Thess Boberg

Gårdagen

Publicerad 2009-07-24 11:03:34 i Låt Filmen Rulla,

De va skoj igår =D
Vi kollade på film.. Push med Chris Evans <3

Den va bra faktist =) Sen är de ju så att både jag å Tess älskar Chris så vi satt ju hela tiden å halvt stönade å sa "Åh han e så heeeeet!" xD De finns en del grabbar som vi blir heltokiga när vi ser dom.. man bara mmmmmmmmmmmm xD
Som Tess sa "Jag blir alldeles konstig i kroppen när jag ser honom"
Men Chris Evans är ju sjukt het i Fantasic 4.. Han är en player där.. lite bad boy =P Nu hittar inte jag min favorit scen på Youtube.. men de är i alla fall när han är på sjukhuset, så stoppar sjuksköterskan in tempen i munnen på honom å så säger hon "Wow your hot"
Chris: "Well thank you, so are you"
Sen efter ett tag så ska han dra ut och då ger han henne tempen så säger han "That's yours" Sen pussar han henne "Mm that's mine"
Ååååååh! Han är så mmm <3
Me like!

Ja, i alla fall.. vi drog ut i byn sen en sväng..
Å de spöregna! De va sååå jävla härligt! Å vi gick som dom brukar göra i filmer, när dom står å tittar upp mot himlen å så regnar de på dom.. Sååå härligt!
Ja, så vi gick runt lite.. Sen satte vi oss på trappan vid skolan.. å då såg vi att de släcktes i tunneln.. så vi trodde ju självklart att de va några snorungar som krossat lamporna.. Sen efter ett tag så ringde Tess mamma: "De är strömavbrott"
Wooooohooo! Halva Grillby släcktes! För där vi satt där lyste de.. men på andra sidan järnvägen va de strömavbrott! Wooohoo! Vi drar dit! Åå jävlar va mörkt de va där! Man är ju inte van vid att de är så mörkt på vägen.. men de va skit mörkt =D Härligt!

Å jag kom på en skitkul grej igår!
Jag blev så stolt över mig själv!

När vi satt på trappan lekte Tess lite ganster xp
Så jag tänkte att jag skulle leka lite blatte xD
Yoyo motherfuckers!
Jag e en blatte.. vill du ha en kaffe latte?


Asgarv bryter ut!

Jag kom på den bara sådär!
Klick! Pang! Boom!
De va sköj!

Jag e en blatte.. vill du ha en kaffe latte?!

Kom ihåg vem de va som kom på de!
ME BABY xD


Later...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela