Thess Boberg

Salstenta och Bilköp

Publicerad 2012-11-25 11:56:07 i Kära Dagbok,

Igår skrev jag salstenta. Jag har ställt in mig på att skriva omtenta, jag litar inte på att jag har gett de svaren som lärarna vill ha. Visst, jag svarade på allt, och jag vet att jag har förklarat olika begrepp på rätt sätt, men jag kan ändå inte lita på att de ger mig full poäng. Så senast 19 december får jag svar på hur det gick. Can't wait!
 
Igår åkte vi och köpte ny bil också. Både jag och Alex var trötta på att åka runt i skrotbilar, så nu har vi köpt en Clio från 2005. Billig i inköp, billig skatt och försäkring och bensinsnål. En billig bil helt enkelt, men ändå fin och stabil. Me like!
 
Idag är det julmarknad i Härkeberga, mysigt! Snart får jag julpynta här hemma! LYCKLIG! Jag längtar så himla mycket till nästa söndag, då det är första advent. Ska bli så otroligt mysigt att få vara med min man och fira advent. 
 
Trots sömnproblem och andra tecken på utbrändhet är jag glad. Jag är inte helt återställd, men jag är på god väg. 
 
Ha de! Ha de!
 

Det går bra nu!

Publicerad 2012-11-16 21:34:59 i Kära Dagbok,

Den här veckan har jag fått reda på 3 riktigt trevliga resultat. 
Bild: VG
Musik: VG
Litteratursamtal: VG
Det är alltid kul att bli godkänd, men att få högsta betyg ger en extra kick och man känner sig grym!
 
Jag behövde verkligen dessa resultaten. Jag har stressat så mycket, så enligt vårdguiden har jag tecken på att vara utbränd. Inte så roligt. Det värsta är min trötthet. Jag sover dåligt och när jag är vaken är jag så sjukt slut. Tänk er att ha 40 graders feber, då är man ju ganska trött. Dubbla det, ta bort febern men spara tröttheten. ILLA! Så igår valde jag att strunta i pluggandet. Idag var jag på en föreläsning mellan 9-12. Men sedan har jag valt att inte plugga. Jag måste få vila psyket så att jag KAN ta in tentaplugg. Har nämligen tenta nästa lördag.
Trots utmattningen är jag så sjukt glad över att allt slit ger resultat!
 
Ha en trevlig helg gott folk!
 

Helg

Publicerad 2012-11-09 12:52:22 i Allting&Ingeting,

Idag hade jag en föreläsning mellan 8.15 - 10. Så jag gick upp 5.45 imorse, vilket är omänskligt tidigt enkligt mig. Men, det är smällar man får ta när man valt att pendla.
Nu längtar jag tills mannen min kommer hem så att vi kan gosa.
Imorgon ska vi åka hem till Grillby och titta när pappa och Jimmy jagar en boll, manligt. Nej, men skämt o sido. Innebandy är nog den sporten som jag faktiskt förstår mig på, visserligen har Jimmy och pappa alltid spelat det, så jag har ju sett en del matcher i mina dagar. Men imorgon blir det första gången som Alex får se dem spela. 

Tänk. Sedan jag och Alex flyttade älskar jag att åka hem till Grillby. Jag och Alex har ett hem här i Enköping, men Grillby det är som är HEMMA för mig. Det spelar nog ingen roll vilken stad jag flyttar till. Grillby kommer alltid att vara mitt hem. Fast det bästa med Grillby det är att mina föräldrar finns där. De är de finaste och bästa människorna i hela världen.
 

OH MY GOD! I'M ALIVE!

Publicerad 2012-11-08 20:28:28 i Allting&Ingeting,

Ojojoj nu har jag inte skrivit sedan Augusti. What the FUCK!
Men vad gör det? Jag har helt enkelt inte haft varken tid eller lust. Det är sjukt körigt i skolan och har varit det sedan September, detta har gjort att jag varit väldigt stressad och skulle jag ha skrivit här skulle det troligen vara mestadels negativa inlägg. Sådant man inte vill läsa om helt enkelt!

Så här är jag igen! Matglad, pratglad, sit-ups- och tuttbesatt, still the same.
Just nu känns det som att jag har koll på pluggandet, men motivationen är borta och just nu vill jag sadla om och bli barnboksförfattare. Jag vill bli Astrid Lindgren helt enkelt. Vilken kvinna! Vila i frid.
Jag är fortfarande kär i min Alex. Visst, vi har våra gnabb och det går upp och ner, men vi blir bara starkare och starkare och jag älskar honom mer och mer. Ibland får jag den där nykärskänslan, ni vet när det pirrar i hela kroppen bara vid tanken på en viss person. Han är mitt livs stora kärlek och snart firar vi 3 år som par och 2 år som förlovade.
Jag längtar tills jag får julpynta. Dock vill jag inte ha vinter och kallt. Men jag vill julpynta och julbaka. Jag längtar till den 23/12 då jag ska hem till mamma och pappa för att käka taccos och ha uppesittarkväll. Sedan ska jag vakna upp på julaftonsmorgon hemma i mitt gamla rum. Det ska bli så mysigt. 

Nej, nu ska jag fortsätta titta på TV. Jag har blivit förälskad i tjockisprogram. Just nu kollar jag på Aldrig mera fet på 3an, men på morgonen kollar jag gärna på Biggest Loser. Jag skulle så gärna vilja träna med Bob och Jillian. De kör ju verkligen slut på tjockisarna. Jag vill ju också bli så slut och så svettig. Fatta coolt! 

Ha de! Ha de!
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela