Thess Boberg

Jag Älskar Frukost!

Publicerad 2011-01-31 11:24:05 i Kära Dagbok,

Mums! På kvällarna kan jag längta efter frukosten. Jag kan längta efter en skål med yoghurt, russin, flingor och vindruvor. Det är så gott!!! Fast det blir oftast en skål med gröt istället.

Nu ska jag ta och träna lite. Lanefelt såklart! YAY!!!
Sen ska jag ta och packa väskan och åka in till stan.

Ha de!

 

Lika Busig Med Lugg

Publicerad 2011-01-30 15:20:23 i Foton,

Nu har jag lekt lite foton igen..




Tänk va bra min lilla mamma är, men satan va nervös jag var när hon skulle klippa mig. Jag grät till och med! Men nöjd är jag.

Vilken Härlig Dag!

Publicerad 2011-01-29 14:34:56 i Kära Dagbok,

Jag började dagen med en rejäl frukost. Naturell yoghurt med russin, vindruvor och flingor. Sen blev det te och två mackor. MUMS!

Sen tog jag och mamma en promenad runt kyrkan, jag lägger upp lite bilder om en stund.

Sen tränade jag lite med Susan Lanefelt. Hon är ju så jäkla grym!! Jag började använda supergympa dvdn i höstas och jag älskar det! Jag kan inte göra vanliga sit-ups, det är helt omöjligt med tanke på min rygg. Men om jag gör sit-ups på Susans sätt så tränar jag den inre muskulaturen och det går hur fint som helst! Herre gud, kvinnan blir ju 65 år i år! Det kan man inte tro! HON ÄR SÅ GRYM!!

Nu ska jag ta och kolla igenom mina foton!

 

Vi Ska Fotografera!

Publicerad 2011-01-28 10:57:42 i Kära Dagbok,

Jag och Julia var ner till arbetsförnedringen igår, men ja, vad säger man. Vi var på någon baskurs och jag vette fan vad vi skulle dit och göra. Han gick igenom hemsidan och visade saker som jag redan visste.
Sen gick jag hem och väntade på att hjärtat skulle komma hem. När han gjorde det drog vi ner till stan och sen gick vi hem till Sandra och käka lite. Ja, det var så min dag såg ut.

Idag ska jag åka hem till Grillby. Det blir väl lite fotografering och mys med familjen.

Just det!
Jag och Julia har faktiskt fått ett fotografjobb!! Vi ska fota lite på Fröken Röd och sen ska dom bilderna läggas upp på hemsidan. Jävligt naajz faktiskt!


Hopp!

Publicerad 2011-01-27 12:05:57 i Kära Dagbok,

Idag ska jag träffa Julius =) Vi måste ner till arbetsförnedringen på något möte/kurs. Annars har jag inget speciellt planerat. Det blir väl några foton som vanligt.

Thess Leker Vidare..

Publicerad 2011-01-26 18:14:47 i Foton,

Jag träffade Tess en stund, sen har jag fotat lite. Så här kommer några foton plus fotofixen. Miniatyrerna är orginalbilderna.



























Idag...

Publicerad 2011-01-26 11:05:57 i Kära Dagbok,

...är det onsdag, och idag slutar Tess tidigt från skolan, så då kan jag träffa henne en stund. Det var ju ett tag sen. Annars har jag väl inget speciellt för mig. En helt vanlig arbetslösdag helt enkelt.

Visste Ni...

Publicerad 2011-01-24 21:50:33 i Kära Dagbok,

...att jag älskar Skönheten och odjuret?! Det är, enligt mig, den vackraste filmen som har gjorts. Jag älskar den så mycket! Jag vill till och med ha en dotter som heter Belle! Jepp, jag är seriös! Jag har faktiskt tre bra anledningar till det.
1. Belle är en speciell person i Skönheten och odjuret.
2. Min bästa barndomskompis heter Isabella.
3. Belle betyder skönhet/vacker.
Det är ett perfekt namn! Okej, jag vet, det är inte dags för det än, men man måste ju få planera lite ;)

Min Bror Är Så Hemlighetsfull!!!

Publicerad 2011-01-24 18:51:34 i Kära Dagbok,

Nästa tisdag ska jag till husläkaren för er som undrar. Så får vi se om jag får behålla benet eller inte ;)

Idag har jag träffat BellaBus. Och vi har pratat och pratat och pratat och pratat ännu mer. Mycket trevligt!

Jimmy lurade mig. Eller ja, han gjorde det inte med flit. Han sa att han skulle iväg, och då trodde jag att han skulle till Uppsala eller Västerås. Men ja, min bror är väldigt hemlighetsfull vilket jag hatar eftersom att jag är så nyfiken. Han vägrade säga vart han skulle, men han sa att jag kunde följa med. YES tänkte jag, jag kanske får gå in på Ikea!!! Så jag tog med mig väskan och jag packa ner presentkortet från Ikea. Så gick vi ut, men han gick inte till bilen. Så jag förstod ingenting! Så började han gå mot torget. Jag förstod ingenting! Då skulle han sitta vakt på Café flamman!!! VA FAN!! Där ville ju inte jag vara! Så jag gick hem igen. Ibland är det faktiskt jobbigt att vara nyfiken.

Väntan...

Publicerad 2011-01-24 11:25:08 i Kära Dagbok,

Ja, medans jag sitter och väntar på att husläkaren ska ringa så tänkte jag göra ett snabbt inlägg.
Och vad är det för fel på mig då, eftersom att husläkaren ska ringa mig?
Jo, det är så att mina fötter är ganska konstiga. Jag har en fot som är iskall och en som är jättevarm, och min mor tror att jag kan ha fått dålig blodcirkulation. Så det är ju bäst om jag kollar upp det så att det inte blir som för morfar att jag måste amputera benet.


Inatt har jag drömt så mycket konstigt, men jag kan inte komma på någonting nu. Men när jag vaknade vid 8 imorse så kom jag ihåg lite grann ialla fall, men sen när jag vaknade vid 10 så var allt borta.
Nu var det väldigt längesen jag drömde att jag tappade alla tänder, det är ju framsteg ialla fall.

Ja, jag skriver väl lite senare..

Underbara Svenska Låtar!

Publicerad 2011-01-23 22:03:42 i Kära Dagbok,

Tänk att jag alltid lyckas sitta och titta in i skärmen och bara lyssna på musik. Just nu är det bara svensk musik som gäller. Lars Winnerbäck, Carolina Wallin Peréz, Melissa Horn, Cornelis Vreeswijk, och massa annat mumsigt.
Sen såg jag, i bildspelet på skrivbordet, en bild från i midsomras. Satan i gatan vilket mörkt hår jag hade! Det var ju typ svart!

Jag tycker ialla fall att det är en väldigt stor skillnad. Nu vill jag bara att håret ska bli extremt mycket längre. Jag har nämligen en rolig plan, men för att jag ska kunna genomföra den så måste jag ha längre hår! Får se hur lång tid det tar.

Förlåt

Publicerad 2011-01-23 18:40:19 i Kära Dagbok,

Usch vad jag hatar att helgerna går fort! Jag hatar vardagar!! När alla andra är och jobbar eller är i skolan då sitter jag hemma i min ensamhet. Om jag inte är ute och fotar med Julia dvs.
Det sjuka är att jag har all tid i världen till att hitta på saker, men det jag vill göra är att umgås med folk. Tess är skolan på dagarna så vi kan inte ses. Bella jobbar väldigt mycket nu, men henne ska jag träffa imorn =D Det var allt för länge sedan. Isabelle ska jag också träffa i veckan, när hon är ledig dvs. Jojjo jobbar mycket hon också, så vi måste planera när vi ska ses.
Det är Julia och Moa som har tid för mig så det är ju lättast för mig att vara hemma hos Alex, men då hinner jag ju inte träffa varken Bella eller Tess. Det är så trist!! Jag hatar att alltid behöva planera när man ska träffa någon, jag vill ju göra saker spontant.
Så jag vill be om ursäkt till mina vänner som jag inte har träffat på tusen år. Tro mig, jag vill träffa er!! Jag saknar er så sjukt mycket! Men ni är ju faktiskt upptagna på vardagarna så jag vet ju inte när ni har tid. Och det kan ju inte bara vara jag som ska fråga när ni har tid.
Det var faktiskt lättare när man gick i skolan. Man träffade alltid sina vänner då. Okej, jag vill inte tillbaka till skolan, men det var lättare att träffa vännerna då.

Imorgon ska jag träffa Bella! Det var så jäkla längesen, så det ska bli jättekul att träffa henne igen!!
Jag hitta fram en massa gamla bilder på oss. Jag undrar om vi någonsin har varit normala?

Vi har nog alltid varit lite knasiga, men satan va roligt vi har haft!

Igår & Idag

Publicerad 2011-01-22 11:57:09 i Kära Dagbok,

Igår var det fullt upp. Jag tränade, tvättade, bäddade rent i sängen, sen åkte vi till Maxi och storhandlade, sen åkte vi och hämta Alex, sen åkte vi hem och packade upp varorna och sen åkte vi hem till farmor på middag.
Idag är det träning på schemat, sen vet jag inte vad som händer.
Nu ska jag ta och väcka min fina fästman ♥

Tips!

Publicerad 2011-01-21 10:09:49 i Foton,

När alla andra gick och la sig igår kväll tänkte jag kolla på film. Gjorde jag det? Nope, jag kände att jag var så uttråkad. Så vad gjorde jag? Jo, jag tog fram min kamera och började leka med den istället, sen klippte jag ihop bilderna lite.

Fullt normalt, nej kanske inte, men jag hade roligt ialla fall!

Sen tänkte jag att nej, nu ska jag nog sova och det är här mitt tips kommer!!
Har ni svårt att somna på kvällarna. Jag har det när jag inte ska sova med min underbara fästman. Jag bara vrider och vänder på mig och tankarna snurrar runt i huvudet. Så jag brukar lyssna på musik, men nu har jag hittat den bästa musiken att somna till!! Bach! Tänk er att lyssna på Air på väldigt låg volym. Man blir så lugn! Jag somna väldigt snabbt.

Nej, nu ska jag träna lite.

Ha de!

 

Mera Fotofix!

Publicerad 2011-01-20 21:38:55 i Foton,

Det är ju bara skit på dumburken, så ja, då lekte jag med några foton. Ovanligt va?!

I'm Home!

Publicerad 2011-01-20 19:25:10 i Kära Dagbok,

Intervjun gick bra, tror jag ialla fall. Det kändes ju bra. Hon tyckte att jag hade bra svar ialla fall. Så det är bara att hoppas! Nästa vecka får jag reda på om jag får jobbet eller inte!

Idag...

Publicerad 2011-01-20 13:23:34 i Kära Dagbok,

...ska jag iväg på arbetsintervju!!! Hoppas! Hoppas! Hoppas! Hoppas att det går som jag vill!!!

Thess Leker Vidare

Publicerad 2011-01-18 18:18:18 i Foton,

Jag gillar att leka med kameran, sen gillar jag att leka med bilderna också! Jag gillar att leka fotograf helt enkelt.

Helgen!

Publicerad 2011-01-16 16:05:53 i Kära Dagbok,

Jag måste säga att jag hade en ganska bra sista vecka på jobbet. Jag var hemma och var sjuk. Det är ju inte roligt att vara sjuk, men det är ju en bra anledning till att stanna hemma. Dock behöver jag nu sjukintyg för att få någon sjuklön. Men med tanke på vad det kostar att besöka husläkaren och den taskiga lön jag hade så skulle jag bara tjäna någon hundralapp på att fixa ett sjukintyg, så jag hoppar de ;)

Helgen har spenderats i Grillby. I fredags passade jag på att rensa ut min garderob. Jag hade två fina pojkar som var snälla och provade några linnen, men jag får inte lägga upp dom bilderna, tyvärr. Men dom var otroligt söta ialla fall.

Imorgon ska jag åka med min mor till Stockholm. Vi ska hem till mormor och sen ska mamma till skolan.

Sen måste jag träffa Julia i veckan. Vi måste ju ta tag i jobbsökandet.

Nej, snart är det käk, så nu ska jag tacka för mig!

Ha de!

År 2010 Mest Korkade Människa!

Publicerad 2011-01-11 23:05:34 i Låt Filmen Rulla,

Stort grattis till den dumma blondinen Shane Van Dyke som enligt mig är år 2010 mest korkade människa!


Varför är denne man så otroligt korkad då?
Enkelt! James Cameron, en grym regissör, den bästa enligt mig, gjorde filmen Titanic (1997). Filmen blev en stor succé och den fick 11 Oscars + 76 andra priser.
Puckot Shane Van Dyke tyckte väl att det var dags för honom att regissera en film som han dessutom skulle ha huvudrollen i. Titanic 2! Perfekt tänkte han.


Filmens handling då.
Titanic 2 ska ut på sin jungfruresa.
Titanic 2 ska resa ut över Atlanten.
Titanic 2 krockar med ett isberg.
Titanic 2 fylls med vatten.
Titanic 2 sjunker.
Wow! Chockerande! Det hade jag aldrig trott.

Seriöst, göra en uppföljare på Titanic? Hur dum får man vara?! Jag skulle skämmas om jag ställde upp i den här filmen. Snacka om att förnedra sig själv!

Det jag lärde mig av att steppa igenom filmen på 10 minuter var att jag aldrig någonsin ska se en film som Shane Van Dyke har regisserat!

Priset som världshistoriens sämsta regissör går till Shane Van Dyke! GRATTIS!

Fotofix

Publicerad 2011-01-11 13:09:40 i Foton,

Asså shit! Det var längesen jag var så här förkyld! Jag brukar bara bli lite snuvig och få lite hosta, men nu har jag så fruktansvärt ont i näsan, här om natten fick jag så jäkla ont i örat så att jag inte kunde somna, och för en liten stund sen fick jag sån hostattack så jag var nära på att spy. Jag som hade tänkt att jag skulle rensa ut garderoben, men jag tror jag får hålla mig till sängen idag!
JA, jag tycker synd om mig själv! Jag hatar att vara sjuk. Det enda positiva med det här är att jag har en bra anledning till att vara hemma från jobbet ;)

Aja nog med skitsnack!
Igårkväll fixade jag lite foton.


Orginal                                                             Fotofix

Orginal                                                                    Fotofix

Orginal                                                             Fotofix

Orginal                                                                        Fotofix

Orginal                                                                        Fotofix

Orginal                                                                   Fotofix

Orginal                                                                     Fotofix

Orginal

Fotofix


1/1-2011

Publicerad 2011-01-01 18:26:39 i Kära Dagbok,

Jag hade en jättetrevlig kväll igår med mina kära vänner Tess, Julia och Moa. Det blev middag och lite roliga lekar. Tiden gick så jäkla snabbt igår. Ena stunden var klockan 1, andra stunden var hon 5. Men det var en jättemysig kväll. Tack mina underbara vänner ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela