete =D

Det blev en bra helg =) Lördagen spenderades ute på sjön med mor och far och mitt hjärta så klart. Sen har det varit en lugn och skön helg =)

Den här dagen har varit kanonbra =D Jag och Julia fick MVG i matte A, sen har vi G i matte B. Sen fick vi MVG i arbetsmiljö och MVG i UF och VG i turism! Så många bra betyg delades ut idag =D
1 G, 1 VG och 3 MVG =D Jävligt naajz!

Så här ser min vecka ut.
Tisdag: Hem till hjärtat och bara slappa med tanke på att jag inte kommer ha några fler läxor =D
Onsdag: Hem till byn och träna.
Torsdag: MÖSSPÅTAGNING!!!!!! Skolan börjar 2. Sen sticker HP3 till vattenparken en stund, sen hem till Bella, och sen blir de Joar!
Fredag: Jobba.
Lördag: Ett halvår med underbara Alexander ♥
Söndag: Morsdag! GLÖM INTE DETTA!

Nästa vecka då.
Måndag: Uppsala med klassen. Sen är det poängjakt.
Tisdag: Ingen aning
Onsdag: Antagligen fixa skrindan
Torsdag: Fixa här hemma
Fredag: STUDENTEN!!!!!!!!!

Asså mamma mia!! Tiden går så fort så jag hinner inte med!!
Gaaaaaaaw! Det är helt galet!!

Det känns inte som att det var så längesen jag ville att familjen skulle sjunga lucia sången när jag fyllde år. (Ja, jag fyller år 11 maj, men jag tycket om lucia sången) Jag skulle fylla 5 eller 6 år. Och helt plötsligt är jag 19 år och ska ta studenten!

Detta är hel galet!

Nu har jag inte tid med det här längre! Det är dags att dra mitt feta arsle till sängen och läsa lite svenska!

Ha de!

Mycket!

Publicerad 2010-05-21 13:40:44 i Kära Dagbok,

Halloj!

Nu har det händ en del sen jag skrev sist.

När jag fyllde år fick jag två par Converse =P Gula och svarta. Sen fick jag en ny mp3, pengar, cider, leggins, strumpor, sudoku häfte, lakrits, ljus och en Converse nyckelring (En röd liten converse sko). Ja, det var väl allt har jag för mig =)

Vad har hänt sen då?
Förra veckan hade vi 3 prov. Matte B, teckenspråk och Arbetsmiljö. Hade det inte varit för Alexanders granne, Bushko (stavas?), hade jag garanterat fått IG på matte provet. Så ett stort tack till honom =D

Ja, i måndags hade vi sista teatern. Kändes ganska sorgligt när vi sa hejdå. Men vi hade en trevlig stund vi som var där. Vi fika och sen körde vi lite impro. Kommer verkligen att sakna alla impro grejer! ='( Snyft!

Men livet går vidare =)

Eller ja, inte för Ronnie James Dio som avled i cancer i söndags. Jag säger som Tenacious D, Dio has rocked for a long, long time, now it's time for him to pass the torch. R.I.P. Dio



Igår träffade jag Bella på lunchen =) Vi käka lunch på skolan. Sen gick vi till Coop och köpte glass och sen köpte vi jordgubbar, så gick vi till Klosterparken och käka riktigt goda jordgubbar =P Jättemysigt!
Sen träffade jag Tess på kvällen. Jag malde på om hur mycket jag har i huvudet och att jag har mycket att göra. Grejen är den att jag har 3 skolgrejer kvar som ska vara klara på måndag, men jag vet inte när jag ska hinna med att göra dom. Det blir väl på söndag som jag sitter och pluggar antar jag.

Jao, nu börjar det väl bli dags att dra sig tillbaka till praktiken. Sista praktik dagen idag =D
Sen ska jag hem till hjärtat ♥

Ha de!

Grattis Till Mej!!!

Publicerad 2010-05-11 10:05:01 i Kära Dagbok,

Yay!!
Idag fyller jag år!
Min pojkvän tycker att jag e helt crazy bara för att jag blir så galet glad när någon säger att jag ska få paket, jag förstår inte alls vad han pratar om ;P Vadå, det är väll inget speciellt med paket. Det är bara så jävla kul att få paket ;D Jag älskar det! Det jobbiga är att jag blir så nyfiken på vad jag ska få XD
Jag vill öppna alla paket NU! XD

Ja, skoldagen börjar om cirkus 20 minuter. Sen efter skolan ska jag, hjärtat och Julia åka hem till Grillby, Jessi ska kanske med hon också. Sen blir de Flygande Jakob och PAKET!!!!

Ja, så det känns som att det kommer bli en bra dag ;D

Later..

Ovärd dag!

Publicerad 2010-05-10 11:57:01 i Kära Dagbok,

Värd dag?!
Nej verkligen inte!
De visar sig att vi bara har en lektion idag. Men jag, Julia och Jessi har faktist varit duktiga och gjort klart några uppgifter, men nu skiter jag i de här! Hatar att lärarna inte kan planera. Man kommer till skolan vanlig tid och får reda på att man inte har en enda lekion förns vid halv 3. Så nu drar jag hem och pluggar och tränar istället.
Sen är det teater. Näst sista lektion för min del. Känns lite trist att jag antagligen inte kommer hålla på med teater efter de. Snyft!

Vad är det för dag imorgon då?
Jo, det är min födelsedag =D WIIIIIIIIIIIIIIIIII!! Jag har redan fått ett paket från den sötaste! Han hade köpt två paket, men han kunde inte hålla sig, så han gav mej ett i lördags =D Fick te! Å de lukta så jäkla gott! Tack hjärtat ♥

Ja, nej, nu ska jag dra upp till stan och kolla om A3 har öppet på torsdag, med tanke på att det är röddag.

Later..

BBB = Blåa Brillor Beställda

Publicerad 2010-05-06 12:50:53 i Kära Dagbok,

Hade jag tur eller hade jag tur?
Igår beställde jag mina blåa brillor som jag ska ha på studenten. Idag när jag är inne och kollar så finns dom inte kvar på hemsidan! Hann ju inte lägga upp en bild på dom. Så nu måste jag nog vara snabb och beställa mina lila tror jag!


Älskar färgen så grymt mycket!!!

Ikväll är det möte hos Yz. Sen ska jag hem till hjärtat ♥

Imorgon kommer jag vara skitduktig ;) På lunchen ska jag gå och träna på A3. Jag blir så stolt över mig själv att jag kommit igång med träningen. Igår körde jag 40 minuter på Obritreken =P

Ååååh på tisdag fyller jag år!! =D Jag älskar att fylla år! PAKET!! YAY!!
Ja, jag är som ett barn på julafton, med tanke på att jag blir hel galen dagarna innan julafton till och med ;D Jag kommer nog aldrig växa ifrån det här med att älska att få paket ;D

Later..

GRATTIS JIMMY!!

Publicerad 2010-05-04 09:32:56 i Kära Dagbok,

Idag är det den 4 maj. Då fyller min lilla storebror 21! Stort grattis till honom =D


Har precis haft muntligt nationellt prov i svenska. De gick väl helt okej =)

Efter skolan ska jag och hjärtat åka till byn och fira Jimmy =) De blir grillat =P MUMS!!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela