Thess Boberg

Helgen

Publicerad 2011-07-31 15:06:56 i Foton,

I fredags åkte jag och Alex iväg på spaweekend i Västerås. Det var min födelsedagspresent till honom. En natt på hotell, två rätters middag och spa. Det var jättemysigt.

Igår kväll var vi ner till torget på krogveckan. Det var trevligt.


Idag fick jag frukost på sängen av min älskling.

Flipped

Publicerad 2011-07-28 10:16:03 i Låt Filmen Rulla,

Igår såg jag Flipped. Den var väldigt söt faktiskt. Den var inte så speciell egentligen, men ändå gillade jag den, för på något sätt var den ju speciell. Jag vet, det låter helt sjukt, men jag tror att för många är det inte någon speciell film, men jag tyckte den var så söt, och den har ju ändå ett budskap, så jag gillade den.
Bryce och hans familj flyttar till ett nytt hus, deras granne blir Julianna och hennes familj. Julianna blir tokkär i Bryce och hon blir helt besatt. Kommer han någonsin att ge henne hennes första kyss eller kommer han att bli tillsammans med hennes värsta fiende Sherry Stalls?
Som sagt, jag tycker den var otroligt söt och jag fastnade på en gång. Helt klart sevärd!


Red Riding Hood

Publicerad 2011-07-27 00:20:35 i Låt Filmen Rulla,

Nu har jag sett Red Riding Hood. Den var faktiskt bra den också. Men väldigt annorlunda som ni kanske förstår.
I en liten by härjar vargen. Vad byborna inte vet är att vargen är en av dem, men vem är det?
Jag lyckades inte lista ut vem vargen var. Som sagt, en bra film, lite annorlunda men helt klart sevärd.


Kära Dagbok

Publicerad 2011-07-26 22:18:12 i Kära Dagbok,

Igår kom momo över. Vi grillade lite och sedan hade vi bara en myskväll.
Idag åkte vi ut mot Fånö så att mormor skulle få gå i skogen, men det var lite för torrt, så vi hittade inga blåbär, men men. Sedan åkte vi till Barkarby och handlade lite småsaker innan vi åkte hem till mormor.

Ja, typ så. Imorgon, om det är fint väder, blir det sjön.
Snart blir det Red Riding Hood för min del. Hoppas den är bra!

Ha de! Ha de!
Puss&Kram! Hejhej!

127 Hours

Publicerad 2011-07-26 21:15:34 i Låt Filmen Rulla,

Nu har jag sett 127 Hours. Den var bra faktiskt. Lite mysko ibland bara, men på ett bra sätt. Och som vanligt, James Franco i mitt hjärta! Han är ju så otrolig. Samma sak i Pineapple Express. Han är ju så jäkla grym!
Aron fastnar vid ett klippblock. Han har lite mat och lite vatten. Ingen vet var han är. Ingen kan hjälpa honom, han har bara sig själv.
Den är alltså baserad på en verklig händelse. James Franco gör ett grymt jobb, så se den bara!


Peep World

Publicerad 2011-07-26 12:00:12 i Låt Filmen Rulla,

Igår kollade jag på Peep World. Jag tyckte den var riktigt rolig faktiskt. Det var ju min humor. Bland annat var det en kille som fick stånd, på grund av vissa omständigheter, sedan skulle han hålla föredrag. Jag kan säga, jag skrattade högt! När jag kollar på komedier själv så brukar jag bara fnissa, men jag kunde inte hålla mig här! Jag skrattade högt! Det var skitkul!
Nathans bok Peep World har gjort succé, vilket är minst sagt jobbigt för hans syskon eftersom att boken handlar om hela familjen Meyerwitz, och de breskrivs inte som den bästa familjen precis. Det blir familjendrama på högsta nivå.
Som sagt, jag tycker den var rolig och absolut sevärd!


Therese Boberg

Publicerad 2011-07-25 12:05:20 i Allting&Ingeting,

Nu har jag döpt om mig på ansiktsboken, så från och med nu så heter jag mitt riktiga namn. Therese Boberg.
Jag har faktiskt börjat presentera mig mer och mer som Therese, det känns lite mer flickigt och lite mer vuxet på något sätt.

Hej Hopp!

Publicerad 2011-07-25 10:45:16 i Kära Dagbok,

Nu har jag inte skrivit sedan onsdags, så nu blir det en snabb sammanfattning.

Onsdag: Sus och Åke kom över, så vi grillade lite, sedan åkte jag hem till hjärtat.
Torsdag: Träffade Julius en stund.
Fredag: Jag, Sandra och Maleya åkte till Västerås en sväng.
Lördag: Alex fixade med bilen hela dagen, så jag städade och senare på kvällen blev det en promenix med Sandra, drygt 7km.
Söndag: Min älskade fyllde 22 bast.

Och nu är det måndag. Nu är jag ute i byn. Snart ska jag träna lite och sedan kommer momo över.

Så! Snabb update alltså!

Yo!

Publicerad 2011-07-20 16:34:55 i Kära Dagbok,

Idag har jag solat en liten stund tills det kom en massa moln. Så det blev bara någon timme. Sedan körde jag en halvtimme med Lanefelt och sedan dansade jag en timme. Svettit värre! Sedan dammsög jag och sedan har jag inte gjort så mycket. Målat naglarna typ.

Snart kommer Sus och Åke så då ska vi fixa lite käk. Sedan ska jag hem till hjärtat.

Kings Of Leon...

Publicerad 2011-07-19 19:41:55 i Music Mitt Strå,

... i mitt hjärta!
Vilket underbart band! Familjen Followill måste vara så galet stolt! Bröderna Followill och deras kusin Matthew Followill. Vilka talanger. Jag älskar dem bara mer och mer för varje dag som går. Var tvungen att göra en lista med bara Kings of leon låtar. En riktigt bra lista kan man säga.
Jag är helt såld till dem! De är så galet jävla bra! KÄRLEK!



Hall Pass

Publicerad 2011-07-18 23:45:51 i Låt Filmen Rulla,

Har sett Hall Pass. Den var helt okej. Vissa grejer var väl lite roliga, men det var ingen speciell film.
Rick får ett fri-kort av sin fru. Han har en hel vecka på sig att göra vad han vill, en hel vecka utan äktenskap. Det får även hans kompis Fred. Kommer de att ligga med andra tjejer eller säger deras samvete ifrån?
Det här är en komedi som man kan räkna ut slutet på, vilket gör att jag blir väldigt uttråkad. Som sagt, vissa roliga scener, men det är inte så att man sitter och asgarvar precis.

This Is Who I Am

Publicerad 2011-07-18 21:26:07 i Foton,

Tänk vad lätt jag har för att fastna i att redigera foton. Vissa ska bli tavlor och vissa ska hamna i ett album och vissa kommer aldrig komma till användning förutom här i bloggen.

Harry Potter

Publicerad 2011-07-17 12:23:02 i Låt Filmen Rulla,

Igår var jag, Alex och Julius iväg och såg Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2. Det var ett bra slut tycker jag. Jag blev mätt på Harry Potter redan efter andra eller tredje filmen, men eftersom att det inte var slut då så ville man ju ändå veta hur det slutade.
Det är sista fighten, vem kommer överleva? Harry eller Voldermort? Eller varför inte båda två? Är Snape god eller ond? Är Malfoy god eller ond? Var Dumbeldor god eller ond?
Som sagt, jag tycker att det var ett bra slut. Absolut sevärd!

Dirty Dancing Official Dance Workout

Publicerad 2011-07-15 11:58:59 i Åsikter,

Om du tycker om att dansa och älskar Dirty Dancing, då jäklar måste du testa det här! Det här är min nya favorit träning!
Nu har jag lärt mig koreografin till Love Man och jag har dansat den typ 10 gånger! Så jävla rolig! Svetten rinner fortfarande.
Visst jag är absolut inte lika smidig som jag var förut, (inte så konstigt i för sig med tanke på att jag har 20 skruvar i ryggen), men det kan jag nog träna upp, hoppas jag.

Det är en liten dansgrupp som har gjort koreografi till fyra låtar från filmen. Love Man, Yes, Do You Love Me och Johnnys Mambo. Vissa steg förekommer även i filmen, men som ni förstår så är det ju inte exakt såhär de dansar i filmen, men fortfarande så är det ju Dirty Dancing känsla. Den kostar 39kr på CDON så det är väl egentligen inget att tveka över. Dans är ju en av de bästa träningsformerna, man tränar hela kroppen och man blir smidig.

Dans!

Publicerad 2011-07-15 11:18:13 i Allting&Ingeting,

Igår fick jag hem min Dirty Dancing Official Workout dvd. Jisses säger jag bara! Nu har jag dansat "Love Man" och svetten bara rinner om mig. Jag som hatar att svettas, men fy faaaaaaan va kul det är att dansa igen! Tror fan att jag ska köra igenom dansen några gånger till! Jag är inte mätt på den än!

The Tourist

Publicerad 2011-07-14 15:52:34 i Låt Filmen Rulla,

Igår kollade jag på The Tourist. Den var ganska bra faktiskt, dock ganska förutsägbar.
Elise har ett förhållande med den efterlyste Alexander Pearce. Den enda kontakten de har nu är genom breven som Alexander skickar till Elise. Hon får ett brev där hon får i uppdrag att ta kontakt någon som ser ut som honom och på så sätt få polis och en gangster liga att tro att det är han. Hon möter Frank, en mattelärare från USA, och hon vänder upp och ner på hans liv. Som sagt en ganska bra film, men om man tänker efter så är det ganska enkelt att förutse hur det ska gå för Elise och Frank. Men det är helt klart en sevärd film, det är ju ändå Johnny Depp.

Jag Och Min Feta Brända Rumpa!

Publicerad 2011-07-14 14:26:07 i Kära Dagbok,

Jaha, så har halv vecka 28 gått också. Usch vad jag hatar att tiden går så fort nu för tiden. Blir det så när man blir äldre? Det kanske ingår, vad vet jag.

I måndags fick jag tillåtelse av Alex att rensa ur hans garderob. (Ja, jag har en konstig hjärna som älskar att rensa garderober) Jag har frågat honom hur länge som helst om jag ska hjälpa honom med det, men han har bara sagt att vi skulle göra det en annan dag, så i måndags frågade jag om jag fick rensa ut den själv men att han fick kolla vad jag slängde och det var okej. Det var en trevlig dag. Äntligen blev det ordning och reda i garderoben och jag hittade fram ett gamalt Cheap Monday linne som jag tog som betalning (Det var ändå för litet för honom, så det var ok)


I tisdags låg jag och solade. Jag tänkte att jag för en gångs skull skulle sola både fram- och baksidan och inte bara framsidan, som jag annars brukar göra. Då kan det ju vara en fördel om man håller sig vaken. Men det gjorde jag ju inte. Det blåste en del i tisdags, så då blev jag inte så jättevarm, då svettades jag inte lika mycket, därmed kunde jag slappna av och det ledde till att jag somnade och det i sin tur ledde till att jag brände mig. ILLA!

Igår skulle jag inte göra samma misstag som på tisdagen. Jag skulle hålla mig vaken så att jag inte brände mig, men den här gången skulle jag bara sola baksida. Men men. Jag måste ju vara ett hopplöst fall, jag somnade inte, men lyckades ändå bränna skinkorna och baksidan låren och ryggen. Att bränna skinkorna är inget jag rekommenderar. Det svider jävligt bra och det gör väldigt ont att sitta.


Idag var jag duktig, jag solade bara en timme, så det bränns inte på framsidan. 
Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag har egentligen ingen lust att göra något alls, men jag blir ju för rastlös om jag bara sitter här.
Så nu ska jag lyfta på mitt feta brända ärsle och göra något!

Ha de! Ha de!
Puss&Kram! Hejhej!

Middag På Böljan Den Blå

Publicerad 2011-07-07 21:33:09 i Kära Dagbok,

Ja, att äta mat ute på sjön är ju inte helt fel. Det är ganska mulligt, som pappa brukar säga.
Morfar var med oss idag också. Vi tror ju bestämt att morfar har blivit en fjäril.
Gissa om jag blev arg på mig själv för att jag inte tog med mig kameran! Hade verkligen behövt den! Mobilkameran är verkligen inte bra, så ni får ursäkta kvalituttan.




Hoppalong!

Publicerad 2011-07-07 14:35:03 i Kära Dagbok,

Jisses! Jag beundrar er som kan ligga still och sola i timmar. En annan är ju van vid att sola ute på sjön och då kommer man inte ifrån solen. När jag är hemma och ska sola kan jag ju gå in titt som tätt. Solen hinner ju inte ta på mig. Jag ligger still i max 20 minuter, om jag ens klarar det. Sedan hittar jag på en ursäkt att gå in, typ gå på toa, käka lunch, fylla på vatten. Jag smiter alltid från solen. Ute på sjön är jag fast i solens strålar så då kan jag slappna av på ett annat sätt.
Jag lyckades sola från 11-13, då med lunch och kisspaus. ILLA!
Sedan drog jag över till Bella så att hon fick en liten födelsedagspresent. Så då fick jag träffa henne en stund. Det är ju aldrig fel.
Nu när jag kom hem skulle jag sola ryggen tänkte jag. Jo tjena du! Jag kan fan inte andas när jag ska ligga på magen. Det går när jag ligger på solbädden i båten, men det är omöjligt att ligga så på altanen.

Oj, vilket gnäll det var på mig då. Hahaha! Det var ju inte det som var meningen.
Snart ska jag och mor börja med maten, så att den är klar tills far och bror kommer hem, för då tar vi vårt pick och pack och sticker ut på böljan den blå! ME LIKE!

Surprise

Publicerad 2011-07-07 10:03:32 i Kära Dagbok,

Igår kom min älskade Alexander över. Visste inte om att han skulle göra det, så jag blev minst sagt skitglad! Vi hade inte träffats sedan söndags så jag saknade honom på tok för mycket.

Nu tänkte jag åka ett varv med dammsugaren innan jag slänger mig i solstolen. Jag hoppas verkligen att alla feta moln håller sig borta idag!

Ha de! Ha de!
Puss&Kram! Hejhej!

Jag Hatar Moln!

Publicerad 2011-07-06 11:07:24 i Kära Dagbok,

Jag gick upp strax före 9 i morse och det var inte ett enda moln på himlen! HURRA! Tänkte jag, äntligen ska jag få lite färg på kroppen. Jag slängde i mig frukost, ställde ut solstolen, smorde in mig, fyllde på vattenflaskan och sprayflaskan, så halv 10 kom jag ut. Vad såg jag då? Jo en jävla massa moln. Jag låg max 5 minuter så var solen gömd bakom ett fläskigt moln. Så jag gick och kollade hur det såg ut på hilmen. Hopplöst! För mycket moln för att jag ska kunna ligga still och sola.
Så det var bara att gå in och duscha av sig oljan, sedan tränade jag och nu sitter jag är och är fast i musiken.
Jag hoppas verkligen att Klart.se har rätt när de säger att det ska vara soligt imorgon!


Ha de! Ha de!
Puss&Kram! Hejhej!

Cyrus

Publicerad 2011-07-06 11:01:29 i Låt Filmen Rulla,

Igår såg jag Cyrus innan jag skulle sova. Den var helt okej rolig, men inge speciell. Jag satt mest och tänkte på hur jävla fet Jonah Hill är och att han antaglien kommer dö en på tok för tidig död, vilket är så sjukt synd med tanke på att han är en duktig skådis.
John och Molly träffas på en fest och de har sex. Sedan börjar de träffas mer och mer. John hälsar på hos Molly och då får han träffa hennes son Cyrus, 21 år. Molly och Cyrus har en minst sagt udda relation vilket gör det väldigt svårt för Cyrus att acceptera John. 
Den är ganska rolig, men om ni ska se den, försök att inte tänka på hur fet Jonah är.

Priest

Publicerad 2011-07-05 21:59:53 i Låt Filmen Rulla,

Nu har jag sett Priest. Den var helt okej, men inge speciell. Det räcker med om man ser den en gång. Det är inget måste heller. Dock är det många bra skådespelare med.
En präst ska rädda en flicka från vampyrer. Om det blir en uppföljare ska han väl rädda hela världen från vampyrer.
Mycket action, men som sagt, för mig var den inte speciell.

Tisdag

Publicerad 2011-07-05 17:03:14 i Kära Dagbok,

Idag åkte jag och mamma hem till mormor. Mysigt. Nu är vi hemma och jag är så konstigt trött. Fast det sjukaste är att JAG inte är hungrig. Mysko! Jag som alltid är hungrig känner mig inte ett dugg sugen på mat och matosen är inte god alls. Det får nog dröja några timmar innan jag käkar.

Tror faktiskt att jag ska kolla på film nu, kanske inte det smartaste när jag redan är trött, men jag orkar inte göra så mycket annat.

Ha de! Ha de!
Puss&Kram! HejHej!

I Love Music

Publicerad 2011-07-04 22:14:32 i Music Mitt Strå,

Satan i gatan. Nu fastnade jag i musikens värld, som vanligt det vill säga. Jag har suttit inne på Spotify sedan 6-tiden. Klockan är 10 nu.
Vad har jag gjort egentligen?

Jo, jag har rensat min "Godingar" lista, som nu mera heter "För Mycket Av Det Goda". Ni kanske förstår varför. Det är 371 låtar och då har jag ändå rensat ur väldigt, väldigt mycket.

Sedan råkade jag ta bort min "Skönt" lista, vilket i och för sig var väldigt bra, för jag behövde rensa den också. Så nu innehåller listan "Lugna Sköna Stunder" 51 låtar. Får se hur länge jag lyckas hålla den här listan under 300 låtar.

Det har även tillkommit en lista som jag döpte till "So Damn Happy". Den innehåller låtar som jag blir glad av och som jag blir jävligt pepp av när jag redan är på bra humör. 52 härliga låtar.

Har ännu en ny lista, "Going Somewhere?". En, enligt mig, perfekt lista när man sitter på bussen, tåget eller i bilen, ja när man ska åka någonstans helt enkelt. Den innehåller 90 låtar, listan börjar lugnt med Kings of Leons Milk och Pyro, sedan slutar den med Bullet for My Valetines Tears Don't Fall. Det är alltså låtar som passar perfekt om jag skulle köra bil. Jag börjar lugnt och sedan är det gasen i botten!


JAG ÄLSKAR MUSIK!!
Men, jag måste säga att det är lite jobbigt att hela tiden fastna i musik. Jag kan ju bara sitta och stirra in i skärmen och bara lyssna på musik i flera timmar. Jag hamnar i en helt annan värld. Musik är som en drog för mig, jag blir så galet jävla beroende och sedan har jag svårt att sluta lyssna.

Men nu ska jag faktiskt försöka ta mig ut till badrummet och borsta gaddarna, sedan ska jag kolla på film. Får se om jag lyckas med detta.


Godnatt!

Filmer Jag Glömt Att Skriva Om

Publicerad 2011-07-04 15:48:25 i Låt Filmen Rulla,

Black Swan
Hel mysko film. Vet inte riktigt vad jag tycker om den. Jag trodde att den skulle vara riktigt bra, men nja, den var mest mysko. En ballerina som pressar sig själv till att vara perfekt när det gäller baletten. Detta resulterar i hallucinationer och kaos. Natalie spelar ju väldigt bra ialla fall, så det är väl hon som räddar filmen.


Hanna
Ännu en hel mysko film. Jag kan inte bestämma mig om jag tycker den är bra eller inte. Storyn i sig är ju bra, men jag vet inte, den är konstig.
Det är en ung tjej som blivit tränad av sin pappa till att bli den bästa "agenten" (eller vad man nu ska säga). Hon blir tränad till att döda. När hon blivit stor nog ska hon ut i världen och där är det en kvinna som vill döda henne.
Det är ju en ganska bra story, men jag vet inte om det håller. Vissa filmer kan man se flera gånger, men den här räcker om man ser den en gång.

Igår...

Publicerad 2011-07-04 14:11:50 i Kära Dagbok,

...drog jag, Alex, Jimmy och Jessica iväg och bowlade och spelade minigolf. Jag förlorade som vanligt! BAJS!







Water For Elephants

Publicerad 2011-07-03 18:46:34 i Låt Filmen Rulla,

Nu har jag sett Water For Elephants. Den var faktiskt bra. Ganska hemsk ibland dock. Helt klart sevärd.
En dramafilm som utspelar sig på 30-talet. Det är kärlek, svartsjuka och en elak djurplågare som man bara vill spy på. Men ja, jag gillar den.

Jag Måste Bara Säga...

Publicerad 2011-07-03 12:11:38 i Foton,

...att jag älskar mina snickarbyxor! Jag var så glad när jag hade på mig dem igår kväll, så jag busade lite med kameran, och här blev resultatet.





Disturbia

Publicerad 2011-07-02 00:21:16 i Låt Filmen Rulla,

Jag drog över till Tess och kollade på Disturbia, for old times sake. Vi kollade inte så mycket på filmen, eller jo, vi kollade på filmen, men vi pratade en del också. Vi kan ju replikerna, så det räcker med att KOLLA på filmen och inte lyssna, förutom på vissa saker det vill säga.
Man kan inte se den här filmen för många gånger, det är helt omöjligt, den är så underbar! 



Mama I Love You

Publicerad 2011-07-01 19:40:25 i Allting&Ingeting,

Jag är ju hopplös! Varje gång jag hör Spice girls "Mama" blir jag tårögd. Den stämmer verkligen in på mig och min mor. Förut var jag inte världens snällaste och jag tyckte att mamma var skitgrinig mot mig, då fattade jag inte att det var jag som var störd och allt hon gjorde var att älska mig.
Texten är underbar och drygt 10 år efter att den har kommit ut så kan jag inte tröttna på den!


She used to be my only enemy and never let me free 
Catching me in places that I know I shouldn't be 
Every other day I crossed the line 
I didn't mean to be so bad 
I never thought you would become the friend I never had


Back then I didn't know why 
Why you were misunderstood
So now I see through your eyes 
All that you did was love


Mama I love you 
Mama I care 
Mama I love you 
Mama my friend


I didn't want to hear it then but 
I'm not ashamed to say it now 
Every little thing you said and did was right for me

I had a lot of time to think about, about the way I used to be 
Never had a sense of my responsibility 


Jag älskar min mamma!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela