Thess Boberg

Hur Är Det Möjligt?

Publicerad 2011-04-02 16:59:50 i Kära Dagbok,

Lördag idag. Vi missade hotellfrukosten imorse. Vi var för trötta och inte ett dugg hungriga för att orka gå ner. Så vi gick upp vid 12 istället så gick vi och käka varm macka istället. Vi borde verkligen ligga på badrumsgolvet med tanke på hur mycket vi råkade få i oss igår. Men ja, vi är bara lite sega, annars mår vi bra.
Vi tänkte gå till en pub brevid Nordstan igår kväll. Men där var det 30-årsgräns så vi fick gå till Avenyn istället. Där gick vi runt och försökte hitta en trevlig pub, men de var 30-årsgräns, 25-årsgräns, 23-årsgräns, så vi höll ju på att bli tokiga. Vi ville ju inte gå till en nattklubb som alla andra 19-åringar, vi ville bara ta ett glas på en trevlig pub som vuxna människor. Så kom vi till ett ställe där det var 20-årsgräns och där fick vi stanna. De blev lite chockade när vi sa att vi INTE ville vara inne där det var hög musik och trångt, att vi hellre ville sitta ute vid ett av borden och bara dricka ett glas. Det är inte lätt att vara som en 30-åring instängd i en 19-årings kropp ska ni veta!
Men ja, vid 1-2 tiden någon gång kom vi tillbaka till hotellrummet och så pratade vi lite med Dennis på Facebook. Det blev en otroligt trevlig konversation.
Nu har vi packat våra väskor. Imorgon ska vi åka hem till lilla Enköping igen.
Ja, nej, nu ska vi väl gå ut snart och käka lite, sen får vi se vad vi hittar på ikväll.
Ha de! Ha de!
Puss&Kram! Hejhej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela