Thess Boberg

Fullt Ös!

Publicerad 2010-08-30 18:51:07 i Kära Dagbok,

Ojojoj! Idag har det varit fullt ös hela dagen. Jag har flyttat ut alla mina grejer till vardagsrummet. Sen när mamma kom hem från jobbet så har vi flyttat massa grejer från deras sovrum och skruvat ner garderob. Och vi upptäckte en massa saker i pappas lådor. Bland annat har vi kommit på att det är han som gör alla inbrott här omkring. Vi har hittat hans rånarluva!

Och jag vet inte vad det är för fel på min familj! De påstår att det ser för jävligt ut i vardagsrummet och att jag har för mycket grejer! Jag förstår inte alls vad de pratar om!

Heart

Publicerad 2010-08-26 20:06:09 i Allting&Ingeting,

Jag har snöat in mig på musik som jag vuxit upp till. Nu är jag helt insöad på Heart. Jag lyssnar på dom jämt nu för tiden. Och jag har kommit fram till att jag skulle vilja ha Ann Wilsons röst! Så jävla cool! Love!

Jag antar att jag har världens bästa pappa att tacka för att han alltid har spelat rock! När jag var 8-13 år så va jag väl mest trött på det. Men ja, när jag vaknade upp ur den där konstiga koman med popmusik insåg jag väl att det inte finns någon musikgenre som slår rock!

Jag säger det jag alltid säger "Jag brås på min far" och det är jag väldigt glad för.

KOLLA!!

Publicerad 2010-08-25 18:56:15 i Kära Dagbok,

Julia kom över och käka lunch med mej idag på jobbet.
Vi beställde mat från Nippon, de va gott =P

Sen visade Julia den här grymt duktiga grabben =D Så jääääävla grym!

Kräftskiva

Publicerad 2010-08-22 11:55:23 i Allting&Ingeting,

Igår var det Mälaren runt och sen på kvällen var det kräftskiva hos Heed.
Ja, det blir inte så mycket bilder. Glömmer ju bort att jag har en kamera så det blir oftast Alexander som tar kort.
Men några bilder blev det ju ialla fall =)

Allt Är Så Underbart!

Publicerad 2010-08-15 20:53:31 i Kära Dagbok,

Så galet! Jag har kört på en 90väg! JAG! Faan va coolt!! Så jävla stolt över mig själv!

Asså jag är så förbannat jävla glad nu!
Jimmys tjejkompis (flickvän?) ska komma hit imorgon, och hon har en jättesöt hund!!! Så jag och hjärtat ska åka hem till Grillby imorgon och så ska vi käka middag hela gänget. Såååå jäkla kul!!
Det gick galant att köra!
Jag har 5 dagar kvar på jobbet.
Jag har den finaste pojkvännen i hela världen!
Det kan nog inte bli bättre än såhär tänker ni, men jo det kan det! Jag har så mycket planer och så mycket att göra nu ett bra tag fram över, så det dröjer inte länge förns det är 3 september då jag och hjärtat ska ner till Göteborg, och sen dröjer det inte länge förns det är november så jag och hjärtat sticker till Thailand i en månad!
Gaaaw! Jag bara älskar mitt liv just nu!

Superskön Promenix

Publicerad 2010-08-15 16:47:06 i Kära Dagbok,

Igårkväll bestämde jag mig för att jag skulle ut och gå. Så jag tog mp3n och stack ut. Så gick jag bort till Vattenparken, sen tänkte jag att det skulle bli så kort om jag gick till stan och hem, så jag gick ut mot Bresse. Sen joggade jag genom allen och sen ner mot stan, ner till Joar, längs åpromenaden och tillbaka, genom Drömparken, upp mot EP, genom Fridegårdsparken, Drottninggatan upp och så hem till Alex. De tog drygt en timme, och satan i gatan va jag svettades! Men jisses vilken härlig promenad det var. Det var inte sista gången jag gick den slingan kan jag säga.

Ikväll ska jag och mammi ut och övningsköra. Wish me luck!!
Nu är det käk här!

Ha de!

Thess Testar

Publicerad 2010-08-14 19:41:52 i Allting&Ingeting,

Mamma tyckte att jag skulle testa att ha mittbena bara några dagar.
Jag stog ut i 3 dagar, jag lyckades aldrig vänja mig vid det, så nu är snebenan tillbaka.
Men man vet aldrig, det kanske blir mittbena någon gång i framtiden, man ska ju aldrig säga aldrig har jag hört ;)

I'm Home!

Publicerad 2010-08-05 21:30:03 i Kära Dagbok,

Utav någon konstig anledning så har jag väldigt lätt för att gråta när jag är hemma. Jag har ingen aning om varför. Kanske saknar jag min familj utan att jag tänker på det.
Jimmy blir alltid så glad när jag kommer hem. Typ jämt när han ska gå ut ur mitt rum tittar han på mig med ledsna ögon och säger "Då går jag nu då" Ännu mera lessen "Hejdå" Idag bestämde jag mig för att jag skulle spela med, så jag lät jättelessen och sa hejdå, bara det att jag lever mig in i rollen så jag börjar gråta på riktigt. Sen börjar jag skratta åt att jag böla och sen började jag stortjuta. Ja, jag är knäpp.

Ja och nu har jag tränat, då kom mamma och pappa hem efter att mamma hade övningskört. Vi började prata om att jag borde övningsköra igen. Som vanligt var jag negativ mot detta. Jag har typ lagt ner det här med körtkort helt och hållet. Men sen sa mamma att om jag inte har något jobb sen i höst så kan jag och pappa övningsköra mer. Men då sa jag att om jag väl kommer igång med att köra så kommer jag säkert vilja ta körkort på en gång och det kommer inte jag att ha några penger till. Men ja, har man världens bästa föräldrar så har man. Mamma sa att de kommer att hjälpa mej med pengarna, bara jag tar körkort. Så ja, okej då, jag ska väl övningsköra mera.

Ja, nej, nu ska jag väl ta min svettiga kropp ner till duschen. Fy satan va äckligt det är att svettas!!

Märsön

Publicerad 2010-08-02 14:33:16 i Allting&Ingeting,

Helgen har spenderats ute på Märsön. Det har varit riktigt mysigt.
Det va jag, hjärtat, Julia, Tess och Bella.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela