Thess Boberg

Eclipse

Publicerad 2010-06-30 15:00:41 i ,

Ikväll smäller det!!!
Jag, Alexander, Julia, Tess, Jasse, Jonna, Sandra och Moa om hon hinner ska gå och se Eclipse ikväll =D Wiiiiiiiiiiiiiiiie!! Jisses va jag längtar! All ledig tid jag har spenderar jag till att kolla på trailers ;D höhöhö!


Ja, så nu får klockan ticka på lite snabbare! Jag vill se den NU!!!!!!

Midsommarhelgen

Publicerad 2010-06-28 21:34:21 i Kära Dagbok,

Helloj!

I fredags var det midsommarafton. Jag jobbade fram till 2. Sen drog jag, Alexander och Julia hem till Grillby. Sen drog vi hem till Tess för att fira denna afton.
De blev en lika rolig midsommar som vanligt. Lekar, grillning, dricka. Super trevligt!


I lördags var det tänkt att vi skulle dra ut på sjön. Men det var så mulet och blåsigt på morgonen så det blev inte så. Det blev en lugn dag istället. Lite kubbspel.

I söndags jobbade jag fram till 3. Familjen va ute på sjön dom lyckoostarna! Jag va ju inte lite avis! Men sen när jag hade slutat åkte dom och hämta mej så att jag också fick komma ut på sjön en stund.
Hjärtat åkte vattenskidor för första gången.
Bror min va lika duktig som vanligt.
Ja, det var den helgen det.

Ha de!

Min Dag!

Publicerad 2010-06-23 18:16:40 i Kära Dagbok,

Hellojsan!

Jag gick upp 8 i morse! Jo de är faktist sant! Jag är ledig och gick upp tidigt! Men jag skulle med morgonbussen hem till Grillby för jag skulle träna och sola. Sen färga mamma håret på mej. Sen har jag träffat Tess ;) Snart ska jag åka hem till hjärtat ♥

Hur blev håret då?
De blev mörkare =)

Före:

Efter:


Nu ska jag måla mina naglar, sen måste jag dra!

Ha de!

Sooooooool!

Publicerad 2010-06-22 12:43:41 i Kära Dagbok,

Helloj!
Jag ligger ute på altanen och steker lite i solen å lyssnar på min underbara spellista med svenska låtar. Men nu när solen gömmer sig bakom molnet passar jag på att blogga lite snabbt ;)
Dagens planer. Jag ska ligga och sola en stund till, sen ska jag träna, sen ska jag käka lunch och sen ska jag åka hem till min underbara pojkvän ;) Ja, så blir det väl en promenix ikväll ;)
Morgondagens planer ser ungefär likadana ut. Jag ska åka hem och träna lite, sola om det är fint, sen har jag tänkt att åka hem till hjärtat igen =)

Åhååå! Nu kommer solen fram igen =D

Ha de!!

Kilafors

Publicerad 2010-06-21 19:47:18 i Kära Dagbok,

Helloj!

Helgen har spenderats uppe i Kilafors hos Alexanders mormor och morfar. Jag, Alexander och Sandra åkte upp efter jobbet i fredags. Det har varit en mysig helg =) Det blev lite fiske, sen titta vi lite på bröllopet, så fick jag se Kilafors ;) Ja typ det.

Jobb Och Bus Med Kameran!

Publicerad 2010-06-17 22:32:10 i Kära Dagbok,

Helloj!

Det är fullt ös på turistbyrån!
Skitkul verkligen!

Vad har jag gjort mer än att jobba. Ja, inte så mycket. Jag slutar 18 så man orkar inte göra så mycket efter det. Men i tisdags drog jag hem till hjärtat ♥ det blev middag hemma hos Sandra och sen drog jag och Alexander ut på en liten promenix. Igår var jag ute med Tess en sväng i byn. Idag hämtade mamma och pappa upp mej efter jobbet så drog vi iväg och handla, sen kom jag hem och har inte gjort mycket alls. Käkat, bokat biljetter till Eclipse!!! Sen har jag lekt lite med min kamera!
YAY! Jag har tagit lite egobilder igen! Stolt! XP





Höhöhö, skojjit XD
Jag bara ÄLSKAR min nya kamera!!!

Åh jag måste ju lägga upp en film på fejjan! Jag har filmat under vatten =D De e jävligt naajz!!

Slut På Ledigheten

Publicerad 2010-06-13 21:07:30 i Allting&Ingeting,

Helloj!

Jag gick in på IMDB bara för att de va så längesen jag va in där. Gissa va jag hitta då! Dom har börjat filma den fjärde Pirates of the Caribbean filmen. On Stranger Tides. Den kommer ut den 20 maj 2011. Johnny Depp och Geoffrey Rush kommer vara med. Dessutom kommer Penélope Cruz att vara med. Dock kommer varken Keira Knightley eller Orlando Bloom att vara med. Jag kommer självklart att vilja se den, men jag tror inte att det kommer vara nå vidare bra. Tyvärr.


Imorgon är det första dagen på sommarjobbet. Här kommer turistvärdinnan Thess ;P
Ja, annars är det väl inget speciellt ;)

Idag

Publicerad 2010-06-11 15:43:46 i Kära Dagbok,

Hellöj!

Idag har jag lunchat med Julia =) Sen drog vi ner till arbetsförmedlingen, men eftersom att båda har jobb i sommar så tyckte hon som vi pratade med att vi skulle skriva in oss efter sommaren, och de tyckte ju vi också, så de va ju bra! =)

Ja, nu är jag hemma i byn och jag ska väl träna lite snart, sen ska jag jobba ikväll =( Bläääääääää! Vi ska tydligen börja med dresscode på Joar nu... jippi... svarta byxor, vit skjorta.. oj så färgglatt och roligt.. oj så snyggt.. eller inte!
Är inte så glad på Joar just nu. Mina kamrater som jobbar i garderoben är inte så glada på Joar just nu. Men det problemet kommer vi ha löst inom några månader ;)

Jaha, nahe, om jag ska ta och börja träna lite nu kanske ;)

Ha de!

Dagen!

Publicerad 2010-06-07 15:43:34 i Kära Dagbok,

Kan berätta lite kort om dagen =)
Har käkat lunch med Julia idag, sen gick vi lite på stan, mysigt =) Sen kom jag på att jag hade glömt lite grejer hemma så jag va tvungen att åka hem och fixa de. Så ja, nu e jag hemma i byn, fast jag ska in till stan snart igen =)

Ja, de är väl vad jag har gjort än så länge =)

Ååh jag är så glad över min kamera!! Jag ska börja dokumentera mitt liv nu ;D Fick en söt liten bok av Alexander och hans familj som jag ska sätta in lite bilder i ;) så nu ska jag börja ta massor med kort! Jag tror i för sig att min underbara pojkvän kommer att hålla i kameran mer än mej, men de e ju fortfarande min kamera ;)

Studenten!

Publicerad 2010-06-06 15:24:53 i Allting&Ingeting,

Asså shiiiit! Jag kan inte fatta att jag har tagit studenten! Helt galet! Jag ska inte gå till skolan igen! Jag behöver inte plugga! (Om jag inte pluggar vidare dvs) Det känns helt sjukt! 6 år som jag verkligen har gått inför skolan är nu över! Nu slipper jag hela tiden tänka på sånt som jag skulle behöva plugga på. Jag kommer kunna vara ledig! Det är helt jävla underbart!

Dagen började med champagnefrukost hemma hos Alexsandra. Sen gick vi till kyrkan. Sen drog vi hem till Alexsandra en stund till. Sen var det dags för fotografering. Sen va de lunch nere på skolan. Sen kommer vi till det roliga, som jag skulle göra vad som helst för att få göra en gång till, vi åkte i vår otroligt snygga studentvagn! Vi fick punka redan första varvet, men tydligen var vi en av de klasserna som hördes mest ;P En liten punktering stoppade inte Hp3 från att vara lika grymma som vanligt ;P
Sen gick vi tåget. Sen va de studentmottagning hemma i byn. Mina nära och kära kom dit såklart =) Sen på kvällen var jag så galet trött. Men nästan hela klassen samlades hemma hos Gurra och sen drog vi till Joar.
Dagen var helt jävla underbar! Så sjukt jävla kul! =D






The Blue Pearl

Publicerad 2010-06-01 16:53:02 i Kära Dagbok,

Igår va de poängjakten! Team The Blue Pearl var riktigt grymma måste jag säga. Satan i gatan va duktiga vi va! Jag var en porrstjärna, Bella var en simmare, Berza va en jättebebis, Julia var neutral och Moa var Turbankvinnan ;D En gooo blandning!

Jag har fått cirkus 15 myggbett sen jag fick stå i kort kjol och linne bland alla myggen. Inte så trevligt.
Men aja, de va de värt. De va jäkligt kul!

Idag har jag varit ledig, imorgon är jag ledig, på torsdag är jag ledig och på fredag smäller det! STUDENTEN!!

Ska träffa TvillingTess om en stund =)
Imorgon ska jag till skolan och hämta böckerna. Sen ska vi hem till Jessi och fixa med kärran.
Torsdag ska jag upp tidigt och åka hem och fixa massa inför den stora dagen!

Ja, de var väl det jag ville säga =)

Ha de!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela