Thess Boberg

Fotofix

Publicerad 2011-10-29 18:41:39 i Foton,

Här kommer lite foton från fredags. Det blev ingen bra bild, bara dugliga, om ens det. Riktigt dåliga foton enligt mig. De som blev dugliga går inte ens att lägga upp eftersom att de är större än 8mb. 









Fy Fy På Dig Thess!

Publicerad 2011-10-29 16:59:49 i Kära Dagbok,

Nu har jag varit slarvig med att skriva. Jag skyller på att jag har varit trött efter jobbet och helt enkelt inte orkat slå igång datorn.

Måndag - Torsdag har jag typ bara jobbat och sovit känns det som. Det har inte hänt så mycket annat. Har inte haft så mycket ork eftersom att jag fortfarande är förkyld. Snart två månader nu. Prutt!

Igår åkte jag och Julia till Västerås och shoppade. Det blev även några få foton på den fina höstnaturen, men det var ju så tråkigt väder och vi hade tunga kassar och då är det inte lika roligt att fotografera.
Jag hade tänkt att jag skulle köpa lite julklappar, men eftersom att jag inte kommit på vad jag ska köpa till någon och med tanke på att jag inte köpt ett enda klädesplag till mig själv sedan Juni/Juli så blev det bara kläder till mig själv och en t-shirt till Alex. Hela kalaset gick på över 2000 kr. Det svider lite, men jag tycker att jag förtjänar det, så jag är inte bitter.

Ann fyllde år igår, så hon fick en spikmatta av mig och Alex. 
Ikväll ska vi åka in och käka lite smörgåstårta.

Imorgon ska vi åka och hälsa på lilla mormor. Hon fyllde år den 12 så nu är det dags att hon får sitt paket.

Nu ska jag fixa lite foton från igår. Jag lägger upp dem när de är klara.

Ha de! Ha de!

Överraskning Under Badkaret

Publicerad 2011-10-23 14:59:22 i Allting&Ingeting,

Nu har pappa och Jimmy lyft ut badkaret. Vi misstänkte innan att det skulle ligga något där under. Någon studsboll eller kula eller liknande. Vi hade nämligen ett hål så man kunde se in under badkaret och när brukade jag titta in och ibland gömde jag saker där. Så nu var vi nyfikna på vad jag hade kastat in där.

Guess what! Jag hade kastat in toapapper. Jodå, jag har alltid varit störd. Om det var använt papper eller inte, det har vi ingen aning om, men vi är alla säkra på att det är jag som har kastat in det.

Hej Hej Ovärt Inlägg Kommer Här!

Publicerad 2011-10-22 22:33:20 i Kära Dagbok,

Nu har jag precis kommit hem från en promenix med Tess. Nästan två timmar. Det blev en sväng runt kyrkan. Det var mörkt vill jag lova. Men Tess hade ficklampa i telefonen så vi klarade oss fint. 

Idag har jag tagit tre doser med Bromex (tror jag att det hette) det ska vara slemlösande, så jag hoppas verkligen att jag kan få sova mer än 4 timmar i natt.

Det svider i min näsa för att jag har snytit mig så mycket. Kan man ha på idominsalva? Jag har nämligen ingen annan salva i rummet och jag orkar inte gräva i kartongerna efter någon annan salva.

Helt ovärt inlägg, men men

Ha de! Ha de!
....

Och så kommer jag på 20 minuter senare att man kanske ska tycka på spara & publicera...

Hej! Jag Kan Seriöst Inte Prata...

Publicerad 2011-10-22 14:08:40 i Kära Dagbok,

...för jag får hostattacker! Pratar jag för mycket får jag hostattacker så att jag hostar i minst fem minuter. 
Först ringer Dennis. Hostattack! Sedan hostade jag i minst fem minuter. Sedan går det max fem minuter så ringer farmor. Hostattack! Host. Host. Host.
Så nästa person som ringer kommer att få svaret: Hej! Jag kan inte prata för jag får hostattacker. Skicka sms istället.

Har suttit och läst lite ur morfars dagböcker. Han skrev dagbok från 1 Jan 1960 - 13 Aug 2006. Jag har inte läst allt. Jag läste lite från 1963, då mamma föddes. 1989 och 1991 då Jimmy och jag föddes. 2001 då han fick amputera benet. Då sprutade tårarna. 11 Aug 2006 skrev han att mormor, mamma, jag, Jimmy, Anette, Karin, Helena och Emma åkte på kryssning. Den 12 stod det inget. Sedan var det tomt. 
Jag fattar inte att det är så jobbigt att läsa det här när det har gått fem år sedan han dog. Men det är riktigt jobbigt. Både jag och mamma gråter när vi pratar om morfar. Det var världens bästa morfar och han kommer alltid att finnas i mitt hjärta! ♥

Nej, nu ska jag och mamma ta en liten promenix. Så man slipper höra allt oväsen från badrummet. Och nej, det är inte pappa som sitter och skiter den här gången, nu lider han av förstörelse mani. Alla hyllor och vägglister är borta och nu håller han på att ha ner kaklet. 

Ha de! Ha de!

Dagens Visdomsord X3

Publicerad 2011-10-21 19:25:47 i Visdomsord,

Uppriktighet är inte att säga vad man tänker,
utan att mena det man säger.


Stå för vad du tycker och säger!


Om du inte hunnit med allt du ska, 
tänk inte negativt.
Var istället nöjd med det du faktiskt hunnit med.


Home Sweet Home

Publicerad 2011-10-21 19:21:54 i Kära Dagbok,

Host Host!
Här är jag.
Igår jobbade jag. Det gick bra, trots mina hostattacker.
Idag jobbade jag. Det gick också bra, trots mina hostattacker. Efter jobbet kom mor och far och hämtade mig. Sedan när jag kom hem gjorde mamma i ordning ett hett bad till mig. Mitt sista bad i vårat badkar (vi ska nämligen börja renovera i badrummet). Pappa tvingade mig att dricka ett glas whiskey.

Medan jag låg i badet kom jag på ett knep hur man ska dricka whiskey. 
1. Ta en liten klunk vatten så att munnen och halsen är blöt.
2. Ta en klunk whiskey. Svälj.
3. Snabbt som tusan tar du minst två klunkar vatten.
4. Ta minst en klyfta från en satstuma.
Nu bör du ha överlevt en liten klunk whiskey. Nu är det minst tio kvar. Ta det lugnt.

Efter ett tag kom mamma in med te. 
Sedan var det dags för middag. Efter det färgade mamma håret på mig. Så nu sitter jag här i soffan med nyfärgat hår.
Det är skönt att vara hemma hos mor och far när man är sjuk. Man blir så ompysslad så det är nästan så att man önskar att man alltid kunde vara sjuk.

Så nu vet ni att jag lever.
Ha de! Ha de!

Det Är Bara Att Bita I Det Otroligt Sura Och Hemska Äpplet

Publicerad 2011-10-18 13:37:49 i Kära Dagbok,

Hejhej!
Sov nästan inget inatt. Hostade så mycket så när jag försökte svälja gjorde det bajsont. 
Så på 9 rasten ringde jag till husläkaren för att boka om min tid. Så halv 11 idag var jag till husläkaren. Det verkar som att jag har en liten inflammation i sköldkörteln. De väntar på svaren på min ämnesomsättning. Så om de inte hört av sig till nästa vecka och jag fortfarande har ont, ja då måste jag höra av mig igen. Om det inte är en inflammation i sköldkörteln kanske det är körtelfeber. 

Jag får ialla fall fortsätta jobba, bara jag tar det lugnt. Så jag blir hemma imorgon och så jobbar jag på torsdag igen. De på jobbet tycker att jag är galen som håller ut så länge. Men jag är envis, så jag biter ihop.

Nu är det bara att hålla tummarna för att jag blir bättre till nästa vecka. Jag vill inte att de ska sticka i mig igen! Har fortfarande ont i fingret och armvecket.

Det var en liten update från sjuklingen som ligger i sängen och njuter av den nya fina tv som har en otrolig bild!

Ha de! Ha de!

Hostmaja!

Publicerad 2011-10-17 20:07:49 i Kära Dagbok,

Hejsan hejsan!

Idag har jag jobbat halv 8 till 5. Hostattacker, massvis med te. Jo, det funkade. 
Jag har även ringt till husläkaren, så jag ska dit på torsdag efter jobbet. 

Ja, alltså jag har inte så mycket att säga. Halsen är piss och bajs. Jag är trött. Men snart får jag lön. Då blir jag glad. Punkt. Slut.

Ha de! Ha de!

Colombiana

Publicerad 2011-10-16 10:07:51 i Låt Filmen Rulla,

Igår kväll såg jag på Colombiana. Den var riktigt bra faktskt. Verkligen min typ av film. Zoe är ju en skicklig skådespelerska.

Cataleya tvingas titta på när Don Luis män mördar hennes föräldrar. Sedan den dagen vill hon bli en lönnmördare så att hon kan hämnas sina föräldrar. Men först måste hon bli tränad, men vem ska träna henne?

Som sagt, jag tycker att den här var riktigt bra. Girl power genom hela filmen. Mycket action. GRYM! Se den!


Hur Många Lingon Finns Det I Världen

Publicerad 2011-10-15 21:12:03 i Låt Filmen Rulla,

Jisses vad längesedan det var sedan jag såg en svensk film. Den var ganska bra faktiskt. Jag som hatar svenska filmer, men jag måsta hålla med om att den här var bra.

Alex har inget jobb så nu blir hans flickvän trött på honom och kastar ut honom. Så han åker till Hudiksvall för att bo hos sin bror. Där söker han jobb och får ett jobb på dagligverksamheten Paradiset. Hur ska detta gå?

Som sagt, en bra film, för att vara svensk.


Everything Must Go

Publicerad 2011-10-15 17:20:25 i Låt Filmen Rulla,

Nu har jag sett Everything must go. Den var helt okej. Jag trodde den skulle vara roligare, men men.

Nick får sparken från jobbet. När han kommer hem har hans fru slängt ut alla hans saker, bytt lås och larmkod. Hur ska han klara sig nu?

Som sagt, den var helt okej, men jag hade väntat mig att den skulle vara rolig, så lite besviken är jag ju.


Idag Är Jag Arg, Men Det Är Okej!

Publicerad 2011-10-15 14:40:32 i Åsikter,

Idag är det jag som är Bitterfittan. Men jag tycker faktiskt att det är okej att jag har en sådan dag idag. Det är okej. Jag är som sagt bara en helt vanlig människa. Då får man ha dagar när allt är bara prutt och bajs och så jävla dåliga. Och just idag har jag en sådan dag.

Jag är arg för att jag är sjuk. Jag brukar vara envis och tänka att jag inte är sjuk, även fast jag hostar, har ont i halsen och näsan rinner, jag är inte sjuk. Men, jag var sjuk i tisdags och onsdags, och jag är fortfarande inte bra.

Jag är arg för att jag har tråkigt. Jag hade velat gå ut med mina vänner. Men jag vet att det inte är bra för halsen, därför avstår jag. 
Min kamera är hemma hos Alex, så den kan jag inte leka med.
Jag har ingen lust att kolla på film.
Jag har börjat med maten 1½ timme tidigare än vad jag hade tänk. Nu står den på spisen och puttrar, vilket den ska få göra till halv 6 tiden ungefär.

Jag är arg för att jag är ensam. Jag vill inte vara ensam. Mamma jobbar. Pappa är på fisketävling. Min bror är aldrig hemma när jag är hemma. Vi har inga djur längre. Den enda jag har just nu är Nasse, och han säger inget den jäveln!

Jag är arg för att jag har blivit ersatt. Förut var det jag som åkte med min bror när han skulle köpa kläder. Det är inte det längre. Nu åker han med sina vänner. Jag behövs inte längre. 

Jag är arg för att jag är arg. Jag känner mig så patetisk just nu. Det är saker som man inte ska bli arg för, men just idag så är jag så pissigt arg på dessa småsaker. Men jag har bestämt mig för att det är okej. 
Jag är som sagt bara en helt jävla vanlig människa.

För dig som fortfarande läser, jag ska skriva in Dagens visdomsord om en liten stund. Jag ska bara klura ut ett bra först.

Jag Är Bara En Helt Vanlig Människa!

Publicerad 2011-10-15 14:22:43 i Åsikter,

Ibland känns allt som en groda utan ben, så jävla hopplöst.
Ibland känns det som om allt är som ett försök till att tända en blöt tändsticka, helt omöjligt.
Ibland känns alla försök till förändring som att kasta vatten på en gås, det rinner bara av och blir ingen skillnad.
Ibland känns allt som mat som går genom kroppen och som sedan pressas ut i toaletten, skit.

Kan Någon Ta Bort Min Hals Och Skjuta Den 256 Gånger?!

Publicerad 2011-10-15 11:42:17 i Kära Dagbok,

Usch så tråkig jag känner mig. Mina söta vänner ska ut ikväll. Men jag har problem med halsen, så jag får stanna hemma. Just nu har rethostan ett rejält grepp så jag har hostat typ var tionde sekund i cirka fem minuter. Vatten hjälper inte. JIPPI.

Så nu säger jag:
JA mamma, jag ska ringa till husläkaren på måndag. De har öppet mellan 7.30-16.30, så jag ringer på rasten runt 9 tiden. Jag har telefonnumret inlagt i mobilen. Älskar dig lilla mamma ♥

Snart ska jag hänga tvätt. Så fort tvättmaskinen skriker PIP PIP PIP.
Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men jag tänkte börja koka Chillin runt 3 tiden, så att den får koka några timmar och bli sådär fruktansvärt god. Men vad jag ska göra fram tills dess är en stor gåta. Man kanske kan ringa till en idiot som kan ta bort min hals och skjuta den 256 gånger. Förbannade hosta! Nu ska du få!

Dagens Visdomsord X2

Publicerad 2011-10-14 20:02:35 i Visdomsord,

Om jag tycker om mig själv och är trygg i mig själv,
är det lättare för andra att tycka om mig.

Meningen med livet:
Att älska sig själv och andra.

Vecka 41

Publicerad 2011-10-14 19:39:30 i Kära Dagbok,

Det har varit en jobbig vecka måste jag erkänna.
Måndag: Jobbade hela dagen och var helt slut. Hade bajsont i öronen.
Tisdag: Sjuk.
Onsdag: Sjuk.
Torsdag: Stod inte ut med att vara hemma och inte göra ett piss. Orkade inte bry mig om halsen så jag jobbade hela dagen ialla fall. Det var en jobbig dag, men men, så kan det vara ibland.
Fredag: Har jobbat även idag, trots min hals. Efter jobbet åkte jag och Alex till Kista och köpte en liten bebis. En 40 tums, led, 3d TV från Samsung. Vi fick den för 3800, ordinarie pris ligger runt 8000, MEN, Alex har kontakter så vi fick ett bättre pris. Så nu kan vi beställa vad vi vill från Samsung och få ett bättre pris. Woop Woop!

Jag har tänkt att jag ska ta det lugnt i helgen. Måste försöka få min hals att må lite bättre. Är den inte bättre på måndag måste jag nog ringa till husläkaren.

Nej, nu ska jag inte tråka ut er.

Ha de! Ha de!

Love, Wedding, Marrage

Publicerad 2011-10-12 15:36:43 i Låt Filmen Rulla,

Nu har jag sett Love, Wedding, Marrage. För er som tycker om romantiska komedier så kommer ni att älska den här filmen. Jag brukar ju ha svårt för sådanna filmer, de är på tok för förutsägbara. MEN, idag var jag svag. När en 60-årig man håller ett tal och berättar hur mycket han älskar sin fru, efter 30-års äktenskap, ja, då är det riktigt svårt att inte få tårar i ögonen. Jag antar att jag har lite kvinnliga gener i mig trots allt.

Ava arbetar som äktenskapsrådgivare, så när hennes föräldrar funderar på att skilja sig, ja då har hon lite svårt att inte lägga sig i. Men hon kanske går lite för långt och det kan kosta henne hennes eget äktenskap.

Inte min typ av film, men den var helt okej. Jag kan rekommendera den till de som är sålda till romantiska komedier.



The Ledge

Publicerad 2011-10-12 14:18:16 i Låt Filmen Rulla,

Nu har jag sett The Ledge. Den var riktigt bra faktiskt. Charlie Hunnam var en glad överraskning. Han sa en del grejer i filmen som jag bara älskade!

Gavin står uppe på ett hustak och tänker hoppa, nu är det upp till Hollis att stoppa honom. Kommer han att lyckas?

Jag vill inte avslöja för mycket, SE DEN!


Terri

Publicerad 2011-10-12 12:55:53 i Låt Filmen Rulla,

Nu har jag sett Terri. På IMDb står det att det är en komedi, men det kan jag verkligen inte hålla med om. Jag skulle snarare säga att det är en dramfilm. Jag tycker inte att den var så himla bra. Den var konstig.

Terri bor hos sin farbror. Han vet inte var hans föräldrar är och han är mobbad i skolan. Kanske Mr. Fitzgerald kan få honom att må lite bättre.

Som sagt, en väldigt konstig film. Jag tycker inte att den var så bra och jag kommer inte att titta på den igen.


Bad Teacher

Publicerad 2011-10-11 20:50:25 i Låt Filmen Rulla,

Nu har jag sett Bad Teacher. Den var helt okej, men inte mer. Är det bara jag som tycker att Diaz börjar se gammal ut?

Elizabeth hatar sitt jobb som lärare. Hon vill hitta en rik man som kan betala allt för henne, men först måste hon fixa ett par nya bröst. Hon gör allt hon kan för att få ihop pengarna till operationen, men detta kan kosta henne hennes jobb.

Som sagt. En helt okej komedi.


Horrible Bosses

Publicerad 2011-10-11 15:35:18 i Låt Filmen Rulla,

Jag har nu sett Horrible Bosses. Den var riktigt rolig och jag blev väldigt imponerad av Charlie Day. Han var klockren från början till slut.

Nick, Dale och Kurt har alla något gemensamt. Deras chefer är svin. De skulle kunna göra vad som helst för att bli av med dem, till och med mörda dem. Eller?! 

Som sagt. Riktigt rolig, jag skrattade högt. SE DEN!



The Ghost Writer

Publicerad 2011-10-11 13:28:46 i Låt Filmen Rulla,

Nu har jag sett The Ghost Writer. Jag kan tänka mig att detta är en film baserad på en kriminalroman. Och personligen tycker jag nog att man inte skulle ha gjort en film av den. Filmen känns inte verklig för fem öre, man får verkligen en känsla av att det är en roman. Inte ett så bra betyg.

Ewan McGregor spelar en spökskrivare som ska hjälpa den brittiske premiärministern att avsluta sina memoarer. Men ju mer han gräver i historian desto större fara utsätter han sig själv för, tillslut är det hans eget liv som står på spel.

Som sagt, filmen känns som en roman som inte borde blivit en film. Inte trovärdig. Ingen film jag rekommenderar.


Hemma Idag

Publicerad 2011-10-11 10:42:44 i Kära Dagbok,

Idag är jag hemma från jobbet, vilket jag verkligen avskyr!! Jag vill jobba, det är roligt på dagis! 
Har ont i öronen, men jag tror inte att det är öroninflamation, det gör ju inte ont när jag trycker på dem. Men i och med att jag har ont i öronen så får jag ont i huvudet. PRUTT! Så idag får det väl lov att bli te och film i sängen för min del. 

Ha de! Ha de!

The Myth Of The American Sleepover

Publicerad 2011-10-10 18:28:16 i Låt Filmen Rulla,

Det här är nog en av de konstigaste och sämsta filmer jag någonsin har sett. Helt jävla värdelös. Jag förstod inte poängen, och ska jag vara helt ärlig så förstod jag inte ens vad filmen handlade om, så ni får ursäkta min dåliga förklaring till filmen.

Det är sista veckan på sommarlovet och några ungdomar söker kärleken. Kommer de att få respons från personer de är kära i eller kommer de att förbli främlingar?

Som sagt, enligt mig är den här filmen helt jävla värdelös, jag tycker synd om de som har medverkat i filmen och de som har skapat filmen. Se den inte!


Johnny English Reborn

Publicerad 2011-10-10 15:34:45 i Låt Filmen Rulla,

Johnny English i mitt hjärta. Jag älskar Rowan Aktinson, så jag kan ju inte låta bli att älska den här filmen. 

Johnny English är tillbaka. Den här gången måste han stoppa ett gäng från att mörda den kinesiska premiärministern. Kommer han att lyckas eller kommer hans klumpighet att fälla krokben på honom?

En minst sagt skitrolig film! Tyckte man om första filmen kommer man att gilla uppföljaren. Se den!


Helgen!

Publicerad 2011-10-10 15:27:57 i Kära Dagbok,

Har glömt berätta om min helg.
Fredag: Ledig. Jag slappade i princip hela dagen. Åkte med mor och far till Uppsala en sväng också.
Lördag: Jag och Alex såg Rice of the Planet of the Apes. Firade Erland.
Söndag: Jag och Alex såg Johnny English.

Så. Det var det. Nu ska jag göra ett nytt inlägg och skriva om Johnny English.

Rise Of The Planet Of The Apes

Publicerad 2011-10-09 17:13:15 i Låt Filmen Rulla,

Igår såg jag och Alex Rise of the Planet of the Apes. Den var riktigt bra faktiskt. James Franco är ju grym, som vanligt.

Will försöker få fram ett botemedel mot Alzheimers. Men medicinen måste testas först, därför testas den på apor, vilket kanske inte är det smartaste, då apor har ett starkare immunförsvar. Aporna blir smartare och de söker efter sin frihet, kommer Will hinna stoppa testerna eller är det redan försent?

Jag vill inte avsölja för mycket, det är bättre om ni kollar på den själva. Men som sagt, jag gillar den. Den var både hemsk och spännande. Se den!


Dagens Visdomsord

Publicerad 2011-10-07 19:46:14 i Visdomsord,

Självkänsla är som bensin för själen. Är tanken tom fungerar inte bilen.
Har man inte en bra självkänsla mår man inte lika bra som när man har full tank.

Life As We Know It

Publicerad 2011-10-07 19:32:36 i Låt Filmen Rulla,

Idag såg jag Life As We Know It. Den var faktiskt bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Jag grät en hel del. Men ja, en bra romantisk komedi.

Peter och Alison har precis gift sig och fått en dotter, Sophie. Vid deras sida har de sina bästa vänner Eric och Holly, som båda njuter av singellivet. Visserligen kommer de inte så bra överens, men livet leker ändå. Tills den dagen då Peter och Alison omkommer i en bilolycka, då vänds Erics och Hollys liv upp och ner. Helt plötsligt har de gemensamt ansvar över Sophie, och de ska leva tillsammans i Alisons och Peters hus. Kommer de verkligen kunna hålla sams?

Som sagt, jag gillade den här filmen. Visserligen är slutet förutsägbart, men handlingen är riktigt bra och det är en väldigt söt men sorglig historia.


Visdomsord A La Thess

Publicerad 2011-10-06 19:18:32 i Visdomsord,

En ny kategori har ploppat upp!
Visdomsord a la Thess.
Här kommer jag att skriva om saker som kan stärka din självkänsla eller om något annat smart som man kanske inte tänker på så ofta. Idag skriver jag tre stycken så att kategorin kommer igång ordentligt.

Dagens vidomsord:
1. Jag behöver inte bekräftelse från andra, jag duger precis som den jag är.
2. Hur ska jag kunna ta emot beröm från andra om jag inte tycker om mig själv?
3. En bra självkänsla är ett grymt vapen mot människor som kanske inte alltid är så snälla.



Viktigast av allt, kom ihåg att du duger precis som den du är!

Transformers 3 The Dark Side Of The Moon

Publicerad 2011-10-06 18:37:44 i Låt Filmen Rulla,

Har nu sett den tredje Transformers filmen, och jag hoppas till min gud att detta var den sista! Jag gillar första och andra filmen, men den här, njaaaa! För det första hatade jag Rosie Huntington-Whiteley. BLÄ på henne! Transformers SKA vara Shia och Megan, punkt slut! För det andra var inte Bumble Bee med så mycket och han var inte rolig heller, så neeej, det kändes bara fel!

Megatron och Sentinel Primes har en plan att via en portal ta Cybertron till Jorden, detta kommer att starta ett stort krig. Nu är det ännu en gång upp till Sam Witwicky, Optimus Prime och alla Autobots att stoppa dem.

Som sagt, jag tyckte inte att den var så bra och jag hoppas verkligen att detta var den sista Transformers filmen.



Hej Helg! Hej Huvudvärken!

Publicerad 2011-10-06 15:37:53 i Kära Dagbok,

Jag har varit lite små krasslig hela veckan och nu, när jag tar helg, kommer den fruktansvärda huvudvärken! Så snart sticker jag hem till mor och far och så ska jag hälla i mig te och käka en vitlöksklyfta, för jag tänker banne mig inte bli förkyld!

Idag fyllar svärmorfar Erland 80 år! STORT GRATTIS TILL HONOM! Han och Majlis kommer ner imorgon så ska han firas i helgen.

Annars är allt som det ska. Dagarna rullar på i 300 km/h. Jag har fått mer ansvar på jobbet. Jag skulle intervjua barnen och se vad de tycker om att göra, vilka de vill leka, om de är något de är rädda för osv. Utav tjugo barn har jag två kvar att intervjua, båda har varit lediga. Så jag tycker att jag har varit riktigt duktig faktiskt. Tummen upp för mig!

Ja, nu har jag nog inget mer att skriva. Jag ska skriva om Transformers 3 och Smurfarna sedan. När jag känner för det, dvs.

Ha de! Ha de!

12 Veckor Kvar På År 2011

Publicerad 2011-10-03 19:17:51 i Kära Dagbok,

Det har varit en jobbig dag idag. Har haft väldigt ont i halsen så jag har nog druckit en sju koppar te. Ett tag kändes det som att jag hade feber, men jag var nog mest trött. Dessutom har barnen varit väldigt högljuda idag. Så, ja, det har varit en tuff dag.
Men det är bara att ta nya tag imorgon. Hel dag imorgon också. Money money!

Har helt glömt bort att berätta om gårdagen, visserligen hände det inte så mycket.
Jag åkte med Sandra och Maleya till Mickelsmäss. Hade inte tänkt att åka dit i år eftersom att jag tycker det är samma skrot varje år, men Sandra kunde inte komma ihåg att hon hade varit där, så hon undrade om jag kunde följa med. Jag hade ju inget bättre för mig så då kunde jag ställa upp. Men hon höll nog med mig om att det mest bara var skrot.
Sedan kom bror min hem från en kryssning. Äntligen fick jag träffa min käre lille storebror!

Ja, nu har ni fått veta det. Inget märkvärdigt som ni märker, men det är ju som vanligt.

Ha de! Ha de!

Älskade Gilbert Red

Publicerad 2011-10-02 17:54:47 i Foton,

Igår drog jag, Bella, Julia och Tess till All In. Det slank ner några Gilbert. Godaste drinken ever! Det är min kära vän Julia som kom på namnet. Ska man till All In är Gilbert ett måste, nackdelen är att det bara är Anton som gör dem, men igår fick vi en till att beställa den, så all personal borde lära sig att en Gilbert! 
Nog om vår kära vän Gilbert. Här kommer bilder från kvällen. Trevligt hade vi också.





































Sanctum

Publicerad 2011-10-01 12:22:03 i Låt Filmen Rulla,

Jag älskar James Cameron! De flesta av de bästa filmerna är han med och arbetar med. Han är så jävla bäst så det finns inte!
Jag gillar Sanctum extremt mycket! Den är baserad på en verklig händelse, den är sorglig, den är spännande, den får 6 av 5 möjliga!
Några upptäckare är nere i en grotta och dyker. De vill utforska platser som ingen har varit till förr. Det blåser upp till storm och personerna nere i grottan blir instängda. Enda sättet att komma ut på är att jobba sig längre ner i grottan. Kommer alla att klara sig eller kommer det att sluta i en tragedi?
Som sagt, en otroligt bra film som dessutom är baserad på en verklig händelse, vilket gör filmen mycket, mycket bättre. Rhys Wakefield var en glad överraskning, har aldrig sett honom förut, men han kan nog bli riktigt stor. SE DEN!!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela