Thess Boberg

2 År Med Min Kärlek

Publicerad 2011-11-29 20:43:38 i Allting&Ingeting,

Idag har jag och Alex varit ett par i två år. Vi har även varit förlovade i ett år.
Älskar dig mest av allt min fina man! Jag älskar hela dig, precis som du är, visst kan det vara jobbigt med dina fisar, men du vore inte du utan dem. Dessutom får du igen när mina fisar stinker.

Nu Har Jag Några Nagelbitande Timmar Framför Mig.

Publicerad 2011-11-27 22:14:59 i Allting&Ingeting,

Den senaste veckan har jag haft ont i ryggen. Lägg märke till att jag säger ont och inte trött. Nu säger jag så för att det här är inte den trötthet jag brukar känna av, det är gör faktiskt på riktigt ont. När jag böjer mig fram känns det annorlunda mot vad det gjort förut. När jag känner på ryggraden känns det annorlunda på en punkt, och det är där det gör ont. Min tanke är att "Nej, skruvarna kan inte gå av efter så här många år". Men när det har gått nästan en vecka och jag fortfarande har ont, då börjar jag faktiskt bli ganska skitnödig.

Nu har jag mailat till Akademiska i hopp om att få kontakt med Anders, så att jag kan få reda på om det är möjligt att skruvarna kan ha gått av. 

Jag kan säga, just nu när jag sitter här är det svårt att hålla mina fingrar stilla. Så nu ber jag till min gud, alltså min morfar, att det inte ska behövas en operation, att det inte är någon fara med min rygg, att allt är som det ska och att ryggen kommer att kännas bättre om bara någon dag. 

Men nu ska jag hålla mig lugn, så jag slår igång ett avsnitt av Grey's (nu har jag börjat på säsong 2) och börjar på en ny mössa.

Natti! Natti!

Mitt Senaste Konstverk

Publicerad 2011-11-27 18:59:28 i Allting&Ingeting,

Gjorde den på typ fem minuter. Har inte bestämt mig om den är klar eller inte, men so far I like it. I och med detta lilla konstverk har jag även kommit på en ny grej jag vill måla, så nu måste jag fixa fler vita tavlor att måla på.



Panik!

Publicerad 2011-11-27 12:36:05 i Allting&Ingeting,

När jag hade kört Lanefelt och det var dags för avslappning, så låg jag på rygg och tittade ner på magen. "Hmm, var mina höftben så här tydliga för några veckor sedan?"
När det var färdigt gick jag till spegeln. "Vänta lite nu, det var längesedan mina nyckelben var så här tydliga" (Jag tycker det ser äckligt ut med tydliga nyckelben. Därför har jag svårt att tycka att dagens modeller är fina, för det enda man tänker på är de där vidriga nycklbenen.)
Jag har ju ätit lite dåligt den här veckan, men jag kan väl inte ha gått ner så mycket, tänkte jag.
På 7 dagar har jag gått ner 2,5 kg. INTE OKEJ! I och för sig vet jag inte när jag vägde mig sist, men när jag gjorde det var det runt 58 kg. 
Nu är det ingen fara så, bara jag håller mig över 55 kg, annars vet jag själv om att jag är lite för smal.

Det roliga är ju att min feta röv fortfarande hänger med. Den tänker inte dela med sig utav några kilon. Så ja, nu ser min kropp väldigt rolig ut enligt mig själv. Smalöverkropp och en gigantisk jätteröv!

Nej, om man ska ta och göra lite julgodis så att man kan gå upp något kilo, eller åtminstonde hålla kvar vikten. 

Ha de! Ha de!

Idag Har Jag Huvudvärk

Publicerad 2011-11-27 10:09:19 i Kära Dagbok,

Vaknade vid 7 i morse och hade så jäkla ont i huvudet. Så jag låg kvar till klockan var runt 9. Fortfarande ont i huvudet. Tur att jag inte planerat något särskilt idag. 
Jag har tänkt att jag ska köra ett pass med Lanerfelt. Visst får man träna även fast man har lite huvudvärk? Jag kan ha fel. 

Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på ett avsnitt och Grey's, hälla i mig massa vatten och försöka bli färdig med en mössa.

BTW, nu är min julstjärna tänd! Första Advent! YAY!

Ha de! Ha de!

Sorry Om Jag Stavar Fel Och Skriver Konstiga Meningar.

Publicerad 2011-11-26 17:32:17 i Kära Dagbok,

Idag har det varit fullt ös sedan klockan 8. Detta är första gången idag som jag sätter mig ner och andas (kl 17)

Idag har jag:
Bäddat rent i sängen.
Dammsugit HELA mitt rum. (Det enda stället jag inte kunnat dammsuga är bakom garderoben)
Dammsugit hela huset.
Tagit bort TV, tv-bänken, alla prylar som var i lådorna.
Rensat massa skitsaker.
Tagit fram mitt stafli.
Hällt i alla garnnystan i en korg.
Dammat.
Ställt fram julsaker.
Hängt upp julstjärnan.
Dammat tavlor och bytt ut några bilder.
Tvättat och hängt två maskiner med tvätt.

Ja, det var nog allt tror jag.
I och med att jag har tagit bort TV, så kunde jag byta förlängningssladd och därmed kunde jag kopla in min vägglampa, som jag inte kunnat använda på över 1 år.
Nu är det dags för matlagning, men först lite foton!

Här är resultatet efter allt slit.















Kvinnan Som Pratar Med Katter!

Publicerad 2011-11-25 22:51:11 i Allting&Ingeting,

Hejsan Hoppsan!
Nu har jag och Tess varit ute och promenerat i över två timmar. Vi har pratat om allt och ingenting. Men på slutet blev vi skrämda av en katt, som jag trodde var en stor jätteråtta. Sedan ville den smeta av sig lite katthår på mina byxor, men då shhha jag iväg den. Guess what, den lyssnade på mig och gick därifrån. Jag är kvinnan som pratar med katter!

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Grey's, har nämligen börjat kolla från säsong 1 så att jag kan se alla avsnitt som jag missat.

BTW!! Jag upptäckte nyss att det har kommit snö till mina Smurfar!! Faan va coolt! 

Natti Natti!

Snart Är Det Den 23 December!

Publicerad 2011-11-25 18:50:54 i Kära Dagbok,

Det innebär att snart är det julafton.
Snart måste man ha köpt alla julklappar.
Snart har jag jobbat min sista dag på Gröngarn. (snyft) Jag önskar att jag fick vara kvar. Jag önskar att jag kunde få fastanställning utan att plugga, men det går ju inte. Visserligen kan jag fortsätta att vikariera då och då, men jag vill ju ha ett schema. Jag vill vara med på APT möten och känna mig som en i gänget. 

Det är inte mycket att göra åt.

Ja, som ni förstår tycker jag att dagarna rullar på för snabbt. Jag hinner inte med allt som jag vill hinna med, så jag får väl glädjas åt det som jag faktiskt hinner med istället.

Ha de! Ha de!

Vem Ska Man Tro På?

Publicerad 2011-11-23 22:17:12 i Åsikter,

Idag har jag fixat de första julklapparna. Skönt att vara igång i god tid.

När jag kom hem slängde jag i mig lite käk, sedan tog jag kassen med paket, inslagningspapper, tejp, snöre, min väska och Titanic, och så gick jag till vardagsrummet och började en liten myskväll för mig själv.
Jag ordnade paketen samtidigt som jag tittade på min favorit film, sedan började jag virka på en ny beställning.

När jag hade sett scénen då kaptenen får en isvarning och han säger att det är ingen fara, de ska öka farten lite till, då började jag tänka. Han har alltså blivit övertalad att öka farten så att de kommer fram snabbare och därmed skapar stora rubriker i tidningarna. Ett litet misstag och detta leder till en katastrof med många döda!

Jag har sedan en lång tid haft väldigt svårt att lita på folk. Jag har alltid i tankarna att man kan inte lita på någon annan än sig själv. Men det känns som att man kan inte leva efter det tänkandet, man måste kunna lita på några i alla fall. Detta skrämmer mig så otroligt mycket. Jag har vissa som jag känner att jag kan lita på, men jag vet att om en av dessa personer gör ett litet misstag, ett litet felsteg, så kan hela livet vändas upp och ner.
Jag försöker att inte tänka på det, men ibland (mycket sällan) ploppar det upp i huvudet att jag kan bli sviken av en vän, en familjemedlem, och vad gör jag då?! Läskigt!

Tänk i Pocahontas.
Tänk om Nakoma inte hade gått bakom ryggen på Pocahontas. Tänk om hon hade låtit bli att gå till Kocoum och berätta om Pocahontas och John Smith. Då hade inte Kocoum blivit skjuten och John Smith hade inte blivit till fånga tagen av indianerna, och då hade han inte blivit skjuten och hemskickat till London, och då kunde han och Pocahontas fått vara lyckligt kära. 
Allt detta på grund av en vän som sviker. 
Läskigt!

Jag tycker faktiskt att det är läskigt att lita på folk, men jag känner att jag kan ju inte heller låta bli. Jag vill ju kunna lita på folk. Ibland kan faktiskt till och med jag vara ganska naiv och tro att alla menar väl och att ingen egentligen vill ljuga. Men efter ett tag kommer jag ju på mig själv att om man mördar någon och menar att det var Guds vilja, då är man faktiskt en lögnare och då menar man inte väl.

Nu låter jag jättenegativ, men det är bara jag som tänker högt och skriver ner det i bloggen. 

Nej, nu ska jag lyssna på Soft Kitty och virka lite till.

Ha de! Ha de!

Nostalgi!

Publicerad 2011-11-20 19:05:46 i Allting&Ingeting,

För ett år sedan var jag och Alex i Thalinad!! Jag längtar tillbaka så otroligt mycket! En hel månad bara jag och Alex, det var så underbart. I och med att jag bor i Grillby på heltid nu, så ses jag och Alex typ aldrig, så jag har panik i huvudet och hjärtat gråter för att jag saknar honom så mycket. Skulle ge vad som helst för att få en månad bara han och jag, en helg skulle ju också gå bra.
Jag har satt ihop några bilder från detta underbara land. Man blir ju bra sugen på att ta en sista minuten.


Dagens Visdomsord

Publicerad 2011-11-20 18:07:29 i Visdomsord,

Det är viktigt att jag ställer upp för mina nära och kära,
men jag får inte glömma bort att ställa upp för mig själv.


Mina Ögonbryn

Publicerad 2011-11-20 18:02:42 i Allting&Ingeting,

Ovärt inlägg, men jag är rastlös och då får man faktiskt göra sådanna inlägg!

Före: ------------------------------------------------------> Efter:

Ursäkta de dåliga bilderna. Men som ni kanske ser så är de lite tunnar, lite mörkare och har lite mer form nu.

Jag är nöjd ialla fall.

Nog med strunt prat!

All In Har Tagit Över Min Plånbok!

Publicerad 2011-11-20 15:33:36 i Kära Dagbok,

Idag åkte jag och mamma till IKEA, SJÄLVA!! Mamma körde och jag satt brevid och sa vilken fil hon skulle välja, TEAMWORK!

Nu har jag även rensat min plånbok på kvitton. Det var Maxi, All in, Coop, All in, H&M, All in, Tempo, All in, Maxi, All in, All in, All in, ALL IN!! Har jag gått och blivit alkoholist?! 

Nu ska jag nog köra ett pass med Lanerfelt, sedan ska Paulo få döda mig lite också!

Ha de! Ha de!


Lördagen Den 19 November

Publicerad 2011-11-19 20:45:59 i Kära Dagbok,

Idag har mamma som sagt tagit körkort.
Efter det åkte vi till Vällingby för att träffa några från släkten.
Det blev jag, mamma, pappa, mormor, Anette, Karin, Helena, Emma, Tomas och Isak. Vi käkade lite och hade trevligt.

När vi kom hem körde jag och mamma lite Lanefelt. 

Och nu märks det att det är höst. Jag blir trött skittidigt, jag har inte samma ork i kroppen och på kvällarna har jag varken ork eller lust att äta mat. Jag äter ju frukost och lunch, men jag har inget sug efter kvällsmat, så då får det bli något lätt för min del.

Nu ska jag fortsätta titta på Så mycket bättre!

Ha de! Ha de!

Breaking Dawn Part 1

Publicerad 2011-11-18 19:48:47 i Låt Filmen Rulla,

Igår var jag och Alex iväg och såg Breaking Dawn. Jag var lite orolig för att jag skulle bli besviken. Men den var bra! Jag ser fram emot att se nästa film och se hur de har gjort den. 

Bellas och Edwards bröllop närmar sig med stormsteg. Hur ska Bellas föräldrar reagera? Kommer hon klara av att gå gången fram utan att ramla? Kommer Jacob någonsin att förlåta henne?

Har man sett de andra Twilight filmerna är denna ett måste! Helt klart sevärd!

Hej!

Publicerad 2011-11-16 21:20:54 i Allting&Ingeting,

Jag är trött!
Jag tycker om den här flugan!
Den rör sig inte.
Jag kan blåsa på den utan att den flyger iväg.
Jag kan till och med peta på den.
Den bajsar inte.
Den låter inte illa.
Jag tycker om det här fotot!
Ja, jag är trött!
Jag lyssnar nämligen på min nya lista på Spotify, Sing "Soft Kitty". Det är en lista med lugn musik som jag kan lyssna på om jag har svårt att somna.
Den funkar!
Snark!


Mama Mia!

Publicerad 2011-11-14 21:05:41 i Kära Dagbok,

Helgen går så galet fort!
Jag och måndagar är inte bästa vänner om man säger så. Jag är trött och irriterad. Det är tur att jag slutar 15 på måndagar, en av mina tidiga dagar.

Efter jobbet gick jag runt på stan och försökte fördriva tiden innan jag skulle till Mias. Det handlade om ca 40 minuter. Jag kollade på klockan typ 57 gånger, MINST! Så jag gick till Mia 10 minuter tidigare, men hon var ledig så jag kunde komma in tidigare. Så nu är mina ögonbryn färgade och plockade. Och jag hade sparat ut mina ögonbryn ganska bra, så det sved kan jag säga. Jag brukar inte vara så känslig när man plockar några strån, men nu plockade hon massvis, så som ni förstår var jag ganska så röd runt ögonbrynen. Fina blev de i alla fall.

När jag kom hem slängde jag i mig lite käk och så slog jag igång Lejonkungen och började virka. Fick en beställning idag, så jag tänkte att det var lika bra att få den gjord och nu är den färdig.

Jag hade tänkt att jag skulle träna, men i och med att jag kom hem ganska sent och var tvungen att virka så får jag skjuta upp det till imorgon.

Ja, så ser mitt liv ut just nu. Det rullar på i samma banor som vanligt.
By the way! Jag älskar min Alex, min mamma, min pappa, min bror, min Tjockis (BellaBus), min Julius, min T2 (Tess), min momo! 
Ja.. That's it!

Ha de! Ha de!

11-11-11

Publicerad 2011-11-11 22:53:17 i Kära Dagbok,

Äntligen helg!
Arbetsveckan är äntligen över!
Jag är bajstrött! I know, gamla kärringen! Men när jag går upp 6.20, ja, då är jag dödstrött när klockan är 22. Dessutom har jag två jobb nu för tiden. På dagarna jobbar jag på förskola och på rasterna och kvällarna tillverkar jag mössor till mina arbetskollegor.

Nu ska jag försöka kolla på någon film, wish me luck!

Halva Veckan Har Gått!

Publicerad 2011-11-09 17:43:35 i Kära Dagbok,

Nu är det bara torsdag och fredag kvar, sedan är det helg! S-K-Ö-N-T-!
Det har varit en jobbig dag idag. Alla ungar har varit upp och ner! Bråk och tårar stup i kvarten. Men, nu är arbetspasset äntligen över. 
Efter jobbet tog jag en promenad med Julia. Det var trevligt.
Nu måste jag sätta igång med min mösstillverkning. Har fått in beställningar idag. JOBBA JOBBA JOBBA!

Veckorna Rullar På I Full Fart!

Publicerad 2011-11-08 18:41:45 i Kära Dagbok,

Nu är Anna i Thailand så jag har gått upp i hennes timmar. Tidiga morgnar och sena kvällar. Så kan det vara. Nu blir det extra sena kvällar eftersom att jag har flyttat hem till mor och far på heltid. Det negativa är att jag och Alex inte träffas lika ofta, vilket är piss och bajs! 
Igår skulle jag gå hem till Alex bara för att vänta på bussen. Men snäll man som man har så envisades han med att han skulle köra mig hem. Så han åkte hem straxt efter 8 igår kväll. Gissa om jag fick separationsångest?! Jag kunde ju inte låta bli att böla.
Han skulle komma hit idag med, men stackarn har ont i magen, så nu fick jag inte träffa honom idag. P-R-U-T-T-!

Jag har egentligen inget vettit att skriva, så nu ska jag inte tråka ut er något mer. Inte idag ialla fall.

Ha de! Ha de!

Förbannade Tequila

Publicerad 2011-11-06 13:51:10 i Foton,

Detta är första gången på tusen år som jag har vaknat med ett litet tugnt huvud. Jävla tequila! Aja, nu har Tess blivit av med sin Tequila oskuld. 
Det märks att mitt huvud är tugnt. Jag förstog först inte hur jag kunde känna av det. Jag drack ju vatten direkt efter och sedan tog jag bara en eller två drinkar. Men sedan kom jag på att vi hade blivit bjudna på shots. Så nu har jag kommit fram till att det inte gjorde något att jag inte vaknade förns halv 11 och det gör inget att jag är seg idag.

Här kommer lite bilder från igår kväll! Tack för en toppenkväll min älskade Gilbert. Och mina fina vänner ;)

























Saturday

Publicerad 2011-11-05 17:22:12 i Kära Dagbok,

Idag är det lördag.
Jag har haft fullt upp kan man säga.. nooot!
Jag och Jimmy har varit till kyrkogården och tänt ljus för morfar, farfar, gammelmormor och alla andra saknade. Jag har virkat en mössa, kollat igenom de sista avsnitten på säsong 2 av The Big Bang Theory. Nu har jag börjat på säsong 3. Och då undrar ni säkert, har hon inte sett alla avsnitt? Jopp det har jag, men jag ville kolla igenom alla avsnitt bara för att.

Snart ska jag fixa mat. Sedan ska jag på date med Gilbert!

Ledig Fredag

Publicerad 2011-11-04 22:53:16 i Kära Dagbok,

Idag har jag haft en semesterdag. Jätteskönt faktiskt!
Jag har rensat ur min garderob. Tre kassar blev det. 
Sedan gick jag och mamma ut på en liten promenix.
Sedan har jag virkat två mössor. En till Alex och en liten barnmössa.

Imorgon ska jag få träffa min älskade vän Gilbert, som jag har saknat honom. Ja, mina kompisar Julia, Moa, Tess, Bella och Johnny följer också med.



Nu ska jag kolla på tredje avsnittet på Big Bang Theory säsong 5! KÄRLEK!

Vecka 44

Publicerad 2011-11-03 13:38:18 i Kära Dagbok,

Nu är det höstlov, det vill säga många barn som är lediga från dagis. Idag hade vi tre barn och var fyra fröknar till frukost. Ja, ganska lugnt som ni kan förstå. Så idag slutade jag tidigare och så tar jag ut en semesterdag imorgon, så nu har jag helg. YAY! 
Ännu mera goda nyheter för min del. Jag har inte haft ont i halsen sedan i morse. Så om jag känner mig själv rätt så kommer jag ha ont i halsen ikväll när jag ska sova och imorgon bitti, alltså kommer halsen kännas bra om bara några dagar! HURRA!!

När Alex kommer hem ska vi åka ut till Grillby och äta med mor och far.
På lördag blir det All In för att fira Moa. Annars ser helgen lugn ut.

Ha de! Ha de!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela