Thess Boberg

Jag Är Så Glad!

Publicerad 2010-11-18 11:24:46 i Kära Dagbok,

Jag kan inte fatta det!! Imorgon är det den 19 november!! Jag och Alex har räknat ner sen det var 200 dagar kvar! Nu är det EN dag kvar!!! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!! Det är helt sjukt!! Gaaaaaaaaaaaaaaw!! Va jag längtar!! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

Två Otroligt Söta Vänner

Publicerad 2010-11-16 16:19:46 i Kära Dagbok,

Jisses! Jag kan inte fatta att jag och hjärtat åker till Thailand på fredag!! Det är helt sjukt!! Det ska bli sååååå härligt!! Mamma och pappa kommer bli så chockade att vi kommer ner tidigare än vad dom trodde. Dom åkte i torsdags och både mamma och jag grät floder. Hon tyckte att Alex och jag hade väldigt dålig planering för att vi inte skulle åke ner förns den 25. Det är helt sjukt att vi kunnat hålla det hemligt så länge.

Igår träffade jag Julia och Moa. Dom ville träffa mig innan jag skulle åka. Dom är för söta!! Jag fick 3 böcker och en solkräm! Jag hade inte räknat med att få något alls, jag trodde bara att vi skulle ut och käka. Men, har man dom finaste vännerna så har man! Ni är bäst!!

Vinter

Publicerad 2010-11-10 13:46:54 i Foton,

Jag vet inte om ni har tänkt på det, men det är snö ute. Så ja, jag tänkte det är ju lika bra att gå ut och fota lite.

Prutt

Publicerad 2010-11-08 18:24:05 i Foton,

Nu var det en vecka sen jag skrev sist. Men jag har inte så mycket att skriva just nu. Dagarna går väldigt långsamt, men nu är det inte långt kvar tills jag och min underbara Alexander åker till Thailand ♥

Ja, jag har inte så mycket att säga egentligen, tänkte bara lägga upp lite foton som jag tog förra veckan.

Halloween!

Publicerad 2010-11-01 14:25:06 i Kära Dagbok,

I lördags firade vi Moa med en halloweenfest hemma hos Emma. Sen drog vi ut på Joar. De blev en väldigt rolig kväll, visserligen var jag förbannad och lessen när jag drog hem, men annars var de en finfin kväll!

De blev mest bilder från början av kvällen, men men, de blev några bilder ialla fall =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela