Thess Boberg

Sjukt!

Publicerad 2008-05-28 18:50:18 i Allting&Ingeting,

Haha.. okej de här kmr nog bli ett väldigt långt å tråkigt inlägg.. men ja e jäkligt irriterad på de här.. så nu kmr de!!

Det gäller Sveriges politiker! Hur tänker dom egentligen?
Nu har dom tagit in en massa invandrare igen, visst, det e jättebra att man hjälper människor, men har dom inte tänkt på hur mkt pengar de går åt!
Dom kmr hit till vårt land, dom har inga pengar, inget hem, ingenting. Sjklart behöver dom hjälp, men har vi verkligen pengar till de?

Varför e de vårdstrejk? Jo, för de som räddar liv får så sjukt dålig lön.
Vi på Hp behöver nya datorer, vi har tjatat om de hela året. Har vi fått nya datorer? NEJ! Varför? Jo, för de finns inga pengar! Hinner vi med vårat arbete? NEJ! Varför? För att vi har så sjukt sega datorer å de finns inga pengar så vi kan inte köpa nya. Alltså behöver skolan PENGAR!!
Varför är de så många som jobbar svart? Jo, för att slippa skatta för sina pengar! Varför vill de inte skatta? Jo, för att de går så jäkla mkt pengar till invandring! Kan man inte bara få skatta pengar till skola, vård å sånna saker?!

Jag menar inget rasistiskt med de här. Det jag menar är att om nu politikerna tkr att vi har råd att ta in fler invandrare så måste dom för fan se till så att folk får bra löner.

Politikerna gör säkert ett jätte bra jobb, men dom gör ju så jäkla mkt negativt också. Så förtjänar dom verkligen den lönen dom får?

Å hur sjukt e inte de att dom e med och bestämmer Sveriges lagar, t.ex. när man e sjuk, de e karensdag å sånna grejer. Men vissa politiker har inte en enda sjukdag. Jag vet inte om ni såg Insider för ett tag sen, men ni hörde säkert om de. De va ju nån som hade varit sängliggande i några dagar, men den hade inte en enda sjukdag. Hur sjukt e inte de?!

Jag kom på 2 frågor, å jag tror att de flesta skulle svara som ja har gjort.

Vilka bör tjäna mest?
Politiker eller De som jobbar på sjukhus, älderboende, osv (vård helt enkelt)
Svar: Vårdarbetarna!
Vart bör våra skattepengar ta vägen?
Invandring eller Skolan
Svar: Skolan! (Vilka e de som ska styra de här landet efter dom där politikerna? Invandrarna eller de som går i skolan å pluggar för fullt?)

Men ni fattar va ja menar. Visst behöver vi politikerna, men dom borde se till att pengarna går till det absolut viktigaste. Tänk efter, dom som vårdar människor, dom som räddar liv, dom får jätte dålig lön, medans dom som har flytt från ett annat land får ett hem, dom får mat, dom får utbildning. De e verkligen inte rätt tkr ja.
Kan man inte bara stänga av Sverige ett tag? Ta inte in fler invandrare på ett år iaf. Jag tror inte att de blir så mkt rasistiskt då.

Å sen ere de här med sommarjobb. Det finns jättedåligt med jobb åt oss ungdomar. Dom som har fyllt 16 får inte längre barnbidrag, dom får studiebidrag, så på sommarlovet får man inga pengar om man inte sommarjobbar.
Sen är det vissa som får sommarjobb, dom kanske bestämmer sig för att spara pengarna till, körkort, bil eller lägenhet, vad vet jag. MEN om dom har över 17 000 eller nått sånt, då får man skatta för dom pengarna!
Nämen vadå uppmuntra ungdomarna till att jobba svart, eller inte jobba alls, leva på A-kassan kanske.
Men de e ju så sjukt! När man har tjänat sina egna pengar. Man täner YES nu har ja 17 000 om jobbar lite till kan ja ju köpa den där bilen på 23 000! Ah! Sorry for you pretty face Du måste skatta för dom där pengarna som du har slitit ihop!

Jag tkr de e helt sjukt! De e ju inte så konstigt att inte vården å skolorna inte har några pengar!

Ja, som sagt de blev ett långt å tråkigt inlägg. Men ja kände verkligen för å skriva de =)

Ha de bra!!
Kyss♥





Helgen =)

Publicerad 2008-05-25 15:32:49 i Allting&Ingeting,

Jaha... nu ska ja sammanfatta helgen lite snabbt =)

I Fredags träffa ja Tess.. vi gick runt i byn å sen drog vi hem te henne å kolla på film.. en riktig myskväll =) å vi prata lite om dom omogna snorungarna som har gjort nån video å lagt ut på youtube. Tydligen så hade som tagit kort på folk i skolkatalogen å sen har dom skrivit nått taskigt om dom.. såå jävla omogna.. polisen hade tydligen vart på ilian å allt.. å nu e videon borta. Jag hoppas bara att ja inte känner nån utav dom där ungjävlarna.. så jävla omogna så de e inte sant. GROW UP säger ja bara!
I Lördags gjorde ja inget speciellt.. jag tog de bara lungt.. sola lite.. men ja blir ju så uttråkad så de blev jue ingen färg.. men skit samma. Ja sen på kvällen kom Jojjo hit.. vi gick en sväng i byn å sen kolla vi på festivalen. Haha.. de va så kul.. när resultaten kom satt vi helt uttråkade.. så kom Maltas poäng! Ja ba.. "12 points goes to Armenia" men sen gick de te SVERIGE!!! Båda ryckte te å bara "Aaaah" å dubbel high five!! XD de va askul!!
Å sen kom jue Björn!! Fy fan han va klockren! Men dom andra länderna lär ju inte ha fattat nått.. dom måste ju ha tyckt att de va en korkad blond kille som va asdålig på engelska XD Haha.. "and 12 points goes to Sweden.. Nooooo.. Norway" haha.. han e jue för go!! XD
I dag, Söndag har ja vart i U-sala.. ja skulle nämnligen byta en tröja å köpa nått te mor min. Så de blev jue bara en snabbis.. men iaf.. nu har ja precis druckit upp min milkshake! Å appropå Milkshake! Igår gjorde ja å Jojjo en ASGOOOOOO milkshake!! sååå jävla go.. den va så där sommrig å jättemumsig!! XD ja.. jo men sen har ja väl inte gjort så mkt mer idag ;)

Jaha.. nähe.. om man ska va lite duktig å skriva en bokrecension då..

ha de fint!!
see you later...kyss♥


Dubbel sång

Publicerad 2008-05-21 14:21:55 i Allting&Ingeting,

Jaha.. då va man färdig me svenskan å min sånglektion börjar inte förns 15.10.. aja.. men ja kan jue gå upp på stan innan =)

Naaj.. va faan ska ja skriva ett inlägg för.. nu orkar ja inte mer!


Tok Fyndat!

Publicerad 2008-05-20 19:35:31 i Allting&Ingeting,

Ojojoj! Idag har jag verkligen storfyndat!!

Jag köpte en present åt Jimmy.. sen köpte jag en svart t-shirt  på H&M för bara 69.5 =D den ska ja måla på sen.. har kommit på bästa idén!! =D Vidare fyndade jag rejält på NewYorker! Min absoluta favorit affär.. (men de har den jue vart sen ja va i tyskland å shoppa där för typ 2-3 år sen)... jag handla ett par gula shorts te skolavslutningen för bara 199:- sen köpte jag en blå t-tröja för 99:- Å de största fyndet!! ett par jeans för 99:- Jag e en jävel på å fynda!! XD

Jao.. så de blev en lyckad shopping runda.. men ja glömde å köpa nått te pappa å sen glömde ja å köpa leggings men.. aja de får ja väl ta sen nån gång =)

Jaha.. nahe.. nu ska ja gå å bädda rent i sängen..

Ha de fiint!!
See you later..kyss♥


WinTouch

Publicerad 2008-05-20 11:02:14 i Allting&Ingeting,

Åh ja får mupp på de här!!
Vi har Wintouch me maggan.. Vi ska skriva askonstiga saker och vi kan inte se va vi skriver. Jag e en sån som skriver mest me pekfingrarna.. men på de här ska man tydlgen skriva med alla fingrarna.. Men hallå! Man ska slå mellanslag me tummarna. hur dumt e inte de då?!
Å sen säger Maggan att vi ska ha prov i de här på måndag... å om man som jag gör med pekfingrarna.. (jag skriver ju me långfingrarna oxå, men de blir mest pekfingrarna).. då blir man diskad.. Oh Thank You!

Äj.. de här rent ut sagt SUGER!! Så jäkla trist å de finns egentligen ingen anledning att kunna de här.. de har hon sj sagt.. de e bara för att vi ska veta hur det e man SKA skriva!

Usch.. naaj ska man gå på lunch snart kanske =)

Ha de!! =)


...

Publicerad 2008-05-20 10:10:47 i Allting&Ingeting,

Sitter här i skolan.. booooooooooorring.. vill sluta nu så ja kan åka te u-sala!!
Aja.. de e bara en lektion kvar å den börjar om typ 15 min..

Har precis skrivit ut min novell.. den blev tydligen asbra enligt Frida å Jessi. Den e lite konstigt enligt mej.. men va faan.. shit samma XD

Naaj nu vill ja läsa Julias novell!!

Ha de fint
see you later...kyss♥


=)

Publicerad 2008-05-19 18:09:47 i Allting&Ingeting,

Jaha.. idag sluta vi vid 13.30 ASSKÖNT! =D

Å imorn!! Höhöhö!!
Imorn har vi ingen gympa.. å sen ska vi väl bara jobba hemma me matten.. så ja drar te u-sala! Måste nämligen handla present te bror min som tar studenten, sen fyller pappa år den 8.. sen ska ja väl köpa kläder te skolavslutningen.. å sen måste ja köpa nya jeans å lite nya toppar, antar att de kmr bli mest sånt.. men va faan.. ska ju sälja moppen snart =P så då får ja ju in lite money! =P

Jao.. kort inlägg.. men de sa ganska mkt =)

Å visst ja.. ja fick låna Meet the Spartans av Julia idag! Jäkligt skojji faktist XD Thank you honey <3

Jopp.. men naaj!! de får väl duga =)


ha de bra!!
see you later...kyss♥


Music Måsten!

Publicerad 2008-05-16 15:12:07 i Allting&Ingeting,

Igår insåg ja hur jävla mkt bra music de finns.. å de e jue vissa man inte kan tröttna på.. å sen ere vissa som bara e måsten.

Här kmr min egna lista av Music Måsten!

Thess Music Måsten!

Johnossi

- Party With My Pain
- Man Must Dance
- Family Values
Blink 182
- All The Small Things
- What Went Worng
- I'm Lost Without You
Bowoling For Soup
- 1985
- Almost
- Hit Me Baby One More Time
Paul Van Dyke
- Time of Our Lives
Fall Out Boys
- Beat It

Färdig! =D




NU!! =D

Publicerad 2008-05-15 21:01:58 i Allting&Ingeting,

Ja.. nu kmr de här inlägget som ja ska har tjatat om att ja ska lägga upp!! XD

Klippning!
Okej.. först här.. jag har klippt mej!! =P
Före            å       Efter
 

Sen då..

Tivolit!
Då va de, jag, Bella, Jessie, Freddie, Frida å Frida åsså fransmännen XD
     
De va en askul kväll.. sov över hos Bella sen =D

Okej vidare nu då..

9 Maj
Då firade ja min födelsedag.. lite i förväg.. men de skulle jue inte bli bra om ja firade den 11 eftersom de va en fredag ;P
Ja.. här kmr lite bilder då da =)
 Vi va hemma hos Bella eftersom hennes hus va tomt =P LOVE YOU <3
  Hahha ja å Jojjo flumma lite XD LOVE <3
 Sen kom dessa sötnosar! Julia, Emelia, Moa å Emma! <3
 Sen kom min lilla gosisnosa Tess <3
 Å sen kom dessa flummisar Jessie å Freddie <3
Jag fick en massa fina grejer.. här kmr lite bilder.. =)
     Å sen fick ja ett linne å ett presentkort på Åhléns av Bella =D

Vi käkade kyckling med ris och jordnötssås.. mums!! å sen hade vi vattenkrig!! sååå jäkla kul! blir snart igen =D ja.. sen sjöng vi lite SingStar =D
 
Å sen lekte vi vid baren XD
 

Tack så jättemkt tjejer!! Ni e helt underbara!! ÄLSKAR ER <3

Ja.. de e väl typ de som har hänt =P

Nu blev det ett inlägg iaf XD

Ha de bra
see you later...kyss♥


Damn!!

Publicerad 2008-05-14 12:56:02 i Allting&Ingeting,

Fan nu har jag misslyckats igen!
Jag skulle jue blogga, men de blev inte så, först käka jag, sen ringde jag till Bella, sen sprang jag spåret och sen fixade jag med min nya TV.. så ja, jag hade inte tid

Å min TV e sååå fin!! Älskar den verkligen =D

Ja, men nej, nu orkar ja inte skriva mer, får se om ja bloggar ikväll igen ;P

see you later...kyss♥


Ojdå!

Publicerad 2008-05-12 13:08:25 i Allting&Ingeting,

Guud.. nu har ja inte bloggat på aslänge.. sorry men datan e tråkig.. men ja kanske ska blogga när jag kmr hem.. om ja hinner.. ja ska jue äta, sen ska ja springa 2 varv i spåret.. men ja lär jue hinna.. frågan e väl om ja har lust.

Meggan e inne å kollar på Forever 21.. å då kom ja på en asrolig butik i Tyskland som heter Forever 18.. http://www.forever18.de/ De e bara å kolla =) asfina kläder faktist! =) fast de e roligare å shoppa där IRL.

Guuud.. ja vill åka dit i sommar igen.. men de kmr jue antagligen inte bli så.. men faan va kul de skulle va =)

I♥Tyskland

Men om jag bloggar sen när ja kmr hem kmr de bli ganska långt.. de blir bilder från tivolit.. bilder från helgen.. å faan ja har jue inte installerat camera programmet än.. ah vi får se om j orkar ta tag i bloggen sen =)

Ha de fiint!!
See you later...kyss♥


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela