Thess Boberg

Some Nights

Publicerad 2012-04-28 14:59:38 i Music Mitt Strå,

Här kommer tips på några låtar som jag spelat sönder sedan den 11 april.

Fun - Ett underbart band! Favorit låtarna är Some Nights och All right, men Carry On och We Are Young är inte så dåliga de heller.

Wolf Gang - Ett till bra band! Lyssna på The King And All Of His Men, Something Unusual och Back To Back.

The Naked And The Famous - Jag vet inte vad det är, men låten No Way har fastnat och jag gillar den grymt!

Empire Of The Sun - We Are The People.

Bombay Bicycle Club - Always Like This.

Så, nu får det räcka med musik tips!

Ikväll ska jag se The Avengers!!! Som jag har längtat!! ÄNTLIGEN!!

Latmasken Är Tillbaka

Publicerad 2012-04-27 14:11:18 i Allting&Ingeting,

Jag har varit sååååååå jävla lat nu när jag haft praktik. När jag kommit hem har jag struntat i att plugga. Jag har läst 17 sidor i en av böckerna. ILLA!! Så dumt! Visserligen säger våra lärare att vi ska ha 40-timmars arbetsvecka, men ja, den som lyckas praktiser, ha handledning, skriva rent saker och läsa två böcker på en 40-timmars arbetsvecka, den är grymt duktig måste jag säga. Man skulle ge diplom till de som klarar av det. Men men. Idag slutade jag tidigare, så det blir till att läsa nu.

By the way. Jag var smart igår. Jag loggade in på internetbanken och ordnade så att min lön skulle föras över till mina sparkonton idag. Så ja, i och med att jag sett att mina sparkonton har ökat så fint så kan jag ju inte röra pengarna. Jag är stolt samtidigt som jag har krossat mitt hjärta.

JAG VILL HAAAAAAA!

Publicerad 2012-04-24 21:14:27 i Allting&Ingeting,

För ett tag sedan kom jag fram till att jag ville ha ett nytt kamerahus. Jag vill ha en Canon Eos 7d, men den är rätt så dyr (ca 15000:-) och jag har inte riktigt råd med det (eller ja, jag har pengarna, men inte för att unna mig en så dyr sak). Men bebisen till 7d är ju något billigare så nu är jag helt sjuk här hemma. Jag går verkligen och trånar efter det där kamerahuset. Jag har kollat runt på olika sidor och det finns ju vissa småskillnader. 7d är ju mer för proffs, men jag skulle faktiskt klara mig på bebisen 550d! Så nu VILL jag verkligen ha den! Problemet är att det kamerahuset kostar minst 5000. I och med att jag prioriterar ett framtida hem och en resa till Thailand så kan jag inte unna mig detta kamerahus, som jag kan gråta för att jag vill ha det så mycket!
Ni anar inte hur jobbigt jag har det. På ena axeln står det en liten djävul som säger "Du får ca 5000 i lön den här månaden. Ta de pengarna och köp det där kamerahuset, för det är du faaaan värd efter allt slit".
Ja, jo, visst det har du rätt i tänker velande jag.
Sedan kommer den där söta lilla ängeln på andra axeln och säger "Snälla söta rara Thess, i april har du bara jobbat ett pass och kommer bara få några futtiga hundralappar. Snart får du ingenting från Csn i och med att det blir sommarlov, och du vet ju faktiskt inte hur mycket du kommer att jobba i sommar. Du måste spara dina pengar. Du vet hur skönt det är att se sparkontot växa".
Ja, det har du ju rätt i.
Så nu står djävulen och ängeln på varsin axel och försöker övertala mig vad som är rätt. Och vad gör jag, jo jag sitter och rensar bort ananas som fastnat mellan tänderna... Jag var ju duktig på att lösa problem. SUCK!


We Bought A Zoo

Publicerad 2012-04-23 21:19:19 i Låt Filmen Rulla,

Kom på att jag såg den här filmen för någon/några veckor sedan. Jag gillade den. Den var lätt att kolla på. Det är en good-feeling-film. På slutet grät jag floder, men jag gråter ju väldigt lätt så det är ju inget ovanligt. Men ja, den är sevärd.
Ni får ursäkta bilden, men jag förstår inte hur man sparar en bild från nätet med ipoden.

Ompa Ompa Fallerallera

Publicerad 2012-04-22 18:48:13 i Kära Dagbok,

I fredags var jag iväg på min första VFU. Det gick bra, dock känner jag mig inte ett dugg peppad för att ha praktik. Dels är jag fortfarande trött efter all tentaplugg, dels är jag förkyld vilket gör att jag blir ännu tröttare. Men men, det är bara att bita i det sura äpplet.
Efter praktiken åkte jag hem och slängde i mig lite mat, sedan var det bara att göra sig i ordning och bege sig iväg till Uppsala och terminens första tentafest. Det blev en trevlig kväll.
Igår kväll åkte jag, Julia och Bella till Uppsala och kollade på Titanic i 3D. Jag grät floder, så klart. Det var underbart att få se den i stor bild och dessutom i 3D.
Den här söndagen har varit väldigt lugn. Jag har mest gosat med min älskling.
Imorgon är det dags för praktik igen.
Nu ska jag fortsätta kolla på film.
Ha de! Ha de!

Ledig!!

Publicerad 2012-04-18 19:08:42 i Kära Dagbok,

Idag har jag varit "Ledig"! Första gången på typ tusen år! Jag började med att sova till halv 10. SKÖÖNT! Sedan lunchade jag med Julia. Sedan gick vi runt och snackade skit. När jag kom hem började jag rensa lite i garderoben, vilket jag längtat efter att göra. Men jag har bara hunnit med topparna hittills. Det tog längre tid än vanligt. Men men, det var ganska skönt att få sega lite.
Imorgon blir det en lång dag i skolan och på fredag är det dags för praktik.



Det Kliar I Halsen

Publicerad 2012-04-16 10:47:33 i Allting&Ingeting,

Hallou!
Vet ni, jag tror inte att jag kommer att kunna så mycket mer till tentan imorgon.
Jag tokpluggade i torsdagskväll och sedan hela fredagen. I lördags gick jag upp vid 8 för att fortsätta med mitt tokpluggande. Men jag kände mig så frustrerad, för det kändes inte som att jag kunde ett piss. Så mor min drog med mig ut på en promenad så att jag fick en paus. Så fick jag berätta lite vad det handlar om, och vet ni, jag kunde faktiskt ganska mycket. Så när jag kom in igen och hade duschat och käkat lunch och så, ja, då visste jag ju exakt vad det handlade om. Det var vissa begrepp som jag inte kom ihåg, men annars hade jag koll på läget. En riktigt härlig känsla. 
Idag ska jag bara läsa igenom lite, men jag känner att jag kan inte få in så mycket mer i huvudet. Nu får det helt enkelt gå så det går. Får jag omtenta så vet jag vad jag ska göra den 4 juni.
Tro det eller ej, men JAG känner mig lugn inför salstentan imorgon. SJUKT!!

Nu Får Det Räcka!!

Publicerad 2012-04-13 22:31:00 i Kära Dagbok,

Nu har jag suttit över 12 timmar, IGEN! Nu orkar jag inte läsa eller skriva ett enda ord till. Jag har gjort 14 tankekartor, men det kommer säkert bli några till.
Nu ska jag lägga mig och kolla på fina Chris Evans när han är Captain America.
Natti Natti!

I'm The King Of The World

Publicerad 2012-04-12 20:37:35 i Kära Dagbok,

Just nu har jag fullt upp med tentan, men nu måste jag få vila hjärnan lite.
Idag gick jag upp vid 8 för att plugga. Klockan 1 var det dags för dagens föreläsning.
När jag kom hem vid 6 tiden var det bara att fortsätta med pluggandet. Jag har hållit på med de sista instuderingsfrågorna och då kom jag på att jag kunde ha Titanic igång i bakgrunden. Jag upptäckte nyss att jag satt och mimade till replikerna. Detta har jag nog gjort ett tag för jag är ganska torr i munnen. Det skulle inte förvåna mig om jag gjort det hela filmen...

Nej, nu ska jag vara social med böckerna igen.

Ha de! Ha de!

Busy

Publicerad 2012-04-06 23:24:57 i Kära Dagbok,

God kväll!
Igår fick jag och Jimmy leta påskägg och sedan hade vi filmkväll.
Idag har jag pluggat, men idag har jag faktiskt tagit mig tid att träna. Duktigt för att vara mig vill jag påstå.
Imorgon väntas plugg. Då måste jag bli färdig med en bok, men det tror jag att jag ska klara. Sedan ska jag försöka hinna träna igen. På kvällen ska jag hem till Emma för lite födelsedagsfirande.

Nej, nu måste jag nog sova, måste komma upp i tid imorn.
Natti natti!
<3

Älskade Musik

Publicerad 2012-04-03 19:56:33 i Music Mitt Strå,

Jag tänkte att istället för att göra ett inlägg om hur fullt upp jag har och hur jag skäller ut rökare strax före 7 på morgonen, så gör jag ett kort inlägg om vad jag lyssnar på för musik på bussen.

Selah Sue: Har typ blivit kär i henne! På grund av henne blir jag lite förvirrade över min musiksmak, men jag gillar henne. Det är lite reggae fast med Duffys röst. Mina favoriter är Raggamuffin, Crazy Vibes, Summertime, The More That I.. jag kan göra en lång lista, hon är cool!
Andrew Belle: Så jäkla skön röst! Den bästa är The Ladder. GALET skön låt!
Angel Taylor: Den här tösen har gjort en låt som jag spelar minst två gånger i rad. Not Even Human. Den är så jäkla fin. Lite olyckligt kär låt, men det är en mening som är så jävla fin. 'Cause you're not even human, no you're just a lovely idea of one. Jag gillar den ialla fall.
Laleh: SÅKLART! De senaste dagarna har jag lyssnat mycket på Elephant. Otroligt bra låt enligt mig.
Cocoon: Ett härligt band med härliga låtar. Good feeling låtar skulle jag vilja kalla dem. Chupee och On My Way sitter ju inte fel en solig dag precis.
Graffiti6: Coolt! Jag gillar Stone In My Heart.

Och nu tycker jag att det räcker med tips!

Tack och hej!
Ha de! Ha de!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela