Thess Boberg

Imorgon!

Publicerad 2011-03-30 13:58:25 i Kära Dagbok,

Jahapp. Här sitter jag nu. Färdigpackad och redo att åka. Men bussen går inte förns om en halvtimme. Så vad gör jag nu?
Jag kan ju berätta för er att jag packade om väskan totalt 6 gånger, då har jag bytt väska också. Så det är ganska bra gjort för att vara mig.
Nu har jag kollat igenom lite olika vädersidor och de flesta säger att det ska bli lite halvklart när vi är nere i Göteborg. Men jag och Julia har bestämt att det ska vara vår när vi kommer ner. Det SKA vara soligt och varmt.
Imorgon vid den här tiden har vi precis kommit fram till GÖTEBORG!
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaw! JAG LÄNGTAR!!!
Det ska bli så otroligt roligt! Wiiiiiiiiiiiiiiie!!
Nej, nu ska jag inte sitta här och skriva en massa saker som ni egentligen inte är ett dugg intresserade av, men som ni läser ändå för att fördriva eran tid. Så hitta på något annat nu! Gå och ät en banan till exempel. Banan är ju alltid gott! Jag tar mig en banan ialla fall.
Ha de! Ha de!
Puss&Kram! Hejhej!

Jag Vill Träna, Men Har Ingen Lust!

Publicerad 2011-03-30 11:18:42 i Kära Dagbok,

Jag har hamnat i en konstig svacka när det gäller min träning. Jag vill träna och jag har orken, men när jag tränar har jag ingen lust längre. Jag skulle springa en halvtimme på löppandet, men det blev 20 minuter för jag hade verkligen ingen lust till att fortsätta. Jag var ju inte äns svettig och knappt anfådd. Så tränade jag armarna och sen gjorde jag 100 sit-ups på sit-upbrädan. Men det märks storskillnad nu. Förut tränade jag inte den inre muskulaturen och då var det ganska jobbigt att göra 100 sit-ups. Nu var det så barnsligt enkelt.
Ja, men så tänkte jag att jag kunde köra lite Lanefelt, för det tycker jag ändå är roligt. Men det funkade inte det heller. Jag hade ingen som helst lust till att fortsätta. Så jag slog igång en film och gjorde lite egna övningar och det gick lite bättre, men jag skulle ju vilja göra så mycket mer! Jag har ju orken, men inte lusten!
Så ja, nu tar jag mig ett glas vatten och ett äpple istället. Ska ner och duscha när jag är färdig med mina byten.
Ha de! Ha de!
Puss&Kram! Hejhej!

Städtanten!

Publicerad 2011-03-30 09:52:33 i Kära Dagbok,

God morgon! God morgon!
Här är jag, jag har precis käkat frukost och hämtat in mina svarta solglasögon från bilen. Jag fick ett ryck också, för ca 15 minuter sedan. Jag såg att min ring var väldigt smuttsig, så jag tänkte att jag skulle göra rent den. Fram med mirakelmedlet och börja skrubba. Ringen blev som ny. Sedan var det ju väldigt mycket skum kvar på svampen, så jag tänkte att det är ju slösseri om jag ska skölja bort så här mycket mirakel. Så jag började skrubba spisen och diskbänken. Det ser så fantastiskt ut när allt skiner som nytt! När jag flyttar hemifrån måste jag iväg till en båtmässa och köpa tonvis med mirakelmedel!!

Godnatt!

Publicerad 2011-03-29 22:22:07 i Kära Dagbok,

Kom hem för några minuter sedan, iskall om ben och rumpa, dessutom är jag hungrig!
Har varit ute med Tess en stund. Sen hjälpte jag henne lite med henne telefonförsäljaruppgift. Hon ska sälja till Maggan om ca en månad så nu ska hon bara plugga in säljsamtalet så kommer det gå kalasbra för henne.
Så ja, mitt telefonförsäljarjobb kom till användning ialla fall.
Nu ska jag ta mig något att käka sen ska jag lägga mig i sängen, gosa in mig i täcket och kolla på en film.
Ha de! Ha de!
Puss&kram! Hejhej!

Tidsfördriv

Publicerad 2011-03-29 20:00:39 i Kära Dagbok,

Hoppla hoppla!
Här är jag! Jag har jätteont i nacken så jag måste ha sovit väldigt konstigt inatt, fast jag sov som en stock, så helt fel var det ju inte.
Här hemma har de hivat den gamla stenålders datorn. Så nu har jag fått upp alla mina Sims spel. Kan man sälja dem tro? Eller är det bara att kasta? Hmmmm...
Vad hade jag för roligt skit där nere egentligen?
Jo, som sagt massa Sims spel.
The Sims House party, Hot date, Makin' magic, sen vet jag att jag har 2 andra skivor någonstans i huset. Vidare. The Sims 2, Nattliv, Kul för familjen. Ja, det var sims spelen.
Vidare.
Roller Coaster tycoon 2, Julia - tidresan i 60-talet, Backpacker 3. Sen har vi några installationsskivor också.
Vidare, en webcamera, mobiltelefonkartong och en väldigt rolig musmatta från Grönan. Bilden föreställer mig och Lisa på Kvasten! En väldigt söt bild måste jag säga.
Just det! Två kassetband. Jimmy och mamma tror att de innehåller min lilla barnsliga röst från när jag lekte med stenar. Jag förstår inte varför de får för sig något sådant konstigt. Varför skulle jag ha lekt med stenar när jag var liten och varför skulle jag ha spelat in det?! Det kan i och för sig vara för att jag redan har två sådanna band sedan tidigare, men varför skulle det, 15 år senare, komma fram två band till? Hmmmmmm...
Som ni förstår är jag väldigt uttråkad just nu och jag lämnade kvar Canon Prutten hemma hos Alex, så ja, det här var mitt sätt att fördriva tiden lite.
Nej, nu ska jag slänga mig ner på golvet och göra lite sit-ups!
Ha de! Ha de!
Puss&kram! Hejhej!

Igår, Idag, Imorgon!

Publicerad 2011-03-29 10:12:14 i Kära Dagbok,

Hallå hallå!
Igår träffade jag Julia en stund. Det blev en liten promenad + lite solning vid hamnen.  Sen på kvällen kom Kamil över till Sandra för att klippa Alex. Han blev så fin!
Idag ska jag ner till arbetsförnedringen på möte. Nu kommer jag få en ny handläggare vilket känns väldigt skönt! Visst gubben innan var väl snäll och så, men satan i gatan så seg han var.
Sen ska jag hem till Grillby och packa det sista, sen ska jag försöka hinna med att träna också, sen ska jag träffa Tess en stund.
Imorgon ska jag träna. Jag kommer antagligen packa om väskan en gång till. Sen ska jag åka in till Enköping igen.
Och på torsdag bär det av till GÖTEBORG!!!
Ja, så ser min vecka ut.
Nu hoppas jag bara att det slutar snöa tills jag ska gå ut.
Ha de! Ha de!
Puss&kram hejhej!

Jag Älskar Er!

Publicerad 2011-03-27 19:05:19 i Kära Dagbok,

Jag tycker om mitt liv just nu! Visst visst, jag har inget jobb, än så länge, men jag väntar som sagt på papper och sen kommer jag att jobba som vikarie. Så det gå framåt! Men det är ju inte det som detta inlägget kommer att handla om. Jag vill nämligen tacka de personerna som jag älskar allra mest!

Min älskade fästman, Alexander. Jag är verkligen den lyckligaste madamen i hela vida världen som har en så himla fin fästman! Han älskar mig. Jag älskar honom. Han gör allt för att jag ska vara glad. Jag blir oftast glad även fast jag haft en svacka, tack vare honom. Han tycker om att roa folk. Jag tycker om att skratta. Vi kompleterar varandra på så många olika plan. Dessutom har båda mognat så otroligt mycket sedan det blev vi två.
Min familj, mamma, pappa och Jimmy. Gud vad jag kan sakna dem ibland. Jag kan sakna våra semestrar och andra roliga stunder vi har haft. Men det är ju livets gång, barnen ska växa upp och bilda sina egna familjer. Men sicken underbar familj jag har. De stöttar mig i alla mina val och de finns alltid där för mig!
Alexanders familj. De tog verkligen emot mig med öppna armar. De är så otroligt snälla! Det är så underbart att våra familjer funkar så bra ihop. Det kan helt enkelt inte bli bättre!
Bellabus och Julius. De finaste tjejkompisarna i världen. Ingen av oss är speciellt flickiga, vilket jag älskar! Bellabus är någonstans utanför Gävle och leker militär. Det är en riktigt tuff brud! Vi kommer alltid att hålla ihop. Vi kan vara ifrån varandra ett halv år, men när vi ses igen så har vi lika kul som vanligt. Hon känner mig utan och innan och hon är en så fantastisk vän. Julia är en underbar människa. Vi har så mycket gemensamt. Eftersom att ingen av oss är speciellt flickiga, så passade inte vi speciellt bra ihop med de andra tjejerna i klassen. Vi har helt enkelt lättare för att umgås med killar. Då slipper man skitsnack, lögner och en jävla massa bråk. Sen är Julia ärlig vilket jag älskar! Julia kan säga emot mig och hon håller inte alltid med mig. Det är allt för många som bara håller med mig och tycker som jag tycker, tänker som jag tänker, säger ord som jag säger, anpassar sig till vad jag tycker helt enkelt, istället för att jobba upp sin egen självkänsla och stå för vad man själv tycker! Gissa om jag hatar det! Julia är rak och ärlig och det är nog det som gör att vi funkar så bra ihop. Ja, Julia är helt enkelt en riktig vän!
Så jag vill tacka alla er!
Tack för att ni är så fantastiska!
Tack för att ni är ni!
Tack för att ni finns!
Ni är underbara!

Foton

Publicerad 2011-03-27 18:06:32 i Foton,

Igår var jag och Alex ute och fotade lite. Tyvärr har det inte kommit några tussilagon, så det finns ju inga speciella vårtecken att fota. Det som man möjligen kan räkna som vårtecken är att det inte är så mycket snö kvar och att isen smälter. Som ni förstår så har jag förstärkt färgerna lite, men annars är bilderna i princip oredigerade. Tyvärr går det inte att ladda upp mina favorit bilder eftersom att de alltid lyckas bli större än 8MB. Så ni får nöja er med de lite tråkigare bilderna.






Fredag

Publicerad 2011-03-25 10:15:53 i Kära Dagbok,

God morgon! God morgon!
Fan va jag är bra egentligen! Jag hinner inte mer än slå på datorn så har jag sökt ett jobb. I och för sig så har jag några jobb på gång nu, jag väntar bara på att jag ska få hem papper, men det skadar ju inte att slänga in en ansökan lite här och var. Man kan ju alltid tacka nej om man inte vill ha det.
Jaha, hur ser planen ut idag då?
Jag ska träna, duscha, packa väskan, måla naglarna, käka lunch, sen ska jag åka hem till min fästman.
Annars är det väl inget speciellt idag.
Får se om jag skriver något senare kanske!
Ha de! Ha de!
Puss&kram hejhej!

Marilyn kropp = Drömkropp!

Publicerad 2011-03-24 20:54:16 i Åsikter,

Jag googlade efter en fin bild på Marilyn Monroe (som om det skulle finnas en enda ful bild på henne). Men jag tänkte hitta en ny fin bild som jag skulle kunna förstora så att jag kan få en till tavla.
Jag hittade en fin, dock var den liten och jag har inte hittat någon större.
Det skulle vara så fint att få en förstoring av den här! Jag gillar den starkt!
Men, ja, det var ju inte det jag skulle säga egentligen.
Jag hittade nämligen en bild på Marilyns fina kropp. Hon hade ju verkligen drömkroppen enligt mig. Jag tror att det är många som håller med mig, ja om man inte kallar sig för Kissie förstås.
Eller vad säger ni gott folk?! Ska man ha en vacker, frisk och hälsosam kropp eller en anorexismal kropp med gigantiska plasttuttar?

Underbara Sol!

Publicerad 2011-03-24 17:56:08 i Foton,

Solen lös in genom mitt fönster, så jag kunde låta bli kameran! Fick bara udda bilder. Känner inte igen mig på en enda, men ja, det kan ju vara skoj det också.


Seriöst! Jag tycker att jag ser ut som en likblek provdocka med peruk!
|
v


Jag har aldrig sett en roligare mongobild på mig själv! Jag kan inte sluta skratta!!
|
v
Hahahahahaha!! JAG ÄLSKAR DEN!!
Nu måste Julia få se den!!

Jag Var Påväg Att Bli Galen

Publicerad 2011-03-24 15:56:26 i Kära Dagbok,

JISSES!
Jag får verkligen inte kolla igenom gamla inlägg i bloggen. Jag blir galen i huvudet! Jag kollade igenom Augusti, September, Oktober, November och December 2009! Jag fastnade i den tiden, och jag kände känlorna jag kände då. Så när jag läste om veckorna innan jag och Alex blev tillsammans så var jag verkligen borta i huvudet. Så när Alex ringde nyss så visste jag inte om vi nyss hade träffats för första gången eller om jag hade känt honom ett tag eller om vi faktiskt var förlovade. Sen när jag hörde hans röst så kändes allt så självklart! Klart jag är förlovad med denna underbara människa! Så direkt efter det stängde jag ner bloggen. Jag ville inte fastna i mitt eget huvud igen.
Nej, nu måste jag sysselsätta mig med något...
Jag ska...
....
....
....
....
....
....
....
KISSA!!

EGO BOMB!

Publicerad 2011-03-24 14:49:36 i Foton,

Mamma kom in när jag lekte med kameran. Hon sa att jag var egenkär. Jag förstår inte alls vad hon pratar om!








Close-Ups

Publicerad 2011-03-24 13:59:41 i Foton,

Jag tog en liten paus från mitt lekande.
Har varit ute på en promenix med mamma.
Dessutom har jag packat lite inför Götet. Jag kommer säkerligen hinna packa ur väskan minst en gång till, självklart kommer jag fylla på med andra onödiga saker också, men det är som det ska vara när jag packar.
Nu har jag lekt lite med kameran igen. Och ja, Canon Prutten han vill att jag ska lära mig att acceptera alla skavanker som finns i facet och på kroppen. Så vi började med close-ups på facet. Pormaskar, torr och blek hud, en och annan finne. Skit samma! Jag är lycklig ändå.



MINA ORD! MINA FÖRKLARINGAR!

Publicerad 2011-03-24 11:43:18 i Foton,

Okej! Nu har jag varit lite uttråkad igen. Vad gör jag när jag är uttråkad och busig? Jo JAG LEKER med min kamera! JAG leker med min kamera! Andra tar kort/fotar med sina kameror! Men JAG LEKER med min kamera och JAG LEKER fotograf! Alla andra som påstår sig leka med sina kameror ljuger, för när man leker så pratar man med sin kamera och behandlar den som sin bästa kompis. Min kamera heter Canon Prutten och varje gång jag gör en rolig min så gör han ett konstigt, men behagligt och trevligt ljud och dessutom blinkar med en liten, men väldigt stark lampa! Vi förstår varandra och vi har alltid roligt när vi leker! Självklart blir vi osams ibland, men då tar jag bara ur batteriet ur honom och så får han ligga i ett hörn och skämmas tills han har blivit snäll igen. Detta brukar ta si sådär en timme. Då stoppar jag tillbaka batteriet och då är han jättesnäll igen.
Förstår ni nu?! JAG LEKER med min kamera! Okej, då har vi rett ut det.
Ja, ni kanske ville se bilderna också...





Mama Mia

Publicerad 2011-03-24 09:49:18 i Åsikter,

God morgon världen! Vilken underbar dag!
För cirkus en timme sedan satt jag och käkade frukost. Mamma kollade på Vakna med the voice på 5an, sen sa hon att någon Daniel Paris skulle komma dit och att jag måste se honom.
Och NEJ, jag har inte någon koll på vem den där Daniel Paris är. Mamma har sagt att han varit med i Vakna med the voice och att han är någon bortskämd bög som tycker att allt är socialdemokraternas fel och att tjejer inte ska dricka öl. Vad är det för jävla mupp! Ska inte tjejer få dricka öl om de vill de, nog för att jag inte är ett ölfan, men ändå.
Men skit samma. Nu fick jag ialla fall se den där Daniel och jag tänkte tyst för mig själv, "Har han någon skada där uppe?". Det låter som att han just kommit in i målbrottet och HALLÅ! Han älskar Justin Bieber! Visst visst, han kan inte rå för sin röst, det kan jag ju förstå, men om man älskar Justin Bieber så kan man inte ha alla hästar hemma.
Vilken tur vi har att världen är tillräckligt stor så att vi får plats med en hel del muppar också, hur skulle världen se ut utan dem?

Hmmmm...

Publicerad 2011-03-23 20:50:05 i Kära Dagbok,

...det var ju inte den här färgen det skulle bli..
Det skulle bli rött, alltså verkligen rött! Klarrött lixom! Allting var tajmat och klart i minsta detalj, vad gick snett? Mitt hår måste vara konstigt alltså..
Aja, det är inte mycket att göra just nu. Det får helt enkelt vara såhär ett tag.
Snart är det Grey's! HURRA!!

Planering

Publicerad 2011-03-23 17:25:36 i Kära Dagbok,

Så här har min vecka sett ut hittills.
Måndag. Babysim, supermysigt. Sen hämtade vi upp Jonna så lunchade vi och gick runt på stan.
Tisdag. Jag satt mest och bara rensade mina tankar.
Onsdag. Åkte hem till Grillby. Har sökt jobb. Käkat och snart ska vi åka in till Maxi och handla. Sen ska jag träna lite också.
Imorgon ska jag packa lite inför Göteborg, träna, söka jobb och om det är fint väder så ska jag hinna med att fotografera lite kanske.
På fredag ska jag åka tillbaka till stan.
Vi har inga planer inför helgen, som det ser ut just nu.
På måndag har jag inga planer.
På tisdag ska jag på möte sen ska jag hem till Grillby och packa klart.
På onsdag ska jag åka in till stan igen.
På torsdag åker jag och Julia till GÖTEBORG!!!!!!! HURRA VA JAG LÄNGTAR!!!

Måndag

Publicerad 2011-03-21 10:34:38 i Kära Dagbok,

Hallojsan!
Jahapp, då var det en ny vecka och jag har inga speciella planer.
Idag ska jag med Sandra och Maleya på babysim.
Annars har jag inga planer den här veckan. Så vi får se vad jag hittar på.
Nej, nu ska jag glo lite på tv innan Sandra kommer.
Ha en bra dag!

Bilder

Publicerad 2011-03-20 13:47:37 i Kära Dagbok,

Här kommer lite bilder från igår. Det är lille Simba som är så söt och hårig. Sen är det jag och pappa som sjunger Fred Bear. Sen är det Jimmy och Annette som är söta med varandra.






Ja, det var det.
Ha de!

Lördag

Publicerad 2011-03-19 23:24:05 i Kära Dagbok,

Tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig idag.
Det har varit fullt ös. Det kom en massör hit. Sen kom Maria, Jan-O, Kia, Ronny, Lena och Christer över. Sen har det blivit tre rätters middag. Och ja, nu är det mest dricka och musik, som det brukar bli alltså.
Jag kommer antaglien att lägga upp bilder på Anettes söta vovve imorgon.
Jag har väl inget vettigt att skriva nu egentligen. Jag tänkte bara att jag har ju faktiskt inte skrivit något idag, så jag gjorde en liten update nu.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Update

Publicerad 2011-03-18 17:47:50 i Kära Dagbok,

Hejsan hoppsan!
Nu var det ett tag sen jag bloggade. Så här kommer en liten update över vad jag gjort nu i veckan.
I måndags var jag hemma och gjorde inte så mycket. Jag fixade mat tills mamma kom hem, så fick hon öppna paket. Sen åkte jag hem till Alex på kvällen.
I tisdags var jag till UMO, och det visade sig att jag hade varit förkyld när jag var där för ett år sedan, så det är nog den här tiden på året som jag brukar vara lite småsnuvig. Sedan var jag till komvux och träffade en studievägledare. Jag har behörighet för att söka till socionomutbildningen i Uppsala, men det kan vara så att mina betyg inte räcker till. Så det känns ju lite surt. Det spelade ingen roll att jag slet som ett djur för att få bra betyg, det räcker inte till. Så jag hade fullt ös i mitt huvud i tisdags och jag var verkligen inte på humör. Som tur är har jag min fina fästman som tar hand om mig när jag störtbölar och så försöker han få mig att tänka positivt.
I onsdags hade jag möte nere på arbetsförnedringen, och för en gångs skull gick mötet ganska snabbt. Jag berättade allt jag hade gjort och sen hade inte att så mycket att tillägga, han tyckte att jag hade varit så duktig helt enkelt. Efter det tog jag och Julia en promenad runt på stan. Vi köpte med oss lite lunch och så gick vi till Drömparken och käkade. Mysigt. Sen på kvällen var jag och Alex ute och gick med Maleya medans Sandra fixade lite tårtbak.
Igår tog jag och Julia en promenad igen. På kvällen åkte vi hem till Sandra och firade henne.
Idag har jag åkt hem till Grillby, tränat och lämnat in anmälan till socionomprogrammet och beteendevetenskapprogrammet i Uppsala. Så får vi se om jag kommer in på någon av dem. Nu håller jag på med maten. Sen kommer Alex hit.

Ja, det var det jag hade att säga just nu.
Får se om jag gör ett inlägg senare.

Ha de!


Datanörd?

Publicerad 2011-03-14 09:44:54 i Kära Dagbok,

Min dator står på bordet brevid mig och spelar underbar musik.
Mammas dator ligger framför mig i sängen och väntar på att jag ska börja jobba med mammas word arbete.
Nu ser jag nog ut som en riktig datanörd.

Filmkväll

Publicerad 2011-03-13 16:33:56 i Kära Dagbok,

Det blev som sagt en liten filmkväll igår. Men jag hade inte räknat med att nästan hela boxen med vin skulle gå åt och att kvällen skulle sluta vid 5 imorse. Men, ja, det kan ju bli så ibland och det var ju trots allt en riktigt trevlig filmkväll.
Vi började med att kolla på I rymden finns inga känslor. Efter den blev det Despecable me, men då slocknade Jimmy. Efter den blev det A nightmare on Elm street från 2010 och efter den blev det Megamind.
Vi fick lite roliga bilder också...
















Idag...

Publicerad 2011-03-12 20:34:06 i Kära Dagbok,

...har jag, Alex, mor och far varit ut till Nynäs och firat min moster som fyllde 60. Alltid lika trevligt att få träffa släkten.
Om en stund kommer Tess hit och ska hjälpa mig och Alex att dricka lite vin. Det blir väl någon film också.

Här kommer lite bilder från dagen.







BellaBus

Publicerad 2011-03-11 19:23:34 i Kära Dagbok,

Här kommer lite bilder från när jag lekte med Bella.
Som ni ser så bakade vi kladdkaka. MUMS!!





Nu ska jag ta och rensa lite vänner på facebook.
Ha de!


Fredag!

Publicerad 2011-03-11 14:38:49 i Kära Dagbok,

Idag sov jag faktiskt till 10. Jag tror det behövdes.
Jag har varit ner på stan och köpt present till mor min. Det är så otroligt fint väder ute idag! Nu känns det verkligen att våren är påväg!! HÄRLIGT!
Om en timme kommer hjärtat hem, sen ska vi åka ut till Grillby.
Ja, nej, jag har inget speciellt att skriva, så jag ska gå och snyta mig istället!
Ha de!

Hejsan Hejsan!

Publicerad 2011-03-10 14:16:40 i Kära Dagbok,

Igår åkte jag ut till Fjärdhundra och träffade Bellabus. Det var lika trevligt som vanligt. Som vanligt börjar Jane gråta när jag är där. Jag vet inte vad jag gör för fel, men det blir så varje gång. Hon skrattar så otroligt mycket och så börjar hon gråta.
Nu är jag hemma hos Alex och kollar på Trassel. Den är ju för bra!
Vill ni veta något kul?! Jag har lite planer inför nästa vecka, ME LIKE!
På måndag ska vi fira mamma (hon fyller år på tisdag, men hon jobbar då så vi firar henne på måndag istället)
På tisdag ska jag till UMO, sen ska jag till Komvux och träffa en studievägledare.
På onsdag ska jag på möte på arbetsförnedringen.
Och på lördagen kommer det en massör hem till oss.
Okej, det är inte så mycket, men med tanke på hur lite jag brukar ha att göra så är det här jättekul!
Av någon konstig anledning så tror folk att jag är påväg att bli eller är förkyld. Jag förstår inte vad de pratar om, jag är ju bara lite lite snuvig. Näsan är ganska röd och jag nyser ganska mycket, men jag är absolut INTE förkyld.
Ja, nej, nu ska jag koncentrera mig på filmen!

Veckans Planer...

Publicerad 2011-03-07 22:02:24 i Kära Dagbok,

...ser ut på följande vis.
Imorgon ska jag träna, söka lite jobb, en helt vanlig dag helt enkelt. Sen ska jag åka hem till hjärtat för på onsdag ska jag åka ut till Fjärdhundra och hälsa på min kära lilla vän BellaBus. Sen på torsdag åker jag väl tillbaka till Alexander och på fredagen vet jag inte vad jag ska hitta på, men jag gissar på att jag kommer dra ner till stan och köpa något till mamma som fyller år den 15, och sen kommer nog jag och Alex åka ut till Grillby när han kommer hem från jobbet. Sen på lördag ska vi åka till Nynäshamn och fira min moster som fyller 60. Sen får vi se vad som händer och fötter på söndag.
Gissa om jag älskar när jag har planer! Det känns så härligt!

Nästa vecka är det inte lika fullt på schemat, men då har Julia kommit hem från Sälen så då kan jag leka med henne!
Gissa om jag längtar till den 31 mars!!!! Gaaaaaaaaaaw!! Jag längtar så mycket! Det ska bli så kul!! Jag och Julia på äventyr i Göteborg! Det gillas starkt!

 

Nej, nu ska jag ta och krypa ner under täcket och slå igång någon bra film, vet inte vilken dock, men jag kommer säkert på det snart.

Ha de gött!

Natti natti

Helgen!

Publicerad 2011-03-07 14:08:20 i Kära Dagbok,

Helgen har jag spenderat ihop med min älskling.
I lördags var vi barnvakt åt Maleya, så det blev en liten promenad och sen blev det filmkväll hemma hos Sandra.



Igår gjorde vi inte så mycket. Vi kollade på Megamind och The kings speech, sen blev det en kort promenix också.


Nu ska jag ta och träna lite tänkte jag. Sen ska jag fixa mat till gubbarna kommer hem.

Ha de!

 

Idag...

Publicerad 2011-03-03 12:26:17 i Kära Dagbok,

...vaknade fröken morgonpigg kl 8.01. Jag måste ha fått en inbyggd väckarklocka. Jag gick upp och käkade frukost, sen slog jag igång tvättmaskinen, sen slog jag igång spotify och sökte jobb, sen tränade jag lite, sen duschade jag, sen dammsög jag, sen käkade jag lunch, sen diskade jag och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 12.55 så att jag kan gå till bussen som ska ta mig in till Enköping så att jag får träffa min älskling. Så, det var nog allt.

Jag ska väl ta och packa det sista, sen ska jag gå och kissa!


Ha de!

Trevligheter!

Publicerad 2011-03-02 21:39:15 i Kära Dagbok,

Gissa om det var underbart att få träffa Alex i måndags! Jag hade inte träffat honom sen förra tisdagen så jag saknade honom ganska rejält mycket.

I tisdags drog jag hem till Julia och visade upp mitt stativ, sen bokade vi hotell och tågbiljetter till Göteborg! Så den 31 mars drar vi ner till Götet och kommer inte hem förns på söndagen! Det ska bli så jäkla kul! LÄNGTAR!!

Idag träffade jag Bellabus! Alltid lika trevligt! Vi kollade igenom en massa foton och drack lite te, sen blev det en promenix i byn.

By the way! Ni anar inte hur roligt man kan ha med en systemkamera, fjärutlösare och ett stativ! Man kan ha riktigt roligt! Jag och Alex hade väldigt kul ialla fall!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela