Thess Boberg

Busy

Publicerad 2012-05-26 22:39:00 i Allting&Ingeting,

Den här veckan har det varit riktigt körigt, vilket det förmodligen kommer  att vara de två följande veckorna. 
Men jag klagar inte. Jag må ha det stressigt nu, men jag njuter av livet och tar dagen som den kommer. Underbart!

Ha de! Ha de!

En Dag I Taxinge Och Mariefred

Publicerad 2012-05-20 20:19:38 i Foton,

Igår åkte jag, mamma och mormor till Taxinge kakslott, efter det åkte vi till Mariefred och strosade runt. Vi hade en jättemysig dag med fint väder. Här kommer lite foton.




Jag har även redigerat några foton. Tyvärr kan jag inte lägga upp de finaste, då de är större än 8MB... 


Svinalängorna

Publicerad 2012-05-15 15:18:51 i Kära Dagbok,

Hej hopp gummisnopp!
Dagens föreläsning blev inställd. Så jag har hunnit med en hel del saker. Jag tog en sväng med dammsugaren, sedan läste jag en bok. Sedan begav jag mig till bibblan och hämtade ut två nya böcker. Efter det blev det en snabb visit på Apoteket och Tottes. Nu har jag börjat läsa på Svinalängorna, ni anar inte hur underbart det är att för en gångs skull få läsa lite skönlitteratur, som man faktiskt förstår något av, istället för att läsa tråkig kurslitteratur.

Nej, dags att fortsätta läsa, så att jag bli färdig med boken till nästa veckas seminarium...

Milo

Publicerad 2012-05-13 11:52:42 i Allting&Ingeting,

Här sitter jag och avnjuter en Milo. Jag och Alex drack väldigt många sådana när vi var i Thailand. Så sjukt mycket godare än oboy! Pucko, som jag visserligen inte tycker om, är rent ut sagt vidrig om jag jämför med den här. För er som bor i Enköping, så finns Milo att köpa på thaiaffären på västerledstorget. Ett litet tips bara.

God Bless America

Publicerad 2012-05-12 20:34:29 i Låt Filmen Rulla,

Guuuud! Detta var en riktigt fucked-up film! Så störd. 
Frank blir uppsagd från jobbet, hans dotter vill inte träffa honom och nu har han fått en hjärntumör också. En komedi om två psykopater. 
STÖRD!

Stor Flicka!

Publicerad 2012-05-12 20:14:22 i Kära Dagbok,

Jaha, då var man 21 nu då. Gårdagen bestod av träning, lite plugg, middag med några vänner och Gilbert. Fina presenter fick jag också.
Idag har jag och hjärtat handlat lite på media markt.
Imorgon ska familjen fira mig. Så det blir grillning och fruktsallad.

Ha de! Ha de!

I Morgon Blir Jag Stor

Publicerad 2012-05-10 17:18:08 i Kära Dagbok,

Hejsan hoppsan!

I tisdags hade jag sista dagen på praktiken. Min handledare sa att hon gärna skulle jobba mer med mig. Det betyget är ju inte helt fel.
Igår kom vi tillbaka till skolan. Vår lärare fick ta ganska mycket kritik på grund av det bedrövligt dåliga upplägget och uppgiften.
Idag har jag jobbat på Gröngarn. Det var så otroligt roligt att få komma tillbaka till barnen och personalen. Borta bra, men hemma bäst, som man brukar säga. Jag hann bara öppna dörren till avdelningen, sedan hade jag fem barn som trängdes för att få ge mig en kram. Jag kunde ju inte annat än känna mig välkommen.
När jag kom hem från jobbet satt jag mig för att få ordning på den här helvetes VFU-uppgiften. Den ska vara max 5 sidor, jag har skrivit 8 sidor. Så det blir till att finslipa och korta av texten. Men jag kommer aldrig få ner det till bara 5 sidor, men det skiter jag i. Jag måste ju ändå få med allt som de vill ha reda på.
Imorgon blir jag stor. Ett år närmare pension, fy satan vad gammal jag blir!

Nej, om man skulle ta och fortsätta livet som student då.

Ha de! Ha de!

21 Jump Street

Publicerad 2012-05-09 21:14:59 i Låt Filmen Rulla,

Har nu sett denna komedi.
Schmidt var en nörd i High School. Jenko var populär. Nu ska de jobba ihop som under-cover poliser. Hur ska det gå? 
Jävligt rolig! SE DEN!!


Godkänd

Publicerad 2012-05-05 09:49:53 i Allting&Ingeting,

Asså, jag är ju knäpp. Igår gick jag in på studentportalen och då såg jag att jag hade blivit godkänd på salstentan. Min tanke då var inte "YES! Jag klarade det!", med tanke på att jag var osäker på om jag verkligen skulle göra det så borde ju det varit min första tanke, men jag tänkte "FAN! Jag hatar att få G, varför kunde jag inte få ett jävla VG för?!". Det är stört, men det är väl en gammal vana från gymnasietiden. Fast då var ett G som ett IG, ett VG som ett G, och MVG var det jag skulle ha, inget annat var acceptabelt. Då blev jag missnöjd för ett VG. 
Jag försöker att tänka att när jag söker jobb så kommer de inte kolla om jag har fått VG eller G, de kollar ju bara om jag har fått min utbildning, så jag behöver ju inte få VG. Men det är svårt att inte falla in i de gamla banorna.

Nej, nog med struntprat. Nu måste jag plugga!

Ha de! Ha de!

The Vow

Publicerad 2012-05-01 21:41:18 i Låt Filmen Rulla,

Jag såg nyss The Vow. Gissa om jag har gråtit. Tårarna har sprutat.

Leo och Paige är med i en bilolycka. Paige hamnar i en koma och när hon vaknar igen kan hon inte komma ihåg sin man Leo. Han gör allt för att hon ska komma ihåg deras underbara liv tillsammans, men kommer minnerna komma tillbaka till henne?

Så romantisk och sorglig film! Om man vill gråta till en film är den här väldigt passande.


The Avengers

Publicerad 2012-05-01 19:11:13 i Låt Filmen Rulla,

Hejsan!
I lördags var jag och Alex och såg på The Avengers. Jag gillar den! Dock tycker jag att det är synd att Iron Man har mest fokus, hade jag inte vetat om att det var Captain America som var deras "ledare" innan jag såg filmen, hade jag nog aldrig kunnat gissa på att han var det. Men men. Jag gillar filmen ialla fall.

Jag kommer faktiskt inte berätta vad filmen handlar om, ni som vet vilka The Avengers är vet på ett ungefär vad filmen handlar om och ni måste se den. Ni som inte har någon aning om vilka Captain America, Iron Man och Thor är, ja, ni har missat något, så ni har några filmer att plöja innan ni ser den här.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela